Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Naty,
Si uite tot pentru tine aici:
https://www.miniprix.ro/produs/18034/ghete-copii/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut!
naty,arielma bucur nespus demult ca s-au strans banutii..doamne ajuta!!!

mstelaimi pare rau ca nu te simti bine si daca poti mai baga un CO

va pe toate si va doresc o zi minunata..si pentru olgao agitata mica prafuita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata.
Ma bucur tare ca s-a strans suma pentru bb Siluan.Doamne ajuta lui si mamicii lui sa treaca cu bine peste toate astea.
Naty,Ariel,sunteti nemaipomenite...veti primi inmiit pentru tot efortul vostru si sufletul vostru mare!
Olgu,tinem pumnii!!Va fi bine si tu vei fi o mamica tare mandra!!
Ramo
Ete,Nico,s-a instelat..membru veteran
Numai bine tuturor.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, si noi, grupul de mladite si mugurasi ne bucuram ca s-au strans banii pt operatia lui SIluan!
O sa mai dau linkul cu blogul pt ca trebuie bani si in afara operatiei - am inteles ca medicamentatia si laptele praf, transport, cazare acolo etc. se ridica la niste valori imense, pt orice familie obisnuita din Ro. Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul parintilor - parinti care trebuie sa se imparta si sa isi ingrijeasca toti cei 3 copii - este peste puterea mea de intelegere, si am o admiratie si apreciere deosebita pt ei, pt sufletul lor mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nu nasc maine, nu stiu cand si daca mai nasc Am avut asteptari prea mari pentru ziua de azi si am cazut cam de sus. Vreau la Sof de mor, aici stau degeaba

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, Ariel, felicitari!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Felicitari fetelor pentru marea realizare, Doamne da-i sanatate lui Siluan!

Olga, hai ma, nu dispera acuma, te ineci ca tiganu la mal, pai nu se cade!!! Imediat vine Alex si tre sa fii pregatita cu capu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Hai mai Olgu, nu ramai tu nenascuta. Capul sus, relaxeaza-te, odihneste-te si bucura-te de ultimele zile de somn .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Acuma am o mare rugaminte pentru fetele din Bucuresti, si mai ales pentru doamnele doctorese, scuzati off topicul dar am nevoie de ajutor.
Mama are un pinten calcanean cu o mare istorie de tratamente, cu infiltratii si tot felul de fizioterapii, toate fara nici un rezultat, tot cautand rezolvari, am gasit Gral medical din Bucuresti, sect 3, unde este centrul Calcaneofort,ce trateaza pacientii cu unde de soc la nivelul pintenilor. Acolo am gasit pe net pe dr Hera Alexandru, care se ocupa cu asa ceva, stiti ceva despre asta?????, despre doctor, despre eficienta tratamentului??????

Va rog nu dati ignore, ca mama e disperata de durere si trebuie sa fac ceva in privinta asta, si-apoi in cazul in care va merge, voi mai avea nevoie de ceva info, pt ca va trebui sa stea o sapt in Bucuresti si bugetul e destul de mic, dar asta la timpul potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am stea in frunte!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput