MONTIGNAC (149) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Aim bec!

Va citesc in timp ce deovrez cina mea cea cruda conopida cu brocoli cu praz cu susan cu ulei de masline si o muratura langa

Brindu pai se poate, hai mobilizarea!!! Sa vezi ce bine e sa pleci de platou in jos...si sa stii ca si pe mine tot draga de Maya ma ambitionat, dar auzi la ea, seara numa fructe! IT WORKS!!!

CGE monti nemonti fursecurile, dar cred ca a meritat pentru bucuria copiilor. Cred ca v-ati dixtrat tare frumos.

Ninha mie nu imi place paine cu nutella, prefer nutella pe clatite

Puisor iertare, am vazut pozele dar am uitat sa zic ce frumoasa a fost carliontzata mica si blonda la serbarea de Haloween. Foarte frumos
Cum face tatal tau laptele de ovaz? Merge si din fulgi sau doar din boabe? ca asta ar fi mai eftin

Somleac La multi ani pentru Matia!!! Si e absolut normal sa mergi pe plus cu kilele, doar nu vrei sa fii prima femeie care slabeste nascand . Io de-abia astept sa mai fiu odata gravi sa vad cum evoluez cu Monti in sarcina.

Andanii hai sus capul, pleaca ele si kg

EDIT ca in timp ce mancam salata am bagat si niste litere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Duminica l-am sarbatorit pe Matia ( 4 ani) am facut petrecere cu costume, cu jocuri multe si concursuri. Pe mine m-a chinuit talentul si i-am facut Dariei costum de indianca, dar a iesit super si nu-mi pare rau de noptile nedormite.

Poze-poze-poze, neaparat! Felicitari mama

Ninha, mami lu' Mirci

We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - Sits - in the middle - and Knows!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

LMA pentru Matia!Sa fie sanatos si sa va aduca doar bucurii!
Eu sunt intr-o frumoasa criza de bila,ma doare de ma ia cu lesin,am baut ceai la greu si am mancat acum o mandarina,ma duc sa-mi iau scobutil ca nu mai pot!Sa vedeti regim ce tin,de nevoie evident!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Valentina, si eu am mai avut crize de bila, dar de mancat tot am putut sa mananc, fir-ar sa fie! incearca sa fierbi tot ce mananci, ca ei nu-i plac cruditatile. mie-mi place Colebiulul, Scobutil n-am incercat

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Puishorule, cum se face laptele de ovaz? ca as bea si eu, am auzit ca e foarte sanatos.
Concediu placut!

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka

Ninha mie nu imi place paine cu nutella, prefer nutella pe clatite

oooh, taci, ca sunt in pericol

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Andanii, esti mai bine? hai la taclale!

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

...continuare..

md-iaurt+magiun+1 buc. lipie
p-ciorba de pui[am pus tarhon ]
c-acum un pumn de nuci si colo pe la 18 ,2-3 linguri salata de broccola [doar atat ca s-au dat termitele la ea si cam atat a mai ramas]

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

LA MULTI ANI piticului tau SOMLEAC ,sa-ti creasca mare si sanatos....

mai fete nu mai vorbiti p-aici de nutele ca azi toata ziua am avut o pofta de dulce de mi-o venit sa ma urc pe pereti....si bineinteles ca n-am avut nica la indemana asa ca-s pe punctul de a-mi lua fiu' de mana sa trag o fuga la magazin..noroc ca mi-e o leeeennnee ...asa ca azi am scapat,sunt in siguranta
PUISORULE blondina carliontata..e mumoasa foc
acum ca vad scriind despre laptele de ovaz mi-am adus aminte ca am o carte mare cu retete vegetariene..aici al mine in carte scrie ca se face din boabe de ovaz macinate..mama ce de ''lapti'' p-aci
..

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

sunt o duda, am uitat sa ii urez Valentinei multa sanatate nu stiu ce sa te sfatuiesc ca n-am patit din astea pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

pff in sfarsit am ajuns si io acasa

azi m-am tinut de parol si am urmat intocmai planu de meniu(desi sanwich-ul ala de la prinz neavand carne deloc m-o usturat stomacu pana acum)

catalishka e foarte buna ideea maiei de a manca numai fructe seara..cand am tinut prima data asa faceam si eu, seara mancam o farfurie din :1mar, 1kiwi, 1porto si cateodata si grefa...am slabit atunci 10kg...as face la fel si acum..insa nush ce sa mananc la prinz consistent incat sa nu imi fie asa de foame sa pot manca seara fructe..pentru ca le ador...dupa ce imi termin supa de linte o sa fac ceva snitele sau ceva sa le pot pune in caserola sa le mananc cu salata or something

ps:daca mai fac de acum mancare de linte nu mai pun usturoi..mi se pare ca e greoi la gust sau oi fi pus eu prea mult desi nu cred ca au fost vreo 4 catei la o oala de vreo 5l

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput