Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Carmen ce norocoasa esti tu cu mami bucatar! Vorbesc din proprie experienta, ca si socra-miu a fost si gateste foarte bine (asta cand are chef, desigur). Eu am scapat de facut papica pentru ca ieri a venit mama cu mancarica de praz cu masline si ardei umpluti. Ne ajunge pana maine, iar maine ne face soacra-mea ceva sa avem pentru w-e. Asta da viata!!!
Eu dimineata asta am mancat sanatos: mi-am facut o salatica cu rosii, ceapa, usturoi, salata verde, mult marar si patrunjel, branza, oua si crutoane. Si un fresh de portocale. Asta ca sa ma ierte Bobita ca aseara am mancat chipsuri si floricele.

26+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Aditza am vazut la poze si hainutele bebeului tau...sa le poaret sanatos. Voiam s ate intreb, am vazut ca ai luat doi cosmonauti...bine, nu stiu de ce doi, dar lasa, imi palc mult modelele, as vrea mult pt fifi...de unde le-ai luat?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vas eu am termometru de ureche, si e ok, dar nu da exact temperatura, e bun asa.....informativ, dar tot celalalt e baza, si stiu ca sunt f scumpe, noi l-am primit cadou. Al meu nu e silentios, canta, si atrage copilul, dar in somn...nu i-am luat, cred ca l-ar trezi. Poate ca se opreste muzica si nu stiu eu

Ia uitati-va aici ce prepar eu acum..

http://savalaura.blogspot.com/2010/01/crema-de-zahar-ars-cu-dovleac.html

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

patricia
Mirela nush ce sa zic ca pana acum nu am mai simtit asa,....si nu cred ca pana la 6 luni nu mi s au intins ligamentele deloc ca sa nu simt
in fine
azi , pana acum e mai bine

noua nu ne face nimeni capitol nou?
poop

26+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hai ca incerc io! my first!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

capitol nou sa ne fie cu sanatate!

incerc sa pun si link la precedentul capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Multumesc fetelor pentru vorbele calde in legatura cu soacra...
Nu stam cu ea (asta mi-ar mai trebui ) doar vine in vizita. Ieri a chemat-o sotul sa-l ajute sa mute aragazul si chiuveta si sa puna gresia. Dar ea... binevoitoare (ca intotdeauna de altfel) a venit si cu "un bagaj" de sfaturi, pareri si "asa trebuie sa faceti".
Problema e ca niciodata nu e multumita de nimic din jurul ei si mor pe ea cand o aud ca la orice ea are ceva de comentat, de adaugat.
Ieri "m-a luat gura pe dinainte" si am rugat-o ca macar odata sa spuna si ea ca e ok cum am facut si ca mi-as dori s-o vad si pe ea multumita de ceva.
S-a ofensat atat de tare incat a refuzat sa ne mai ajute si a plecat acasa.
Eu "m-am consumat" ca nah... poate am fost eu prea rautacioasa... (nu ca ea ar pierde ocazia vreodata), dar pana azi dimineata se pare ca ii trecuse si a zunat sa intrebe daca e nevoie de ajutorul ei.
Bineinteles ca sotul a refuzat-o politicos.
El e de partea mea, ca daca nu sigur nu rezistam....

Irina ~ 30+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput