Ghiocei de martie-aprilie 2009***269***
Raspunsuri - Pagina 22
inapreda spune:
Tufete, MIE MI-E DOR DE UALI!
Stie cineva ceva de ea?
Sper ca mamicutza ei e bine.
Uali, scrie si tu ceva, sa stim ca esti bine! 
PS. Si de Simpli imi era dor, noroc ca a aparut taman la fix! 

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
Kea spune:
Salutare!
Noi iar avem muci
.
Simply, la magazinul la care iti faci cumparaturile (ceva gen Billa de ex) treb sa gasesti tampoane. N-ai nici un Aldi in zona? Sunt mai ieftine decat la farmacie. Sau cauta o drogherie in apropiere.
Azi mergem sa-i luam copilului un aspirator de jucarie, ca ma dispera, ma pune sa aspir de n ori pe zi.
O sa credeti ca-i luna la mine in casa, ei bine, nu-i, ca atunci cand aspir treb sa-l tin si pe el in brate, ca sa vada operatiunea in toata splendoarea, asa ca aspir numai pe unde e loc, nu ma aplec, nu misc nimic in cale.
Anca, dupa cum vezi, asta nu-i pe placul nostru, e musai sa gasesti altul.
Spun drept ca mie mi-s prea multi care sufera in urma voastra: nevasta, 5 copii, n-spe amante si or mai fi, dar nu detinem toate informatiile.
Gianina34 spune:
anaan - am clipit pe fiecare poza in parte si mi s-au deschis niste felii de praji pe ecran de sa ma ia cu lesin
n-ai mila de inima mea si doar ti-am spus ca am o varsta![]()
olishka - nestle -de porumb sau cu miere sau cu scortisoara (nu stiu exact denumirile)
noi mancam din primele 2 feluri
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
adrisimo28 spune:
eu am aspirator din ala de mana ptr curatat masa fara fir... e mare fan si pe sus si pe jos ![]()
dragastoasa de Dragos 
Gianina34 spune:
kea -
si voi?
poate scapati repede doar cu mucisorii
Kea spune:
Ah Ina, super idee! Oare ce sa-i torn pe jos sa nu fie foarte costisitor, ca al meu n-are simtul masurii si o sa ma tot puna sa vars.
Noi intial i-am luat un aspirator de masa, m-am gandit ca imi foloseste si mie, se joaca si copilul cu el. E drept ca se joaca, dar se si aude la noi aspiratorul in casa de la 7 jumate dimineata
. Cred ca tare harnica ma cred vecinii. Am hotarat totusi sa-i luam unul de jucarie, pt ca am fost la un baietel la care a vazut asa ceva si tare i-a mai placut.
Gianina34 spune:
noi nu avem indeletniciri cu aspiratorul doar cu aranjatul dulapurilor/sertarelor ne luptam
si tare ne mai place sa caram (tot ce se poate)dintr-o camera in alta si mai ales in bucatarie![]()
Kea spune:
Ha ha Simo, si voi? Keutu desi il apreciaza si pe ala de mana, tot nu l-a abandonat pe celalalt. Sper ca avand unul care sa se semene cu cel mare, sa o lasam mai usor cu atata aspirat.
Gianina34 spune:
aspiratorul de jucarie face zgomot?![]()
Gianina34 spune:
se pare ca asta-i trendul in randul baietilor...
deci nu ma bag![]()