Incident la joaca!
Raspunsuri - Pagina 15
accept92 spune:
Daca stau pe o banca in parc si un grup de tigani se aseaza langa mine mancand seminte si hahaindu-se, ma ridic frumos si imi gasesc un alt loc. Nu e nicio discriminare, pur si simplu nu sunt genul meu. Dar daca un grup de copii tigani, evident o copie a parintilor lor prin cultura, obiceiuri, atitudine...toate aceste aspecte asupra carora ne atragea atentia Qamar ca nu le cunoastem si ii atrag si eu atentia ca e dreptul meu sa nu ma intereseze stiinta tiganilor...vin acolo unde copilul meu se joaca...as fi ipocrita sa nu il indepartez.
Voi din ce categorie sunteti? Va dati la joaca cu tiganii atat voi cat si copiii vostrii, voi nu mancati seminte in fata blocului cu tiganii dar considerati ca pentru copilul vostru comapnia tiganilor este un castig...sau...sunteti rasiste?
Daca eu ma feresc de ursul din padure, apai il invat si pe copil sa se fereasca. Si nu fac nicio discriminare cand vine vorba de orice alta categorie de care eu ma feresc. Mie asa mi se pare corect fata de copil. Nu vreau sa-l las sa descopere pe pielea lui ca ursul are laba grea, nici ca tiganii au o cultura si niste obiceiuri incomode pentru ceilalti. Desigur ca sunt deschisa...sa se imblanzeasca ursul din padure si am sa-mi reconsider atitudinea. Daca tiganii nu se vor integra niciodata? Nicio problema, niciodata n-am sa-i accept nici eu.
szivarvany spune:
Eu aici gandesc precum Accept
Nu pot, nu pot sa am incredere in ei, exact pt incidente cum a patit Ariel, Inbox si multe alte persoane.
Trist, foarte trist, dar crunt de adevarat.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ladyJ spune:
Accept, daca un roman iti scuipa-n cap de la balcon, iti mai lasi copilul sa se joace cu romani?
Observ la tine acelasi blocaj ca la majoritatea doamnelor de aici.Mi se pare absolut fantastic sa folosim in continuare fraze de genul ´´voi va lasati copiii sa se joace cu tigani?´´
Presupun ca nu accepti nici alte grupuri de romani verzi care fura, vorbesc urat, se bat sau scuipa seminte. Poti sustine asadar ca nu ii accepti pe romani?
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Accept, daca un roman iti scuipa-n cap de la balcon, iti mai lasi copilul sa se joace cu romani? Observ la tine acelasi blocaj ca la majoritatea doamnelor de aici.Mi se pare absolut fantastic sa folosim in continuare fraze de genul ´´voi va lasati copiii sa se joace cu tigani?´´ Presupun ca nu accepti nici alte grupuri de romani verzi care fura, vorbesc urat, se bat sau scuipa seminte. Poti sustine asadar ca nu ii accepti pe romani? |
ladyJ nu suntem copii aici pe forum. Nu ma trata ca pe unul. Mi-am pierdut de mult inocenta si nu plang dupa ea. Am zis ce am avut de zis iar intrebarile pe care mi le pui tu n-au nicio legatura cu ce spun eu. Nu sufar de niciun blocaj, te asigur, dar nici de deschideri gratuite pentru mine si eventual costisitoare pentru copilul meu. Cine vrea sa isi asume riscurile deschiderii catre tigani sa o faca pe riscul sau nu pe al copiilor sai.
marius spune:
Daca ai experienta (tu sau altii) conform careia din 10 vecini de scara, 8 iti trag un pumn, in mod natural cand vezi un vecin de scara te feresti ca sa nu mai incasezi inca un pumn. Daca cineva (oricine) dupa ce a primit 8 pumni de la 8 vecini din 10 continua sa mearga absolut firesc ca si cum nimic niciodata nu s-ar fi fost intamplat, este si ramane optiunea acelei persoane asa cum cel care se fereste are propria optiune. Pe scurt nu vad de ce ar fi acuzabil unul sau celalalt. Si asa cum a precizat mai sus accept ramane la latitudinea si raspunderea individuala.
Pe de alta parte ne invartim in jurul cozii cum se zice, fiecare si-a expus opinia, si-a sustinut-o, nu vad de ce tot reluam aceleasi pozitii la nesfarsit.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
ladyJ nu suntem copii aici pe forum. Nu ma trata ca pe unul. Mi-am pierdut de mult inocenta si nu plang dupa ea. Am zis ce am avut de zis iar intrebarile pe care mi le pui tu n-au nicio legatura cu ce spun eu. Nu sufar de niciun blocaj, te asigur, dar nici de deschideri gratuite pentru mine si eventual costisitoare pentru copilul meu. Cine vrea sa isi asume riscurile deschiderii catre tigani sa o faca pe riscul sau nu pe al copiilor sai. |
Nu te tratez ca pe un copil, chiar daca tu te comporti copilareste prin modul in care ai raspuns mai sus.
Te tratez ca pe un adult care atunci cand face o afirmatie, este in general capabil sa si-o sustina prin argumente logice si DUPA ce alt adult ii contraargumenteaza.
Asta cu ´´am zis ce am avut de zis, acum lasa-ma in pace´´este copilareasca, ca tot ai adus vorba. Si nu vine de la mine, vine de la tine.
Intrebarile mele au legatura directa cu afirmatiile tale pentru ca pur si simplu se bazeaza pe ele.Fara ca tu sa fi facut acele afirmatii, intrebarile mele n-ar fi existat.
Insa e ok, inteleg ca n-ai chef, dispozitie, placere sa vorbesti despre asta. Puteai sa-mi spui direct, fara sa ma pui la punct in felul asta copilaresc(care dealtfel nici nu te caratcterizeaza,in general).
ladyJ spune:
citat din mesajul lui marius Daca ai experienta (tu sau altii) conform careia din 10 vecini de scara, 8 iti trag un pumn, in mod natural cand vezi un vecin de scara te feresti ca sa nu mai incasezi inca un pumn. |
In mod natural ma feresc de aia 8.
Daca 8 din 10 copii fac pipi in pat, NU pot sa sustin ca TOTI copiii fac pipi in pat.
Daca 8 din 10 barbati m-au dezamagit, NU voi sustine ca TOTI barbatii sunt porci.
Iar daca 10 din 10 barbati m-au dezamagit, voi spune ca toti barbatii PE CARE EU I-AM CUNOSCUT ca iubiti m-au dezamagit.
Ai si tu dreptate,Marius, ce sa mai discutam?
PS -si apropo de exemplul lui Florin(desprecopii):
daca 8 din 10 romance lucreaza in bordelurile vestice, e ok ca vesticii sa zica ca TOATE romancele-s c...e?
Rufus spune:
citat din mesajul lui ladyJ Daca 8 din 10 copii fac pipi in pat, NU pot sa sustin ca TOTI copiii fac pipi in pat. Daca 8 din 10 barbati m-au dezamagit, NU voi sustine ca TOTI barbatii sunt porci. Iar daca 10 din 10 barbati m-au dezamagit, voi spune ca toti barbatii PE CARE EU I-AM CUNOSCUT ca iubiti m-au dezamagit. PS -si apropo de exemplul lui Florin(desprecopii): daca 8 din 10 romance lucreaza in bordelurile vestice, e ok ca vesticii sa zica ca TOATE romancele-s c...e? |
Daca 8 din zece copii fac pipi in pat, le pui automat scutec la toti. Sau macar ceva sub asternut, sa nu ude canapeaua.
Din cate citesc eu pe forum, uneori sunt de ajuns 3 dezamagiri ca sa se afirme chestia cu porcii.
Iar din ce spune Florin, concluzia e clara: prostituatele romance sunt cele mai bune, din moment ce au bulversat concurenta.
ladyJ spune:
Da Rufus, chestia cu porcii e ca si chestia cu tiganii. O citesti des pe forum, multa lume o sustine,(asa aberanta cum e) eu insa, si alte cateva, nu. De aceia avem discutiile astea.
Acum, cu copiii , daca tu ai doi copii si unul face pipi in pat, le pui la amandoi scutec? Mai gandeste-te. Sunt insa convinsa ca si daca ai avea 10 si 8 ar face, tot nu le-ai pune la toti. Asta pentru ca facultatile tale mentale te ajuta sa-i identifici pe CEI CARE au facut pipi.Apoi le poti pune ceva sa nu ude canapeaua sau poti icnerca sa intelegi de ce fac pipi in pat.
E nevoie doar sa vrei, si a vrea sa observi si sa intelegi nu e efort supraomenesc.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Rufus Din cate citesc eu pe forum, uneori sunt de ajuns 3 dezamagiri ca sa se afirme chestia cu porcii. |
QED (ca nu ma pot abtine).
Nu-i asa ca-i enervant sa te lovesti de cineva care sustine pana in panzele albe o chestiune, aducand ´´argumente´´ absolut ilogice?