MONTIGNAC (149) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 14
valentinag spune:
Neata slabutelor!
Somleac,am vazut pozele,ai niste copii foarte frumosi!sa va bucurati de ei!
Puisorule sa nu mai aud de revizie la masina,ca mi se scoala parul in cap.Atatia bani frate!Si zilele trecute s-a dus omu sa schimbe si cauciucurile,ca daca vine iarna si nu le are puse,alta poala de bani!
Maya,o sa fac 3 torturi si o praji snickers,astea la dulciuri.La mancare o sa am diferite,ca il serbam de vreo 4 ori.Maine fac pui crocant cu cartofi copti si sos de smantana cu usturoi si o salata de peste afumat,vineri fac saramura de crap(d'aia cu rosii coapte)si salata de beof,sambata numai gratar,pui si d'ale porcului,plus niste ciuperci fripte cu usturoi,apoi duminica fac un platou la aperitiv din chiftelute de pui cu susan,mini snitele,oua umplute,salata de vinete,telina cu maioneza,apoi mici si cotlet de porc la gratar cu gogosari umpluti cu varza rosie si gata,ca deja am pus un kil pe noi
Meniul de azi;
2 mandarine si o banana
salata verde cu rosie,castravete,ridichi si ceapa plus paine
a fost fina-miu la padure si-a cules ghebe,asa ca imi fac ghebe cu mujdei
si niste ciucalata neagra
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
child spune:
Da, da, stiu, trageti-ma de urechi, de aia si scriu ce mananc!
De azi cumintica, zic eu:
- dimineata: ananas, dupa o jumatate ora paine secara cu gem prune conform
- pranz: mamaliga din faina naut cu branza burduf
- sufleu dovlecei.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
Catalishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ninha
Catalishka, felicitari! chiar si alunele au fost crude? sunt bune? Ninha, mami lu' Mirci We dance round in a ring and suppose. But The Secret - Sits - in the middle - and Knows! |
din pacate nu, dar erau fara sare macar, dar mno, bun si asa!!!
ninha spune:
Wow, Vali, parca te vad cum slabesti vreo doua kile de la atata activitate. spor la treaba
Andanii, ti-am zis eu ca iti trebuie odihna! Vrei sa pleci pe undeva in concediu sau stai cu noi la cafele?
Ninha, mami lu' Mirci
We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!
brindusik spune:
io de azi incerc sa spun adio un timp la ...sper sa si reusesc..momentan am in fata o cana de ceai de fructe de padure(no coffeein)
meniu azi:
Md: lapte cu fulgi(uitata sa iau suplimentele dimi deci no suc de porto)
G:1 mar si cred ca vreo cateva migdale
P:brocoli cu ciuperci la tigaie, si ceva carne de pui cu castraveti murati
G:1 mar si migdale
C: supa de linte(asta pana o termin ca de acu o sa-mi fac mancare pentru la work si o sa mananc seara fructe cand nu mi-o fi prea foame)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
anamariame spune:
Andanii, sa stii ca si eu dimineata ma gandeam la acelasi lucru: mancand chec aperitiv conform, lipii, paine integrala nu am sanse foarte mari sa slabesc rapid. Iar eu rabdare nu am, adica as putea tine dieta un timp indelungat, insa nu fara rezultate rapide. Am ajuns la concluzia ca cele de mai sus trebuie servite ocazional, ca un fel de recompensa, altfel o sa mananc foarte bine si o sa slabesc prea putin. In concluzie, cred ca e cazul sa tin si o dieta usor hipocalorica sau macar sa nu mai mananc atatea seara.Azi am servit la cafeaua de dimineata checul aperitiv de care va spuneam, adica un fel de muffins dar facute in tava de chec, la pranz ma duc acasa asa ca voi avea ciorba de pui (cu cartofi, dar o sa ii ocolesc ), iar la cina nu stiu, as face o salata de ton sau de pui cu castraveti murati si iaurt, ca tot ma gandesc la ea de la inceputul saptamanii.Valentina, e super fain menu-ul, spor la pregatit, ai ceva treaba!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
cge spune:
Valentina, eu am obosit citindu-ne ce o sa pregatesti.
3 torturi ?
Spor la treaba si "La Multi Ani"!!
Somleac, abia astept sa vad pozele.
Acum sunt la job si nu se poate.
Andanii, sa profiti de concediu !!
Eu am acelasi meniu ca ieri, diseara, omleta cu muraturi.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Catalishka spune:
Fetelor ma uit la Eat Pray Love in loc sa invat si mi se face o foameeeeeeee, Doamne ce baga Julica Robertzica in ea, numai pizze paste auileu ce pohta imi e !
cge spune:
Catalina, eu decat citesc cartea !!
In orice caz, cand citesc cum a adaugat 12kg "cel mai fericite din viata ei" mi se face subit foame !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
maya_m spune:
ANDANII esti o draguta
VALENTINA mama mia ce de mancare..dulciurile niciodata nu-s prea multe si io fac 2 portii de snikers,sub forma de tort..asta e preferata fiului meeu din cauza de extra ciucalata si nici noi astia batranii nu suntem mai prejos cat despre mancare as face ceva care sa sa nu necesite intinderea mesei si farfurii peste farfurii,ca suntem cam multi odata si spatiul e mic...ceva gen bufet suedez m-ar incanta mai mult[la tine vad ca se impart in reprize ]ma gandeam la carnaciori in aluat,rulada aperitiv cu crema de branza si verdeata ,chiftele,rulouri de sunca umplute cu cate o felie de feta si gogosar ,salata de vinete [da' mi-ai adus aminte de salata de buuf ..si o prefer pe asta daca tot ma porcesc macar sa stiu o treaba ]uite la ce ma gandeam da' nu prea am timp..arata tare binehttp://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/8238/Tort-sandwich/pagina/20/...de mult o am salvata da' nu ma bag LA MULTI ANI si spor la treaba v-am zis ca azi am zi de bantuit magazine in cautare de integrala de grau...am gasit intr-un final dar la un pret supernesimtit dupa mine -6,nustiucat/kg ca si aia de secara....jecmaneala curata cand ma gandesc , ca 1 kg de grau e in jur la 1leu si mai putin cred...ru-si-ni-ca.....asa ca mai astept sa vedem ce -o fi in urmatoarele zile fetele.... ma bag la pat,ca maine iar mi se arata o zi de groazaNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA