Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (458)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

buhu-huuu
Mateiu nu s-a prins ca s-a dat ceasul cu o ora inapoi...nici noi pana acum 15 minute, de altfel...credeam ca ne-am trezit la 7,30.. de fapt era 6,30!! da-ti-mi 2 palme!!:))) Happy Halloween...
la 11 mergem in Vacaresti, ne intalnim cu Vali, daca mai vrea cineva sa vina, sa ne tzaraie.
ieri a fost o zi... plina! am urmat cu succes sfatul blankai, am dat pe gat 2 visinate de cum am intrat pe usa la soacra-mea, si am devenit mai maleabila, apoi cum zise bine si Ramo a functionat ignorul, dar a fost destul de ok, nu ne-am lansat in discutii prea multe oricum, noroc ca a fost si cumnata-miu cu prietena lui!
Pe seara ne-am carat rapid si am fost in vizita la bebelusa prietenei mele, o mandrete de fetita pe nume Eva, de o luna si o saptamana! m-a topit Muf, cat a studiat-o, o mangaia pe caput, a pupat-o, acum chiar ca e cel mai mic bb pe care-l stie cat de depasite mi se pare momentul ala, cu copil asa mic, parca am uitat.. parca nu a fost si al meu chiar asa mic... dar cat de drag imi era de ea!
olgule ce faci, cum esti?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Chiar ca prea multa liniste pe aici... Noi ne-am trezit normal, la 6.30, dupa ora noua

Asteptam sa se faca 10 sa plecam in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

'neata si de la mine.

olgutz, cum esti?
eu imi tin mintea ocupata, inca nu m-a lovit "vantul schimbarii", dar sunt pe urmele tale.
te si te

alice, nu te-am vazut de mult

mimo, bun diagnosticul, hai ca m-ai trizit si pe mine din amorteala

bitza, merci de strigari. sunt in concediu, dar l-am luat sa am timp de proiecte. asa ca m-am aglomerat tare pe ultima suta de metri, ca la toate vor da dea drumul acum. intr-un fel e bine, intr-un fel e rau. macar n-apuc sa ma las anxietatii de nastere.

sovi, ce-a zis testul?

naty sper ca s-a mai linistit burta. naspa rau!

clau, oau!, ce de pesti, si ce frumusel pescarul!

zoze...ai o stare minunata! sper sa ma molipsez!

nico, un mare pentru tine. nu stiu de ce esti innegurata, imi pare tare rau!!! sper sa fie numai stresul mutarii, desi simt ca e altceva

revin ca ma supervizeaza Luca si mi-e sa nu pierd ce am scris de la o apasare de buton

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cip-cirip! Ciiiip-cip-cip-cip! Neata cracuta!

Ce zi faina vom avea azi ;)! Este soare (cu dinti, dar e noiembrie aproape, deci...) si senin.

Eu, ca intotdeauna, sunt pe-alaturi cu ora...

Duminica frumoasa va doresc!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha, in mare cam stresul asta este, al mutarii, ca vad ca ma linistesc, pe masura ce gasesc in noua casa loc pentru toate... Insa se mai adauga si frustrarea ca nu am putut gasi un apartament mai frumusel sau unul mai aproape de scoala... In plus am terminat cursul de germana si nu am reusit sa fac mare lucru, am lipsit des in primele saptamani, apoi temele mi le faceam "in clasa", ca ajungeam cu jumatate de ora mai devreme... Stiu, nu sunt de ajuns pentru starea asta, insa uite ca nu a mai ramas prea multa, mai am piciorul stang de scos din butoi si gata! :) Sa ai grija de burtica! Fratele cel mare ce zice de fratioara? Nu ne arati cateva poze cu el?

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

luny, pentru intalnirea cu soacra! a trecut! se pare ca incepe sa-ti faca cu ochiul o fetita

vali, naspa cu trezitul. eu am insomnii de-o vreme. ma trezesc pe la 3-4 si-mi ia cam o juma de ora pana vine iar Mos Ene.

chiar... unde-i kya?

ramo, ma bucur ca va intrati in ritm.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

nico, hai, scoate si stangul .
n-am tare facut poze in ultima vreme, nu stiu care-i treaba, de ce n-am avut chef de poze.
Luca stie unde-i "Linca", vine si-mi baga degetul in buric si intreaba "paci, linca?" (ce faci Ilinca?). in rest nu stiu ce gandeste, asteapta, nu asteapta, stie si cine e Ilinca? ii sunt dragi bebelusii, exclama cu drag cand ii vede la tv sau pe ecranul de la calc sau pe strada... dar nu stiu cum va reactiona cand o va vedea efectiv acasa.
pana una alta ne dragalim intens

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

am facut chipsuri!!!jur ca as manca o tona, singura, au iesit mai misto ca nachos-ii de la multiplex
http://bucataras.ro/retete/12646/home-made-chips-guacamole.html

Mergi la inceput

miha fetitele intotdeauna mi-au facut cu ochiul, intre noi fie vorba Kyuta e prin Austria/Cehia ceva de genul asta, se viziteaza cu niste prietene, cu ceva trebusoare, din cate am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Nici nu stiu ce sa va povestesc...Stau toata ziua la taclale cu fetele din salon, care sunt super, vorbesc la telefon cu lumea de afara si incerc sa nu ma gandesc la nimic . Soful vesel de tot ieri, mai entuziasmata de masa si de locul de joaca de la Ikea si de toata Ikea decat de vizita la mine . M-am abtinut cu greu sa nu jelesc in fata ei, dar parca am luat o gura mare mare de oxigen vazand-o.

In rest...in vad de tratament, monitorizari, care-s ok...mi-a iesti sumarul de urina, in care am leucocite, deci sigur infectia vaginala e acolo si...proteine In conditiile astea sper sa nu ma tina mult, maine vad. Rezidentul ei mi-a spus ieri ca trebuie sa asteptam sa se declanseze totul natural. Dar mi-am permis sa nu il cred, cu placenta aia lipita, cu proteinele in urina si cu tot restul

Va pup, ma dor coastele in pozitia asta in care trebuie sa stau pentru ca am ovulul scarbos de pastrat in vagin

Miha, , sa fii sanatoasa, asta e important!

Va , nu am pozitie de scrisorica

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput