Ghiocei de martie-aprilie 2009***269***
Raspunsuri - Pagina 17
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Buna dimineata! Stiu ca-i pranz Olga, eu nu am de spus decat atat: sper ca esti o mama moderna, pentru ca la ce ochi verzi patrunzatori si ce privire smechereasca are David, nu te vad bine peste cativa ani! De Chiti ce sa mai spun, ca se transforma intr-o domnisoara finuta si eleganta, o sa intoarca si ea privirile instantaneu! ![]() ![]() ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |

Cum se simte Eva?
Olga, mamica lui David iepurasul

anamariame spune:
Eva se simte bine, in sfarsit pot sa spun si asta! Ma rog, ea inca mai tuseste destul de urat, dar foarte rar. I-a revenit pofta de mancare, e vesela iarasi, doarme toata noaptea, deci suntem pe drumul cel bun!Din pacate acum sunt eu doborata de viroza pe care sigur am luat-o de la ea, si stranut non stop, imi lacrimeaza ochii, tusesc
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
citat din mesajul lui anamariame![]() Eva se simte bine, in sfarsit pot sa spun si asta! Ma rog, ea inca mai tuseste destul de urat, dar foarte rar. I-a revenit pofta de mancare, e vesela iarasi, doarme toata noaptea, deci suntem pe drumul cel bun! Din pacate acum sunt eu doborata de viroza pe care sigur am luat-o de la ea, si stranut non stop, imi lacrimeaza ochii, tusesc ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
BRAVO Eva

Tu baga un fervex ceva, ca este de efect

Olga, mamica lui David iepurasul

anamariame spune:
Deja sunt la al doilea pliculet pe ziua de azi. Ma gandesc cu groaza la zaharul inghitit aiurea, tare-as fi preferat fara, ca de Montignac oricum vad ca nu-s in stare sa ma tin.Pentru tuse cica e ft bun ceaiul de scai vanat, poti sa ii faci lui David. sau siropul din miere cu ridiche neagra, daca ai in casa sau o piata alaturi. Daca zici ca nu e foarte grav, merita sa incerci cu metode babesti, zic eu.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anca_nicolae spune:
Asa, am ajuns la serv, si am si citit ca ma asteptam la intrebari de cotitura :)))
1. El are o relatie f buna cu copiii lui, eu l-am auzit vorbind cu ei seara, cand eram la cam de garda, cum el dadea indicatii la ce sa faca lectii si la ce poa sa nu invete, cu fata din liceu chiar a alintat-o zicand: da' ce, tu esti prea desteapta sa mai citesti SI la materia aia, te descurci tu, acum e traziu, fa doar la ailalata materie, si lasa-ma cu invatatul pana in noapte tarziu, draga mea...". Asa ca nu ar fi foarte fericit ca daca ar emigra relatia lui s-ar rezuma la trimis bani, insa e totusi apasat de neajunsul cu banii. Zice ca nu e sarac dar nu poate oferi copiilor ce vrea el. mereu ii lauda, zice ca are cei mai reusiti copii din lume si, atentie!!!, mereu adauga: "si trebuie sa recunosc ca e meritul exclusiv al sotiei mele, care este o foarte buna mama etc". Dar sotia e axata exagerat DOAR pe copii, asa a fost mereu, asa ca nu s-ar pune problema sa emigreze si cu copiii lui, fara sotie, nu...
2. Chiar si cu sotia are o relatie asa.. de mijloc, nu foarte rea. El e nemultumit de casnicia lui din vreo 3 motive:
- faza cu non-amanta;
- sotia stie doar sa ceara non-stop bani si pt lucruri importante dar si pt lucuri de moft, gen schimbat culoarea parului la 2 saptamani, excat cand salariul lui e limitat si consumat, si nu il intelege ca desi munceste, sunt momente cand banii nu ajung chiar pt orice;
- DAR cel mai mult l-a distrus pe parcursul anilor faptul ca [si culmea, coincidenta cu nemultumirea mea fata de zari, tata lui v+t] sotia lui este foarte rece si egoista cu toata lumea, dar cu ABSOLUT toata lumea. Mi-a spus, chiar macinat, si INCA [dupa 20 si ceva de ani!!!] neintelegand cum de e posibil, ca un om sa fie atat de egoist, adica el nu ii cere ei sa fac vreun gest, dar ar vrea macar sa nu ii reproseze lui cand face cate ceva minor, pt anumiti prieteni/oameni. De exemplu, el mai merge la oameni saraci si batrani acasa, la consutatie, si nu le ia bani, vazand ca aia din pensie nu au bani de paine, si sotia ii scoate ochii pt asta. Sau, cand isi ajuta vreun prieten fff bun, cu ceva minor, sotia ii zice ca de ce sa iasa el in pierdere? Si, de multe ori s-a intamplat ca acel prieten, peste timp, sa ii intoarca ajutorul [neplanificat] intr-o masura/valoare/importanta mult mai mare decat ajutorul lui initial, si atunci, el repede ii spune sotiei: uite, vezi, ca sa nu mai fi framanatat ca am iesit in pierdwere, uite ce mult ne-a ajutat acum x" si sotia, cu stupoare, zice: "aa, e o nimica toata, cum de poti fi asa prost sa te fraiereasca oricine... tot in pierdere esti". Nici macar acasa nu poate chema pritenei de familie, desi ei merg in vizita la ei, ca sotia zice: dar de ce sa gatesc eu si sa consum bani pt altii??? Acest aspect este cel mai macinant pt el si culmea, si azi, inca se intreaba cum de e posibil.
3. Eu v-am povestit despre el NU ca sa il ridic in slavi, nuuuu, ci doar ca sa percepti un pic din acest amestec interesant, si sa zambiti la gandul ca eu, ca femeie, sunt totusi incantata ca l-am intalnit, exact cum spunea gianina, nu caut in el rezolvarea viitorului meu in sensul de sot, dar ma bucur de prezent. E ca si cum o femeie primeste niste flori, si chiar daca stie ca acel barbat a oferit si altor femei flori, totusi, te incanta aceasta apreciere. Ce sa mai, sunt o diva!!!! ![]()
Va pup, pup, pup [fara droguri de .. menta :)))],
anca
.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
Bianca2503 spune:
Pai am gatit supa
ca despre ciorbe nu cunosc foarte multe detalii si zucchini cu pui.
Bineinteles ca nu am respectat reteta de zucchini si in loc de prosciuto am pus pui, am mai adaugat niste marar si ceapa, putin ardei gras dar a iesit minunat. Sa vedem daca o sa ii placa si lui Vladimir (diseara)
ANAMARIA, multa sanatate! Bine ca Eva e ok acum.
simplyana_m spune:
Salut!
Adelake e totalaaaa!!!!

