Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Mirela, frumoasa cadita! Si eu ma gandam la ea ca are super pret Sa o folositi sanatosi! In cat timp a venit si cat te-a costat transportul?

Vas, cred si eu ca e importanta gestionarea timpului...eu sper sa ma descurc din sfaturile voastre. Imi si imaginez ca fac ciorbita si se trezeste copilul si uit de ea pe foc; sau ca ajung sa aspir doar pe jumatate; sau ca sterg praful doar pe o noptiera si astea sunt cazuri frumos povestite zic

Lorich, cum mai mergi tu acasa? Se poate iesi din cladire? Striga tare aia?

27 adriana cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelu eu am o asa zisa saltea de la batrana care mi-a imprumutat si cosul, dar nu e cine stie ce, au crescut multi copii acolo, eu voi pune paturici deasupra si apoi lenjeria. Sincer chiar nu stiu ce sa faci, oare nu se poate face cumva pe comanda?Un fel de salteluta...

La multi ani Codruta!!!

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Bebelu eu am o asa zisa saltea de la batrana care mi-a imprumutat si cosul, dar nu e cine stie ce, au crescut multi copii acolo, eu voi pune paturici deasupra si apoi lenjeria. Sincer chiar nu stiu ce sa faci, oare nu se poate face cumva pe comanda?Un fel de salteluta...

La multi ani Codruta!!!

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

pentru Mario am fost dat comanda la o firma care se ocupa de tapiterii,fac canapele..si mi-au f salteluta cu iarba de mare si cocos..am dat dimensiunile la cosulet

Tunde burtica de 23 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Vas, cred si eu ca e importanta gestionarea timpului...eu sper sa ma descurc din sfaturile voastre. Imi si imaginez ca fac ciorbita si se trezeste copilul si uit de ea pe foc; sau ca ajung sa aspir doar pe jumatate; sau ca sterg praful doar pe o noptiera si astea sunt cazuri frumos povestite zic

Haha , si eu ma vad in situatii d'astea.Cred ca o sa fiu tare zapacita si neindemanatica in primele 2 luni!

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andry cand oi iesi la 4 din cladire, daca ma ia vreun grup pe sus (desi..vai de herniile lor) o sa intreb daca e grupul care merge spre metrou unirii, daca nu, il astept pe urmatorul.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lorich;bafta pana ajungi acasa

Fetelor unde ma uit si Eu pt cosulet bebe..si ieftin?

Tunde burtica de 23 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori ai grija

+27 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Andry cand oi iesi la 4 din cladire, daca ma ia vreun grup pe sus (desi..vai de herniile lor) o sa intreb daca e grupul care merge spre metrou unirii, daca nu, il astept pe urmatorul.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

patricia mersi mult
Tunde nu are rost sa dau comanda de salteluta pt 3 luni cat va sta in cos. dc foloseam p perioada mai mare, da..dar asa. chiar nu are rost.

eu ma gandeam sa fac o saltea din fulgi. are socrela vreo 10 perne din alea mari si vrea sa scape de ele. am zis k iau material si fac eu salteaua. dar ma gandeam k paote e prea moale si nu face bine la coloana.
oricum o sa indes bine fulgii sa fie cat mai tare.

Tunde sunt multe site-uri unde gasesti cosulete de vanzare la 2-3 mil.
eu il am p cel in care am crescut si eu si frati-miu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Floritunde iti dau eu linkuri dc vrei dar nu sunt ieftine deloc! Daca gasesti mai ieftin zi-mi si mie pls

http://bebedesign.ro/produse/cos-rachita/2.jpg
http://bebedesign.ro/cos-rachita.php

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydisplay10A_166_10751_14697_-114053_14053_10001_14053 - aici sunt tare faine numai ca nu la noi in tara

Mergi la inceput