Ghiocei de martie-aprilie 2009***269***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

E dementiala Adela! Pozele alea "obosite" sunt...n-am cuvinte.
Super tare, cum doarme ea pe dunga patului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

hahahaha, DENISAMADA, ce tare e ADELAKE! Da' Motorushul nu patimeste nimic? Numai Toto e de sacrificiu?

MottoR-ul e cel mai stressat, ca ea nu sta si sunt intr-o continua vanatoare... o mai incoltzeshte in dulap. (Adela pe MottoRush) Si mai nou se lupta pentru kiuveta din baie, ca de acolo bea matza apa, iar Adela si-a descoperit o noua pasiune: spalatul pe dinti.
Toto de obicei sta la mangaiat, pupat, mai nou si la plimbat (neaparata tre sa va pun poze, cand ies cu ei, parca iese circul, toata lumea se uita la noi cum trece Adela cu Toto in lesa. , nici la deposedarea de culcush nu protesteaza, saracul, dar asta cu alergatul cu caruciorul era prea de tot si se hotarase sa o taie. L-am salvat, bietul.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Nu mai stiu daca v-am povestit: i-am luat lui Toto un culcush nou. E o batalie pe el... cand il vad pe Toto umbland prin casa... tre sa ma duc sa culeg copilul din culcush.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Ma bucur ca va place turcul meu, pensiunea of course, ca io n-am o existenta asa palpitanta ca Anca. Ioi, tufata draga, da' alambicate ti-s caile vietii, ca eu ma simt debusolata si cand citesc peripetiile tale, ce sa mai spun cum m-as simti sa le traiesc pe propria epiderma.Ce-mi place mie la tine e, cand vine vorba de relatii, ca nu-ti ascunzi statutul de mama singura cu trei copii, ca mai sunt si femei care mint orice, numai sa puna gheara pe un barbat. In rest, tu stii cel mai bine ce sa faci si cum sa faci, ca doar tu treci prin experientele astea, nu noi!

Asta era! ca ma uitati la linkul cu turcu'si mi se parea ca l-am mai vazut pe undeva. L-ai propus tu si l-am shtudiat atunci! Deci turcu'sa fie!

La palestinianul Ancai nu ma bag ca n-am ecsperentza, dar din ce colegi arabi am avut in facultate, unu'nu profeseaza, tot alte preocupari aveau (e drept ca de croitorie nu l-am auzit pe nici unul), asta e kiar o exceptie daca mai face si garzi.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Asa... Dat fiind ca la intalneala asta am si eu drept de vot votez si eu cu Turcu' (prima oferta).

(gata, m-am deconspirat)

Anaan - tulai Doamne ce harnica fusesi!

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Am intrat doar pentru o privire, inainte de meditatii, si ce-mi vazura ochii?!!! Cea mai buna veste! Sunt mega happy!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Si pentru tufetele obosite si lipsite de energie, recomand cu caldura cursurile de Tai Chi. Repetati dupa maestrul: http://lucamic.blogspot.com/2010/10/tai-chi.html

http://www.lucamic.blogspot.com/

Auzi, da' voi ati renuntat la suzi? Ca vaz ca in poze apare fara.

A, si in legatura cu maselele, pe noi ne ameninta pedi de o luna ca "ies, ies, uite gingia inflamata".

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hei, mie nu-mi apar pozele cu Adelake!! Numai albumul "Sovata"!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anca viata ta este o telenovela , dar vorba lui Chatonel, sa nu te lasi rapita O sa avem povesti la Moeciu

Nici eu nu vad pozele cu Adelake si tare as vrea sa o vad.

Chato multu

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Nu reusesc nici eu sa vaz pitic

ANCA tu vezi vreun viitor al acestei relatii? Adica: si daca chiar se va intampla sa plecati impreuna undeva, cum te vei simti stiind de familia lui? Si ce vei face cu copiii tai?

Eu si cam ingrijorata ca piticul a dat la rate inainte sa se culce. nu stiu ce nu i-a priit...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Fetili, am o stare ciudata rau....imi cam vine sa plang, dar nu gasesc in mintea mea nimic logic pentru care as face asta...

Am si un nod in gat si unul in stomac...mi-e frica de starea asta tampita...

O iau pe aratura? Sau e vreo presimtire??? Sau e..."vina" Ancai? Imi rasuna in minte o fraza de-a ei...dar nu indraznesc sa pun intrebari tampite aici...voi discuta cu ea personal problema.

Anca, bocesc deja...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput