MONTIGNAC (149) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 5
anamariame spune:
Cristina, gresesc ca nu tin dieta ca la carte. Eu dulciuri nu mananc, dar e suficient ca mananc paine, ca beau cafeaua cu lapte si miere...din astea. O sa lucrez putin cu mine weekendul asta, si sper de luni sa ma apuc serios de treaba, caci vine Craciunul si ma gaseste grasa, iar gandul asta mi se pare tare deprimant Petrecere frumoasa de Halloween!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
puisorul spune:
Dana, of ce incurcatura. Groaznic de multe accidente se intampla: azi am vazut eu doua iar sotul altele doua, deci patru pe un traesu de 100 de km
Ninha, scrie reteta cu gutui. Al meu sot e mare amator de mancaruri dulci. Pai faina poti pune integrala( faza 2) iar la caramel renunti. Daca e musai ceva dulce,pui fructoza sau sirop de agave.
Anamariame, ar trebui sa citesti prima carte a lui monti care e cea mai restrictiva. Si neaparat sa te aprovizionezi cu alimente monti. Pt ca daca nu ai cu ce indulci cafeaua( sirop de agave, stevia) atunci pui zahar, daca nu ai wassa mananci paine alba si tot asa. Eu am mai tot zis ca secretul e sa nu ai tentatii si sa incerci sa corupi si restul familiei,ca doar e un stil sanatos de viata
Somleac,ce mai faci? Ce mai face samburelul?
Noapte buna
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
child spune:
Buna fetelor, scriu si eu rapid meniul pe azi, ca imediat ma striga feciorul:
- dimineata: paine secara cu magiun+cafea
- pranz: ficatei de pui cu legume chinezesti+cafea deco
- seara: un iaurtel+tarata mere monti+alune (stiu, cam amestecat)
Maine, pentru pranz, vreau sa fac o pizza monti si seara, poate fac un sufleu de dovlecei.
Diana indragostita pe viata de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Catalishka spune:
Bon soir!
Andanii, tare rau imi pare, sper sa scapati repede de birocratii si sa aveti repede masina disponibila. Bine ca sunteti sanatosi, dar tot e neplacut.
Ninha, ce gust are carnea cu caramel?
Anamariame, pana nu scapi de majoritatea tentatiilor, nu vei reusi sa te stapanesti, zice bine Puisor (ea in general le zice bine ). Dar oricum spun cu mana pe inima ca trebuie sa iti vina din cap, adicatelea sa iti pui hambitia! Hambitia asta m-o adus pe mine -platou de vreo 6-7 luni (in care recunosc nici n-am fo maxim de cuminte) dar uite ca azi tocmai mi-a zis o prietena "Fata era sa nu te recunosc, cred ca esti la fel de slaba ca in facultate", ceea ce, ohohoho ii mare lucru. Io zic asa: ai foarte putin de slabit (fata de mine sau fata de cat a avut Maya, eroina mea de suflet), daca te ambitionezi int-o luna doua n-ai ce face, parol! Si nu de luni ci de acum, sau ma rog, de maine...
Io am alt bai...imi vine sa ma fac raw, macar asa putin, daca imi e permisa exprimarea...de maine mi-am propus asa niste chestii, timid, va zic ce iese. O sa va zic si de ce si cum, da' aldat', ca acuma mi-i asa de sooomn
Noapte buna!
