Ghiocei de martie-aprilie 2009***269***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tufete, MIE MI-E DOR DE UALI!
Stie cineva ceva de ea?
Sper ca mamicutza ei e bine.

Uali, scrie si tu ceva, sa stim ca esti bine!

PS. Si de Simpli imi era dor, noroc ca a aparut taman la fix!

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Salutare!

Noi iar avem muci.

Simply, la magazinul la care iti faci cumparaturile (ceva gen Billa de ex) treb sa gasesti tampoane. N-ai nici un Aldi in zona? Sunt mai ieftine decat la farmacie. Sau cauta o drogherie in apropiere.

Azi mergem sa-i luam copilului un aspirator de jucarie, ca ma dispera, ma pune sa aspir de n ori pe zi. O sa credeti ca-i luna la mine in casa, ei bine, nu-i, ca atunci cand aspir treb sa-l tin si pe el in brate, ca sa vada operatiunea in toata splendoarea, asa ca aspir numai pe unde e loc, nu ma aplec, nu misc nimic in cale.

Anca, dupa cum vezi, asta nu-i pe placul nostru, e musai sa gasesti altul. Spun drept ca mie mi-s prea multi care sufera in urma voastra: nevasta, 5 copii, n-spe amante si or mai fi, dar nu detinem toate informatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anaan - am clipit pe fiecare poza in parte si mi s-au deschis niste felii de praji pe ecran de sa ma ia cu lesin
n-ai mila de inima mea si doar ti-am spus ca am o varsta

olishka - nestle -de porumb sau cu miere sau cu scortisoara (nu stiu exact denumirile)
noi mancam din primele 2 feluri

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

eu am aspirator din ala de mana ptr curatat masa fara fir... e mare fan si pe sus si pe jos

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

kea - si voi?
poate scapati repede doar cu mucisorii

Mergi la inceput

Ah Ina, super idee! Oare ce sa-i torn pe jos sa nu fie foarte costisitor, ca al meu n-are simtul masurii si o sa ma tot puna sa vars.

Noi intial i-am luat un aspirator de masa, m-am gandit ca imi foloseste si mie, se joaca si copilul cu el. E drept ca se joaca, dar se si aude la noi aspiratorul in casa de la 7 jumate dimineata. Cred ca tare harnica ma cred vecinii. Am hotarat totusi sa-i luam unul de jucarie, pt ca am fost la un baietel la care a vazut asa ceva si tare i-a mai placut.

Mergi la inceput

noi nu avem indeletniciri cu aspiratorul doar cu aranjatul dulapurilor/sertarelor ne luptam
si tare ne mai place sa caram (tot ce se poate)dintr-o camera in alta si mai ales in bucatarie

Mergi la inceput

Ha ha Simo, si voi? Keutu desi il apreciaza si pe ala de mana, tot nu l-a abandonat pe celalalt. Sper ca avand unul care sa se semene cu cel mare, sa o lasam mai usor cu atata aspirat.

Mergi la inceput

aspiratorul de jucarie face zgomot?

Mergi la inceput

se pare ca asta-i trendul in randul baietilor...
deci nu ma bag

Mergi la inceput