Ghiocei de martie-aprilie 2009***269***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Am ajuns la zi cu cititul, un pic mai mult mi-a luat telenovela Ancai, iar ai castigat locul din fotoliu de povestitor pt prima seara ; si vorba Ilincai, unde-i gasesti tufato ? ca apar asa rapid si vaz ca se tot schimba meseriile, arabocu' asta mie nu-mi inspira incredere da' stii tu ce faci, incerci macar da' vezi sa nu te rapeasca de tot, imi vine in minte un film care l-am vazut mai demult cu o tipa care e casatorita cu un arab, tot medic si pleaca in tara lui in vizita si acolo raman, pana evadeaza ea cu fetita ei

Denisamada, nu pot vedea nici eu pozele !!

Sympliana, in schimb l-am vazut pe maestrul Luca, e demential !!

Bianca, tare as vrea sa-l cunosc si pe Vladimir ca e mortal de fain !! nu veniti nici de data asta ??

Gigelica, voua va surade oferta ??

Nu mai stiu ce vroiam sa zic ....

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Hello !!!

Am ajuns la zi cu cititul, un pic mai mult mi-a luat telenovela Ancai, iar ai castigat locul din fotoliu de povestitor pt prima seara ; si vorba Ilincai, unde-i gasesti tufato ? ca apar asa rapid si vaz ca se tot schimba meseriile, arabocu' asta mie nu-mi inspira incredere da' stii tu ce faci, incerci macar da' vezi sa nu te rapeasca de tot, imi vine in minte un film care l-am vazut mai demult cu o tipa care e casatorita cu un arab, tot medic si pleaca in tara lui in vizita si acolo raman, pana evadeaza ea cu fetita ei

Denisamada, nu pot vedea nici eu pozele !!

Sympliana, in schimb l-am vazut pe maestrul Luca, e demential !!

Bianca, tare as vrea sa-l cunosc si pe Vladimir ca e mortal de fain !! nu veniti nici de data asta ??

Gigelica, voua va surade oferta ??

Nu mai stiu ce vroiam sa zic ....

Da novusica, dar nu mai vreau sa ma laud ca vin si apoi sa dau bir cu fugitii.

Mai bine tac si fac, nu?

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Si acum sa revenim la treburile serioase , asadar dupa centralizarea voturilor turcu' a castigat asa ca tre' sa dea de baut!!

Prin urmare INTALNEALA DE IARNA DE LA MOECIU care se va desfasura in perioada 17-19 DEC va avea loc la : Podul Turcului http://www.podulturcului.com/ contra sumei de 380 ron /familie/ sejur care include cazare, mic dejun si cina

Va rog sa virati avansul de 180 ron pana luni in contul de pe mailul comun ca sa pot face rezervarea saptamana viitoare

O intrebare : ati dori sa introducem in meniu si ceva cioba sau supa pt pranz sau eventual sa schimbam pranzul cu cina ? maine ii sun iar sa stabilim detaliile organizatorice si daca credeti ca ar fi mai bine asa, ziceti-mi

Ca si participante confirmate pana acum avem : Novus, Anaan, Olga, Pisik, Denisamada, Ela, Monnvas, Anca

Mai astept confirmari de la : Cativ, Saby, Curea, Gaza, InaPreda, Gigelica + alte mamici doritoare

Tulai doamne ca uitasem taman surpriza desconspirata

Mergi la inceput

Gianina, noi seara mancam cu succes budinca de macaroane, gris cu lapte, MBS e cah mai nou ca si iaurtul la fel, aici totusi mai face concesii uneori, ce-i place mai nou e branza telemea, e ok oare ?

Olga, faine noile voastre jucarii !! mi s-au lipit ochii de monitor ce chestii faine au la Ikea , vreau excursie acolo !!

Sympliana, tare faza cu absorbantele !

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic : mi-am schimbat look-ul , nu, nu mi-am facut operatie estetica ci doar m-am vopsit in alta nuanta, mai de toamna sa zic asa si ma simt taaaaaare bine cu noua culoare

Alexandra a fost incantata de noua frizura asa ca a incercat sa vada daca rezista mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Sara buna! am reusit si eu sa recuperez. Am centralizat optiunile pt Serbare. Dar am sarit peste postarea Ancai ca daca stateam sa o citesc acu iar intram la spartul targului, o las pe mai tarziu.

Gigelica oare nu urmeaza sa vina acea perioada din luna. Eu cam senzatii deastea am uneori. Un pupic mare sa treaca gandurile negre si astept un raspuns cu serbarea. Macar asa informativ.

Vazut Luca, maestru si Vladimir poliglotul. Notat ideii de jucarii. E buna ideea asta sa dezbatem ce jucarii sa le luam de Craciun.

Mihaela un pupic mare pt tine si Cioculet. O sa treceti voi si de perioada asta grea. Cu ajutorul la intretinere nu merge totusi sa faceti vre-un artificiu si sa scrieti pe o adeverinta cu 30 de ron mai putin. Zic si eu. Sii cel mai mult te rog sa incerci cati poti tu sa te joci cu Maria. Eu stiu ca ai foarte multa treaba si ca ea e cuminte dar gandeste-te ca perioada asta de stat acasa cu ea nu o sa se mai intoarca si ar fi pacat sa regreti mereu ca ai pierdut-o. Incearca sa faci mancare noaptea sa faci mai rar sau sa faci doar atunci cand e si tati acasa ca el sa se joace cu ea si tu sa ai timp de treaba. Stiu ca si tu te framanti pe tema asta dar vroiam sa-mi spun parerea si intr-un fel sa te impulsionez mai mult. Pupici

Gianina noi mai mancam seara. Budinca de dovlecei sau de brocoli (asta e preferata ei) asezonate cu iaurt/smantana. Mbs, peste cu legume. Sau paste cu sos alb (in ele pun cascaval, ciuperci si ii plac la nebunie). Intr-o seara am mancat chiar supa crema de legume cu crutoane (e usoara si e ok si pt seara). Mai am si eu pe lista cartofi copti cum zicea Miha sau cartofi frantuzesti. Poti sa-i mai dai si pilaf cu legume nu cu carnita. Pup si sper ca ti-am fost de ajutor.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hei, mie nu-mi apar pozele cu Adelake!! Numai albumul "Sovata"!

Acum mere?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hei, mie nu-mi apar pozele cu Adelake!! Numai albumul "Sovata"!

Acum mere?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Daaaaa

Mergi la inceput

Admirat Adelake si facut doooor de vara, mare, soare, bere !!

Mergi la inceput

Miha, imi pare rau ca nu ati reusit sa luati ajutorul pt intretinere taman acum cand aveati mare nevoie dar sper ca iasa soarele rapid pe strada voastra, ce vesti mai aveti cu banutii ?? frumoasele

Mergi la inceput