Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

'neatza si din oltenia
geckoiau o gura de bombocino,-ua o savurai

sa aveti o zi minunata si relele sa fuga de pe craca

olgurelax...o sa fie si patutz ,o sa fie tot ce trebuie..daca-i dragoste si liniste restul se rezolva,cand o sa-l tii pe Alex in brate pun pariu ca nu-ti mai trebuie patutz...parca vad ca o sa-si petreaca majoritatea timpului alaturi de sanul mamei ,in patul mamei..cum se mai simte R?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ce fac fetele? la BM soare si frumos... eu fara spor... cred ca de la vremea de afara, e prea frumos!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello crenguta!

Luny, iote na! http://picasaweb.google.com/mamiderebe/Pescari#5532970303266308706

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Hello crenguta!

Luny, iote na! http://picasaweb.google.com/mamiderebe/Pescari#5532970303266308706

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

i-ai facut ciuda lui Cata,le-am vizionat impreuna..cica ,vezi daca tu nu ma lasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Clau ce pescari ai tu acolo, sa-ti traiasca! Norocul meu ca am observat data la ultima poza, ca altfel imi statea inima, vazand cum erau imbracati baietii tai.

Ramo cum mai esti cu raceala? Andru e bine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tonic

Ramo cum mai esti cu raceala? Andru e bine?

catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare
eu:cu o durere de cap care nu-mi da pace,sunt mucioasacand ma lasa ,cand ma iaciudata rau raceala asta ,iar Andru tot mai are nitei mucisori si tuse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello, ce fac fetele????

Tonic, da, am adus fata de mult acasa, multumim de apreciere, toti zic ca seamana numai si numai cu mine, cu bitu' deloc, dar lasa cu lui i-am rezervat un baietel sa semene cu el, dar peste cativa ani
sa stii ca mi-ar mai placea sa ne intlanim cu copii, dar raman la stadiul de a-mi placea, ca de venit nu vin cu Antonia .....nu stiu ce sa-i mai fac sa o dezvat de dat in copii....am observat-o atent si da in copii care ii vede rar(ma refer la cei din parc) sau in copii pe care nu-i cunoaste deloc...in schimb in prietenele ei nu da niciodata. Chiar saptamana trecuta am fost la ziua uneia dintre fetitele prietenei mele si mai era o fetita pe care a vazut-o atunci prima data -Ilnica, iar Antonia nu a pierdut nici o ocazie sa o altoiasca cu toate ca era mai mare ca ea cu o jumatate de an si si ca inaltime/marire ...i-am explicat si paraexplicat de un milion de ori, imi promite ca nu ma da si tot trebuie sa stau de paza ca nu se tine de cuvant, ba chiar am ajuns sa o izolez de copii, ne plimbam pe bulevard....dar m-am mai plans eu de chestia asta....

Mihatp chiar aseara ma gandeam la tine, ca parca zisesi ca esti in concediu, si ma intrebam de ce oare nu ai dat nici un semn?? ma gandeam ca ai un picut mai mult timp liber fata decand erai la serviciu

o si eu pe Papacioasa si pe albinutza ei frumoasa

Mergi la inceput

Bitza sa stii ca s-ar putea sa fie doar o faza. Luki mai face si el asa, uneori e doar o modalitate de a atrage atentia, de a se imprieteni , doar ca ei nu stiu inca in ce mod sa procedeze, alteori (la noi cu sor-sa) pt ca nu i se da atentie, sau de la aglomeratie/stres, invadat spatiul intim.
Eu am remarcat ca Luki se joaca f frumos in pereche, dar nu are(inca) abilitati de a se juca in grup, cu mai multi copii. Nu e nici interesat de a cunoaste alti copii, doar daca au jucarii interesante , altfel se joaca multumit numai cu noi sau singur.
Daca se iveste vreo ocazie de intalneala n-ai de ce sa ai retineri, ca mai toti au momente de genul si intre cunoscuti mai merge.

Miha cum iti e in concediu? Ce face Luca s-a mai imprietenit cu spalatul?

Ramo multa sanatate si ai grija cu raceala.

Zoze cum sunteti?
Stelutz ce-ti face burtica?

Simo ne gandim si ne rugam pt voi in fiecare zi, sa va fie bine .

Si o veste buna in sfarsit, a nascut cumnata mea nepotelul nr. 4, baiat, 4 kg si 54 cm, sunt amandoi bine, sanatosi. N-am vb cu ea inca, a nascut de dimineata si n-am vrut sa o deranjez, dar abia astept sa vad cum e, ca a muncit cam mult inainte de sarcina si nu era prea bine cu sanatatea.
Sper sa le ajute Dumnezeu sa se refaca repede si sa fie totul bine.

Gata pauza, fug la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Cata, sa-ti traiasca! L-am felicitat deja pe tatic care cinsteste aici lumea de dimineata de fericit ce e . Am vorbit cu el acum 5 minute si cica totul e bine, amandoi sunt ok si spera sa-i ia acasa sambata daca nu apare ceva gen icter....

Mergi la inceput

Raluca am avut ceva emotii ca nu prea i-au iesit analizele bine, a muncit prea mult si chiar m-am temut pt ei, dar acum sunt bine. Sper ca de acum sa se mobilizeze toata lumea de acolo si sa o ajute mai mult.
Ma bucur tare mult pt ei, abia astept sa-i vad, dar mai dureaza la mine. Saptamana viitoare vor ajunge al meu cu Antuca, dar eu cu Luk ramanem acasa ca sunt cam prinsa la munca.
PS Il va chema Ioachim, asa cum vroiam eu pt LUki
Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput