La Dovlecelu' Vesel •16•

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am uitat sa va spun ca ieri am fost la adunat de frunze .Au nevoie la gradi pentru nush ce proiect...abia astept sa ma duc dupa Alex,sa vad despre ce e vorba

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

Catalina la noi minunea nu a tinut 3 zile, respectiv nopti ci doar una . Asa ca iau si eu cafea pe vena daca se poate!

Isabela are doar o vanataie in coltul gurii dar i s-a desumflat buza...asa ca m-am linistit si eu.

Bia...asa frumos povestesti de baietii tai incat asta noapte te-am visat...mediai un conflict la guvern (sunt dusa rau cu pluta pe conducta, stiu ). Si daca la ora 5 Isabela a dat trezirea m-am dat pe mail... ce baieti frumosi ai! De ce nu ii vedem mai des?

Am vazut si pui de Selen, e tare draguta. Si a crescut asa de mult...

Luto...David e frumos frumos, are niste ochi de eu m-am topit toata. Iar bunicii se vede ca au fost cuceriti de el. Tu ai un zambet de artista...tare mult imi place cum zambesti!

La noi e soare si frigggg rau dar ne incumetam sa iesim la aer! Va !

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata si de la noi!
Alex multam de cafea! buna rau!
Mary, Bia felicitari pentru asa baieti, si aveti dreptate, cred ca fiecare dintre noi am fi in stare sa vorbim orea intregi despre ei, despre ce fac si tot nu ne-am satura
Vik, ma bucur ca nu au ramas semne prea mari de la cazatura, pupam mamaruta

noi plecam acum un pic pe afara, e nor si frig, asta e! va pup!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Neata fetelor,

in primul rand trebuie sa spun ca mi-au placut tare mult pozele de dovlecei Ebru, David, Aidan, Mosorel si Busici (il prindem si pe el in bostanarie), Tudor. Sper sa nu fi uitat vreun nume . Au crescut atat de mult si au niste trasaturi tare frumoase

In al doilea rand ati vorbit atat de frumos despre dialogurile pe care le aveti cu fratii de dovlecei, incat deja visez la clipa in care va vorbi si Maria mai multe ....hmmm cat de frumos trebuie sa fie.

Ma duc sa mai visez putin si sa mai
Sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii de afara !

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Pfuai, va multumesc ca mi-ati amintit de cafea. Imi facusem dar uitasem de ea. Si acuma ca l-am adormit simt si eu ca ma rasfat cu o cafea in fata calculatorului, n-am mai facut din astea de cativa ani .

Sunt rupta. Azi nu cred ca voi fi in stare sa scriu tare mult, ca sunt si obosita si terminata psihic. Azi-noapte de la 12 jumate si pana al 4 a plans continuu, ba in somn, ba treaz in fund. A urlat, a plans, a marait, de toate. Nici nu am inchis ochii pana la 4. Si apoi de atunci a plans mai rar, la vreo 10 minute, si apucam si eu sa adorm.

I-am dat camillia si degeaba, nici 5 minute nu se oprea, asa ca nu stiu daca a fost de la premolarul ce da sa iasa. Daca as fi vazut ca e de la maseluta, i-as fi dat nurofen. Dar asa, m-am gandit ca poate stomacelul il doare, asa ca nurofenul i-ar fi facut mai mult rau. M-a supt toata noaptea, imi vine sa-mi pun comprese reci pe sfarcuri.

Apoi iar azi-dimineata tot intr-un plans, marait, si tantrum o tine. Arata cu degetul sa il duc undeva, ajung acolo urla, se cere pe jos, daca il pun urla ca si cum eu l-as fi pedepsit sa stea pe jos. Am inceput si eu sa plang ca n-am mai putut la un moment dat si apoi sa vezi ca nu l-am mai putut opri pe el din plans cu suspine si lacrimi mari... ca la nebuni la noi...

Acum l-am adormit deci am vreo 30 de minute sper sa-mi trag sufletul si sa capat puteri.

Asa ca sa ma iertati ca azi nu sunt o companie asa placuta...

Bia m-am referit la ce ziceai de copiii vegani care dau iama in carne, am facut si eu analogia cu zaharul. Oricum, oricat as fi eu de vegetariana convinsa, consider ca e mai sanatoasa carnea decat zaharul, desi sunt atatia vegetarieni si vegani care folosesc in mod constant zaharul. Si spun asta eu, care n-am mai pus mana si gura pe carne/peste din 2001, dar zahar am mai mancat .

O zi buna si frumoasa, fetelor, la noi sunt 0 grade si intuneric, asa de burnita parca. Umiditate si frig.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Si aici e o vreme ca pixu' si Pisi asa neprietenoasa! Totusi parca m-as incumeta sa ies afara un pic daca se opreste ploaia.

In timp ce scriam Pisi era la san si m-a ciupit de mi-am pierdut gandurile:(((((

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Noi am iesit putin pe afara, cu pelerina de ploaie. E ok, dar trebuie sa va imbracati bine.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Salve, dears!

Fram, Offf, mai! Imi pare tare rau!
Auzi, da' ti-ai luat telefon bengos din ala si scrii de pe el?

Mai, pe Buni nu stiu ce admirator a sunat-o! Ca a fost mai mult un tzar, asa... au codul lor, numai de ei stiut...

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Salve, dears!

Mai, pe Buni nu stiu ce admirator a sunat-o! Ca a fost mai mult un tzar, asa... au codul lor, numai de ei stiut...

pai cum...si tu nu iei atitudine? ei...sa fie

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Salve, dears!

pai cum...si tu nu iei atitudine? ei...sa fie

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Pai sa-ti zic care e chestia: asta e numarul meu, de fapt, ea si l-a pierdut inainte de a pleca in Ro...
Tocmai m-au sunat ca i-au gasit telefonul! Dupa o luna si, ma?!!! N-am vazut asa ceva... Of course, eu sunt speriata rau de bombe, sa vezi actiune undercover sa il recuperam de la starbucks... ca-n 007!

Mergi la inceput