Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)
Raspunsuri - Pagina 20
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Am stea in frunte! ![]() ------------------------------------- Hai la drum si-om vedea noi ce si cum! |
olga
fii tare mamica!!! stiu ca timpul trece greu,amanarile ti se par fara rost dar dr stie ce stie..hai capul sus si ai rabdare!!!
vb a tel cu Sof ca sa-ti mai treaca doruloff...al meu nu a putut sa mearga sa-l ia pe Andru de la gradi,l-am trimis pe fratele meu,i-am zis sa ia un taxi ca sa nu mearga pe jos ..pai cand a vazut Andru a inceput sa planga ca el nu vrea cu taxi ,vrea sa vina tati sa-l ia

Nicoleta spune:
Olgule, hai ma, pai asa ne fu vorba? Cheama-ti familia in vizita si gata! Hai ca nu mai e mult si sa nu te prinda nascarea in starea asta ca ai incurcat-o! ;)
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ramo_cata spune:
edit:
(mai am o juma' de ora de stat la serv si nu mai am ce face
ma plictisesc,vreau acasa la baiatul meu..)
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Nu nasc maine, nu stiu cand si daca mai nasc Am avut asteptari prea mari pentru ziua de azi si am cazut cam de sus. Vreau la Sof de mor, aici stau degeaba ![]() Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |
Olgutz, aduna-te,nu mai forta lucrurile si lasa-l pe Alex sa vina de ziua lui, sa nu ma crezi truli

stiu ce vorbesc.......cand s-or alinia astrele si Doamne-Doamne vrea ca el sa vina pe lume, atunci sa fie ziua lui pentru ca asa este cel mai bine pentru el!!!!!te rog sa nu te superi pe mine, dar am zis-o cu cele mai frumoase ganduri si bune intentii

un pup mare si dulce pentru amandoi

bitza037 spune:
am uitat sa o pup pe Naty pentru tot efortul depus pentru strangerea de fonduri...si pe Ariel deasemenea

Lyvy chiar nu stiu nimic de tratamentul asta si de dr nici atat, ca te-as fi ajutat cu mare placere....stiu ce insemana dureri de genul asta ca si mama si bunica-mea au avut hernie de disc.....despre ce povestesti tu acolo, la ceva de genul asta ma duce cu gandul...ciocuri pe coloana..sper sa nu gresesc.....
Nicoleta spune:
Trese, Lyvy, trese :))! Sunt veche aci pe forum, ca vinuŽ bun, zic... 
Nicoleta spune:
Sau sa-ti spun adevarul? Miros a naftalina DC :))))
Nicoleta spune:
Hai, nu fugiti toate, oi fi batrana, dar nu-s senila... inca :))))!

Am avut asteptari prea mari pentru ziua de azi si am cazut cam de sus. Vreau la Sof de mor, aici stau degeaba
cu
Ioana-Sofia