babyangel spune:
buna dimineata,
va scriu si eu din an in Paste, ca asta mic pune stapanire pe laptop cand sunt si eu la laptop
Va scriu repede meniul de ieri:
MD : sunca de pui cu branza Camembert si 2 rosii
P: escalop de vitel cu ciuperci si salata verde
C: un pahar mare de lapte
Sincer,nu prea mai tin faza 1, ca mi s-a acrit de alimentele alea..si mai bag si eu o carne de porc,o branza grasa, o smantanica
Pt astazi:
MD :idem
P: omleta cu sunca si rosii
C; nu stiu inca
Puisorule multumesc de "re-primire". La un moment dat ma gandeam ca am fost exclusa daca amlipsit atata
Andanii mersi de modificari
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
maya_m spune:
'neata cochetelor
ANDANII bine ca ati scapat fara fara vatamari corporale ...doamne,oare ce se intampla cu lumea asta?..ieri am asistat la o cearta in trafic,aproape bataie..unul dintre soferi s-a dat jos din masina si s-a dus la celalalt ..noroc ca a intervenit o a treia persoana si nu a degenerat situatia ANAMARIAME au dreptate fetele ..ai nevoie de camara/frigider pline cu produse conforme ,sa ai de unde alege..io zic ca nu-i nici greu nici costisitor daca mananca toata familia la fel ,cu mici exceptii..asa e in cazull meu ..aproape toate mancarurile pe care le fac se incadreaza la monti asa ca nu ma uit cu in farfuria celorlalti...si-ti mai trebuie AMBITIE MULTA..fara ea nu faci nimic CATALISKO m-ai facut curioasa in leg. cu raw meniu de azi= cu cel de ieript. duminica si luni ciorba de pui[smantana, usturoi,galbenus de ou,zeama de lamaie] + pulpe de pui la cuptor cu salata de varzaaj si uitai sa zic de salata de broccoli cu afumatura,ceapa rosie si putina maio ..yammmyNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
andanii spune:
neata
fac curatenie, spal haine , sunt harnica
de mancare fac brocoli fiertpe aburi si ficat de pui .... si tzaziki
spor la treburi si pofta buna sa aveti
andanii
maya_m spune:
ia uitati aici ce idei minunate pt. broccoli ,ca vad ca si ANDANII o are in vedere
http://www.codrosu.ro/retete-cu-broccoli-35-de-retete-simple-rapide-si-gustoase-cu-broccoli/NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
larissa_79 spune:
eu is pe aicisa fetele insa timp de scris mai deloc...sunt insa in continuare fan monti si ma stradui. am adaugat si putin sport zilnic si am ajuns la 62.5 kg. mai am si abateri...nu zic sa nu va fac pofta.
am gasit ieri asa ceva:
http://picasaweb.google.com/roparo/Alimente#5533796828909940194
e ok daca o folosesc in loc de paine? stiti ca aveam eu o dambla ca nu gaseam paine conforma.
La ingrediente scrie asa:
faina integrala de secara, apa, sare iodata. Producatorul este Barilla - italia. Deci sunt Monti pesmetii astia? Ii pot manca dimineata cu magiun sau la amiaza din cand in cand? stiu v-am innebunit....
eu cand vad ce frumos va tineti voi de regim..eu is o pofticioasa si il incalc din cand in cand. totusi cu paine si dulciurile neconforme nu o comit des.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
Catalishka spune:
Ziua buna dragelor!
Scriu rapid rapid, ca vreau sa bag oleaca de studiu. Brocoli si la mine azi, insa cum m-a lovit treaba cu raw veganismul , l-am facut asa:
doo buchetele brocoli
doo buchetele conopida
una ceapa rosie mica
bzz bzz la robotel pana s-au facut ca orezul ca si granulatie, adaugat un strop de ulei masline, un strop sos soia, si voila...bun bun.
Larisa, wassa aceea e ok, insa a nu se consuma cu grasimi doar cu glucide, adica cu magiun e ok.
Azi mergem in vizita la niste prieteni da nu mi-i frica ca tipa e pe jumate raw vegana, de fapt de la ea m-o traznit sa ma documentez despre asa ceva. Deci nu cred ca voi avea abatere. mai greu maine cand se serbeaza socreta mea, ca fu ziua dansei saptamana asta. Sa vezi sarmale aburinde , da cred ca ceva potrivit mie totusi va pregati si ea.
Week end fain va urez!