Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello, am vrut sa intreb ce fac fetele?...dar m-am lasat pagubasa ca am vazut ca ati avut limbartiza dupa ce v-a scuturat Mimo bine....si eu m-am rugat de voi sa apareti pe crengutza ,dadeam refresh degeaba....(de acum incolo stiu la cine sa apelez sa apareti), ieri nu am intrat ca am fost plecati.......iar acum cand am intrat nu stiam ce sa fac mai intai sa citesc ce ati scris, sa ma uit la poze/filmulete???
asadar, am vazut pozele cu Tuchi si cu ocazia asta spun ca am vazut si pozele cu casutza si nu mai stiu daca am scris ca -mi place foarte mult, de fapt este superba impreuna cu curtea bineinteles.

Si pe Iulia am vazut-o, chiar cerusem si eu cateva poze acum ceva timp....ce haioasa este in valiza!!! iar in pat la tv este ceva...au copii astia niste figuri de-ti vine sa-i mananci.....iar in funzele alea este super poza
am vazut si pozele/filmuletele cu Mufulici
ce ma oftic ca nu stiu/pot sa pun filmulete cu buburuza
aaaa era sa uit, Anca m-ai facut sa cu crontzanelile tale.....ai ghicit nu???ca o sa fac si eu......fac si guacamole(chiar am un avocado) cum ai facut tu si sper sa-mi placa...

despre cercei, exact ca Naty,Mimo si Stela gandesc si am facut, eu i-am pus cercei Antoniei la maternitate, a plans cand i-a frecat urechile cu spirt, cand i-a facut gaurile nu a scos nici un sunet....eu am mai spus ca am fost la o pritena la spital cand am nascut si venise o mamaca cu fetitza ei de vreo 2 anisori, cred, sa-i faca gauri in urechi....nu vreti sa stiticum a iesit copilul ala de acolo, si acum cand imi amintesc ma ia starea de rau si lesin....saraca nu mai respira de atat plans, urechile ii erau vinete, si de la una ii curgea sange.....imi era o mila de ea saracutza cat o fi chinuit-o...asa ca atunci cand sunt mici pana a doua zi au uitat complet si nici nu au tendinta de a duce mainile la urechi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata
mstelacum te mai simti?

multumesc de intrebare...nu ma simt deloc bine..Tot ma ustura,ma doare,azi noapte m-a usturat toata noaptea,m-am trezit intr-una si m-am intors de n ori...si culmea,nu inteleg de ce,simt ca niste contractii uterine (exact ca odinioara)si nu le vad rostul...ce naiba oi avea?
fac ce fac si ma taie o durere si o usturim de treb sa ma pun la orizontala...si ma apuca nervii...dar la ceza parca mi-am revenit mai repede,acum ce Dumnezeu o fi acolo?
Si joi ar trebui sa ma duc la munca...daca tot asa m-oi simti,bag CO.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

sambata si duminica am fost alintata lui Andru,mi-a daruit dragoste cum nu mi-a oferit nimeni pana acum..s-a jucat in parul meu,m-a luat de gat si m-a pupat zicandu-mi"mami,fumusica mea,mami ,Andei ubeste"..m-a pupat si pe degetele de la picioare..stateam in pat si hop m-a pupat..se freca de mine ca un pisoi..si din mami meu nu m-a scos...mor de dragul lui cand vorbeste cu mine si nu-l bag in seama..imi zice"fato ,mami fato!!!" ,asta nu stiu de unde a auzit-o......e un dragalas si un dragastos..un copilas atat de mic si-mi ofera atata dragoste

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Salutari.Am vazut pozici mumoasecare mai de care...
Olgu,tinem pumnii sa fie totul bine..sper ca te-ai mai linistit!Cine va fi mami mandra si implinita cu pereche reusita acasa?

mami de TEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Vali ti-am vazut frumosii de baieti, Luca este scump rau de tot cu obrajiorii aia....ce fain se joaca amandoi....excat la fel de hipnotizata este si Antonia la Clubhouse...eu asa ceva nu am vazut!!!!.... ieri se uita si am intrebat-o de trei ori daca vrea banana si nu mi-a raspuns(exact ca Matei) drept pentru care m-am asezat in fata ecranului si i-am facut hello din maini si am intrebat-o:Antonia vrei banana??si de abia atunci mi-a raspuns ca da

bey, ce-i cu voi??cum apar eu?cum dispareti.......ma credeti vrajitoare????hallowenul s-a terminat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Io-te-ma-s!
ma pregatesc de nani...Obosita, alta zi ff grea dar acu-s pe picioare, mi-am revenit...
M-am vazut cu Olga. M-am dus sa o caut in salon, nu era, asistenta nu stia nimic de ea. Si cum mai aveam 10 minute pana sa intru la curs, am dat fuga la parter sa-mi iau un sandvis ca lesinam de foame si de mers la cantina nu mai aveam timp. Ei si de cine dau nas in nas la bufetul de jos? De duamna Olga, incomparabil mai bine si mai calma decat o lasasem vineri, cu o imensa pofta sa nasca Intrucat se preconizeaza cu probabilitate ziua de miercuri pt venirea lui Alex, eu am zis un DAAA hotarat, avand in vedere ca pe 3 noiembrie sunt nascuti nu unul, ci doi fosti iubiti de-ai mei, cu ambii sunt in continuare prietena la catarama si sunt oameni de mare suflet si caracter; asa ca eu votez cu data de 3 noiembrie!
Si mai am pt voi o noutate care sper sa va bucure: azi am virat in conturile lui George toti banutii stransi in contul meu in campania DC pt Siluan. Imendiat ce vor fi virati banii, voi inchide acest cont si vom incheia campania. s-au strans putin peste 6550 euro (repet, bani numai de pe DC, donati in conturile unei -totusi- persoane straine de familie). Mie mi se pare o suma tare frumoasa si pt care o multime de oameni generosi merita numai respect. Important e insa ca, odata cu acesti bani, suma totala necesara operatiei a putut fi stransa!
De acum urmeaza rugaciunile si gandul nostru bun catre micul pui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, super!! Felicitari din suflet si tie, si lui Ariel, pentru efortul considerabil depus! Sunteti niste OAMENI adevarati!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

Daca tot am incheiat eu distractia aseara, hai s-o incep tot eu... Cafea nu va dau, ca daca inca dormiti, nu aveti nevoie. Si aseara se presupune ca v-ati culcat odata cu gainile ... Insa va dau o cutie de ceai aromat, sa va faceti singure, cum va place.

Sovi, cum e, ma?

O zi buna!!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

neatza!

Mergi la inceput