Daca mosteneste istetimea si umorul maica-sii (ca pe tati nu-l cunosc), la cat e de simpatica, energica si expresiva, nu-i va rezista nimeni si nimic!!!

(nu sunt eu a cat-person, dar o compatimesc si pe MottoRush - sper ca scrisei bine de data asta)
David e super chic cu freza aia, eu ma gandisem initial la Johnny Bravo, dar e intruchiparea lui "Cry Baby". Sa-i faca Chiti o lacrima pe obraz cu dermatograf, si ala e!

![]()
![]()
Si ce frumos mananca el!

ANAMARIAME, ma bucur ca Eva e mai bine si imi pare rau ca acum te simti tu rau.
Tin sa spun (ca poate obisnuiesti sa-l folosesti) ca nu e de fapt indicat ceaiul de scai vanat. Am o matusa care e bolnava de cancer si de mai bine de 15 ani traieste numai cu plante si pulberi. Si e doxa de info despre orice tratament naturist, a citit tot ce se poate in domeniu, etc. Si cum imi povestea ea despre un nenea savant roman batran cercetator in de-astea (plante) si il lauda, ca sa ma convinga ca ce om ca lumea e, a dat exemplu faptul ca, in tratatul vietii lui despre beneficiile si proprietatile plantelor bla-bla, ridica in slavi chiar acest scai vanat. Insa asa on fain e, ca nu s-a rusinat sa revina la batranete asupra recomandarilor lui, si sa spuna ca de fapt scaiul vanat, in timp, are grave efecte adverse si nu e recomandat deloc, e cancerigen. A fost pura intamplare acea discutie si acel exemplu, ca eu nici nu stiam ca exista scai vanat, dar am bagat la cap. Sper sa fie cu folos!

http://www.lucamic.blogspot.com/
Gianina34 spune:
anca- mi-a venit inima la loc (nu ca plecase prea departe, ca te stiu ce femeie adevarata esti)
ai dreptate cu buchetul de flori
anamariame - ma bucur mult ca sunteti ceva mai bine
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Gigelica oare nu urmeaza sa vina acea perioada din luna. Eu cam senzatii deastea am uneori. Un pupic mare sa treaca gandurile negre si astept un raspuns cu serbarea. Macar asa informativ. Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |
Offf, ce m-as face fara voi?!

Dap, chiar se apropie cu pasi repezi, adica maxim pe sambata voi fi cu redutele cucerite de rusi

...Mi-e pur si simplu frica de perioada asta...nu mai stiu ce sa iau, ce tratamente sa mai urmez, am incercat de toate...numai anticonceptionale nu...sper sa fie o luna plina de normalitate, adica nici sa nu mor, dar nici sa dansez pe mese...Ma rog...hai sa fiu mai optimista...
Nu stiu ce sa fac, referitor la excursia la Moeciu si petrecerea de Craciun...caci Victor va fi la Focsani...si e naspa, adica socrii sigur nu vor accepta sa mi-l aduca special pentru excursie...ca apoi sa vina sa-l ia...sau sa stea soacra mea la noi pana plecam la Focsani sa petrecem Craciunul

O sa mai vb in seara asta cu Gabi, sa vedem ce propune si el...Dar revin cu intrebarea stupida: nu ma primiti macar la party doar pe mine, fara Victor?! Adica...

macar fac poze, ceva..._
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Anaan Monnvas, tocmai am citit ca in 2011 este concert Bonjovi in Bucuresti! Ce zici???Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Am auzit si eu, sper sa fie dupa 1 iulie...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!