Ghiocei de martie-aprilie 2009***269***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Adelca cea dulce Pozele de la marginea patului sunt haioase rau

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noapte buna fetelor !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Novuselu da poze cu noua freza pe cand sa asteptam? Ca nu mai am rabdare pana la Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

E dementiala Adela! Pozele alea "obosite" sunt...n-am cuvinte.
Super tare, cum doarme ea pe dunga patului.

si noi, si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna seara!

Novus venim si noi la Moeciu, nu prea am apucat sa scriu zilele astea pt. suntem in renovari dupa cum va spuneaa, dar am citit tot . Viram banutii in contul de pe mail .

Gazza si la serbare venim, nu conteaza ca e 17 sau 18, vom incerca sa ajungem la ora stabilita, cat despre meniu parca si mie imi placea Alba-ca-Zapada, dar nu ne suparam daca e altul pt ca sunt sigura ca gasim noi pana la uram ce sa mancam. Sa imi spui cati bani trebuie sa-ti dam si in ce cont .

Acum ma intorc la telenovela Ancai, mai am inca de citit si bineinteles de vizionat pozele cu Adelake .

Mergi la inceput

Va las si eu cateva poze cu copiii mei si cu noul look al lui David

http://picasaweb.google.com/olgagireada/David18Luni?authkey=Gv1sRgCLzkzrGXvtSEygE#

Mergi la inceput

Saby ce ma bucur ca veniti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

am vazut 2 episoade din serialul la care ma uit acum si am asteptat sa fiarba ciorbita, am facut ciorba de fasole.a fiert greu dar cred ca a iesit gustoasa, e pt. prima data cand facam vazut-o pe Maya tare draguta esteAdela e absolut deliciosa, cum dormea,iar David e deja flacau mare,iar freza e super, asa l-am facut eu Theo la botezAnca, ai grija cu arabul, mie arabii nu imi inspira deloc incredere,nu am cunoscut niciodata vreo unul,dar din alte povesti imi par cam mincinosi.Oricum povestea e interesanta si cred ca tie iti place sa te joci un pic cu el.ma duc la nani ca deja e tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Hello fetele!

Mi s-a stricat calculatorul si azi a reusit sot din dotare sa il repare.

Am vazut pe Alexandra-fotomodela, Adela-frumusica, Luca-sportivul, David-fotomodelul frezat si nu in ultimul rand pe Vladimir.

Mihaela, imi pare rau pt situatie, da nu te inchide in carapace, e mai bine cand mai vb si iti versi naduful.

Inapreda, tufato tot am vrut sa iti laud freza de la intalneala . Ma bucur ca ai revenit. Stai linistita ca si eu uneori imi vine sa o iau razna, o mai duc pe Iulia la mama chiar daca sta doar 2 ore cu ea imi mai revin si eu, nu ca as face mare lucru in intervalul respectiv.

Noi maine plecam la Brasov si ne intoarcem pe luni seara, nu stiu daca mai apuc sa intru pe forum cat sunt acolo. Va pup pe toate

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=I8qyBT6iqc0

http://www.youtube.com/watch?v=zkYk-dtqfqM

Mici filmulete cu David care mananca singur

Mergi la inceput