La Dovlecelu' Vesel •16•

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

buna ziua

am ramas in urma rau cu cititul, dar va pup tare pe toate si pe dovlecei si mai tare si sper ca toata lumea e in forma

Uka, Iulian a prins un dvd din biblioteca si venea sa-mi spuna ca e pentru tine, dar de emotie si de viteza, s-a impiedicat

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Ce tare e, dragul d eel
pupam, pupam

she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ralu, te mananc cu tot cu baclavalele. SUnt prajituril mel epreferate. In Grecia bagam la greu baclava si cataif mor aici de pofta.
Si sa sti ca eu intotdeauna am facut cu miere si unt sau ulei Niciodata cu zahar si margarina Adica asa e reteta pe care o stiu eu.
Miere am de la soacramea ca are stupi.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

la zi n-am ajuns, insa am vazut super poze cu David cuceritorul in vacanta cu mami a lui draga, poze cu Carinoasa cea hi-tech, cu Ana hongkong-iana (pe blog), cu Mosorelul si Busici fara mami Bia, poze mai vechi cu Alexia eleganta la nunta cu fotograf fain, cu Alex la super petrecerea de 1 anisor, cu Ebru disparuta, cu Tudor, Iri... parca am mai vazut unele, dar nu mai stiu . Cu Roscovanul de Galati nu am gasit nimic nou - mamis Lili?
Sunt minunati dovleceii, au crescut grozav si voi mamicilor trebuie sa fiti tare mandre de ei .

Raluk eu m-am plans foarte rar de Santiago, dar are deja cateva nopti de m-a disperat, atata poate plange. Si plans de ala de durere. M-am tot intrebat ca tine, de n-o fi burta sau altceva, dar cum ziua nu-l doare nimic, e totul ok, doarme, papa, se joaca, e vesel, scaune normale si numai noaptea e asa de suparat, am concluzionat ca e de la premolari. Acum vreo 3 seri a plans plimbat in brate de la 10 la 12 noaptea - ceea ce nu a facut de la 2 luni - si dupa 2.5 ml de nurofen a dormit de la 12 la 7 dimineata. In serile urmatoare a urlat la varii intervale de timp, dar cum am reusit totusi sa-l adorm, am evitat sa-l indop cu siropel cah. Of si ce de-a masele au de iesit... si apoi caninii . Hai te pup
Edit ca am uitat sa zic ca avem prezent un mare val de bale, pur si simplu ii curg din gura incontinuu...

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Maaaa...ce e linistea asta????

Ia toata lumea la apel, ziceti ce faceti in momentul asta ! Sau, daca nu se poate spune, ziceti cu ce sunteti imbracate. Sau, daca nu se pune problema, spuneti cat de tare va doriti sa intre epi in seara asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Ia toata lumea la apel, ziceti ce faceti in momentul asta ! Sau, daca nu se poate spune, ziceti cu ce sunteti imbracate. Sau, daca nu se pune problema, spuneti cat de tare va doriti sa intre epi in seara asta...

scriu un articol. deadline in seara asta.revin dupa ce scoateti patratul rosu in colt

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sa traiti! Raportez:

Facut baie la bebelul din dotare, dat sa pape, pus la somn, venit la ordin! Sunt in pijamale, sa traiti!

Ascult indicatiile!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

scriu un articol. deadline in seara asta.revin dupa ce scoateti patratul rosu in colt

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Haide Maria !!
Te asteptam cu covorul rosu .. in forma de patrat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Sa traiti! Raportez:

Facut baie la bebelul din dotare, dat sa pape, pus la somn, venit la ordin! Sunt in pijamale, sa traiti!

Ascult indicatiile!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

..pai ...pas de voie
puteti sa scriti acasa la iubiti, sa jucati table intre voi, sa cantati la muzicutza

Mergi la inceput

Soldat Mircea !
Unde esti, la o ?
Soldat Mely, te vad, te vad!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Seara buna !

mi-a fost tare dor de voi …, dar am dus calculatorul la vaccinat…ca incepusara virusii sa isi faca de cap. Sper sa nu faca febra, nici acum si nici peste o luna.

am citit pe sarite, dar nu am ratat colajul ukai- super tare ! ce minuni! Si ce mari au crescut.
Asa, si am vazut ca se vorbeste de mutarea la scutece….si ma gandeam la ceva : ce-ar fi sa marcam momentul si cu o petrecere cu tot cu pumpkins, care binenteles sa fie happy/hepi si sa facem un shiadiiiiiriiiiiriiiii pe cinste.

Clodute- ma bucur ca te-am « vazut ». imi era dor de posturile tale…te inteleg cu timpul.

Mergi la inceput