Ghiocei de martie-aprilie 2009***269***
Raspunsuri - Pagina 5
Gianina34 spune:
oli - cu mucisorii cum se prezinta? in ce stadiu sunt?
poate respira pe nasuc?
aerosoli ar trebui facuti cu ser + acc sau flixotide+adrenalina
la dormit pune-i o perna mai mare - tuseste de la mucusorii care-i coboara in gatuc
poate faci si ceva mai umed in camera (la 60-62% la noi a fost tare bine)
noi am folosit si pulmex baby seara la culcare
mai da-ne ceva detalii si mai vin cu sugestii![]()

edit - ca stalcisem numele medicamentului![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
mireal spune:
buna,am vazut-o pe Alexandra, e o draguta si blugii sunt super.de Vladimir ce sa mai zic, ce mai vorbea el
Gaza, noi alegem meniul fantezia.nici eu nu stiu ce sa-i iau de sarbatori, ma gandeam la un set de scule, dar sa aiba si blat de lucru si am vazut un aspirator.ma mai uit
mihaelacg spune:
maria tuseste noaptea o data la cateva nopti, si-i dau rinathiol de duminica 2 ml 2/zi. nu are "strop" de mucisori. doar cand mananca cred ca se inmoaie mucozitatile pe-acolo ca e tare "zgomotoasa".acu ma intreb eu e bine daca mucozitatile se duc in stomacel?le inghite? ea doarme bine si noaptea. de ceva vreme doarme pe o perna ca a noastra, si e usor inclinata. ii place tare mult ca sta aproape jumatate "calare" pe ea.stiu de la dr. ca tb sa fie inclinati la 30 grade sa poata respiara bine.
Gianina34 spune:
daaa, am admirat si eu zambariciul nostru drag
de tinute nu mai spun nimic ca doar sunt musai la asemenea top-model
pupacim de zor
olishka spune:
Mucii ii curg, s-au facut mai grosi. Ii pun ophtamesone n si ii curat dimineata si seara. Aerosoli ii fac cu ser+acc300. Ii mai dau o chestie de imunitate cu vit C, propolis si echinaceea, oscilo si eurespal. Ma gandeam sa-i dau si cu tantum in gat, preventiv, dar am zis ca e prea mult. Voi ce ziceti?
S-a si trezit de la tuse
A dormit doar 1 ora.
Olga, mamica lui David iepurasul 

mihaelacg spune:
eu preventiv ii bag pe gatut albastru de metil. am pus la sticluta o pipeta de la fier parca care e din plastic,trag albastru in ea, si imediat o execut.
ii bag o pipeta.nu e mereu plina, dar 4-5 pic sigur sunt in ea.
eu is tare multumita. si uneori ii pun si tantum verde. atat
ma gandesc sa-i fac mariei iar un test pt giardia, ins anu stiu pe care sa-l fac sa iasa din prima si sa fie si concludent. cica sunt mai multe variante/teste.nu ma ingrijora prea tare daca avea 9900kg si ar fifost de mica slabuta, insa cand ma gandesc ca era depasita rau cu kg, ma cam nelinistesc. de multe luni abia ia cateva grame.ma uit la ea...are niste bulanase....doar falcutele is de ea.
Gianina34 spune:
eu sunt pentru tantum
chiar daca nu face febra cred ca ar ajuta ceva nurofen dimineata si seara
noaptea respira pe nasuc?
daca nu, ar fi bun vibrocilul sau olynthul ah
simplyana_m spune:
Salut!
Va multumesc, tufete, ca-mi incurajati talentul literar
.
Noi raportam o noapte mai buna. Desi a adormit cu febra si s-a trezit cu febra, n-a facut si peste noapte. Si partzurile (ma scuzati
) l-au chinuit parca mai putin. Si nimic altceva in continuare...decat ca roade suzeta cam cu furie. El are gura mobilata bine, incisivii + toti 4 caninii + 4 masele, si mi se pare cam devreme pentru tura 2 de masele. L-am controlat si ar avea loc pt ele, tare si un pic albicios, nu rosu, nu umflat. Doar ca arata toate 4 (locurile) la fel, asa ca ori nu sunt maselele de vina, ori ies toate odata (cum am patit si cu caninii, si cu maselele no 1), si atunci e cam nasol. Mai da vreun ghiocel semne de tura 2-a de masele?
ILINCA, si eu cred ca spanioleasca e usoara, ca inteleg absolut tot, numai ca, v-am mai spus, am constatat ca italiana e si mai usoara, si eu o vb binisor! Toate alea imi vin pe limba in italiana, imi dau seama, si ma blochez. Daca n-am urmarit si eu decat o telenovela, si aia in portugheza (sclava Isaura)!!! A fost o adevarat aventura, de exemplu, sa cer la farmacie tampoane. Am derivat, stalcit si pocit in fel si chip cuvintele "tampon", "absorbant", le-am pus si scos "-o" si "-es"...degeaba. Aproape ca le-am mimat (va imaginati...
).Le zice "compresas" 

GIANINA, mie mi s-a parut mult dulce la gradi ca aveau in meniu si dimineata, si la pranz, si dupa-amiaza. Dar daca e dulce doar cu numele, e f ok! 
Si noi am achizitionat recent un carucior de supermarket (de jucarie) cu fructe si legume de plastic, pe care, dupa ce le-a gustat pe fiecare in parte (si aruncat apoi cu naduf), le trateaza cu mare dispret. Caruciorul in schimb, rules!
ALEXANDRA e o minunatie! 

VLADIMIR m-a topit, efectiv!

OLISHKA, am vazut cum arata peretii tai in pozele de la ziua lui Chitzi (cred). Foarte misto!

Distractie placuta lui David pe Ipad! 

http://www.lucamic.blogspot.com/