Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_o spune:
Deci, incerc sa scurtez si ma raportez strict la esential...
Cu toate ca mi s-a spus ca dupa 10 ma vor opera, la 8.30 a venit rezidenta doctorului si m-a luat direct in sala de nasteri. In momentul ala chiar scriam un mesaj de incurajare pentru Crisis. In fine, am ajuns sus, m-au pus intr-un pat si de-acolo...asteptare si-atat. Nearanjata, nepieptenata, nemachiata.
Dupa multe ore agitate, iritata de sete, am cedat nervos si am inceput sa plang. Stateam, asteptam si plangeam. Intr-un final apare asistenta dr. anesteziste, scoate cele necesare pentru perfuzie si incepe procesul... sange peste tot, durere ascutita pana-n inima si-o senzatie maxima de disconfort. Nu stiu ce mi-a facut, cum a stat, dar m-a "kilarit". Cand am mai vazut si sangele ala pe degete, prelins si uscat, am inceput sa plang cu suspine. Iubi a fost minunat, fara el eram la psiholog acum, a fost trup si suflet cu si alaturi de mine. Nu am cuvinte sa descriu cat a contat prezenta lui. In fine, inainte sa se termine perfuzia(chiar nu intelegeam de ce nu vine anestezista sa-mi faca epidurala, ca deja plecase cu trusa in sala de ceza), apare dr. meu cu o fata palida si deja stiam ce-mi va spune. Inutil sa va exprim ce-am simtit eu atunci. Nemancata, nebauta, obosita, suparata pe asistenta cu perfuzia, vestea dr. m-a terminat. Si mai ales gandul ca urmeaza o alta zi fara mancare, alte emotii, alt stres, alta cura de laxativ... Cumplit, mi-a fost extrem de greu sa-mi revin. Am plans multe ore, pana sa ma linistesc, nu am putut altfel. Si iata-ma in alta rezerva, cu flexura asta dureroasa in mana, pregatindu-ma din nou pentru ziua ce va urma. Sunt f emotionata, nu fac fata gandului de operatie, mi-e frica si mi-e teama de tot ce va urma. O sa plang toata operatia, in primul rand de frica, apoi de emotie, apoi de fericire. Cine sa ma mai inteleaga? Dar asta sunt si trebuie sa-mi recunosc slabiciunile. Am mare noroc ca iubi o sa stea cu noi in rezerva, deja s-a instalat in camera cu bebe, patutul si comoda sunt asezate langa patul lui, sia luat rolul de tati f in serios. Eu nu pot fi decat fericita pentru dovezile astea de implicare, ma linisteste mult sa-l stiu atat de preocupat de copil si de siguranta noastra. Pot spune ca ne-a coplesit cu iubire si atentie.
Dragele mele, imi doresc sa fiti toate curajoase, sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste orice durere si suparare, fie ca nasteti natural sau prin cezariana. Si sa aveti toate parte de liniste sufleteasca, pentru ca asta e cea mai importanta! Pup burticile melancolice, sa fiti optimiste si sa aveti incredere ca totul va fi bine.
Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva ore pline de emotii coplesitoare...
beatrice75 spune:
Ratusca, azi am fost noi gravidutele cu nervii intinsi la maxim. Saptamana trecuta Joy si cu mine refuzam sa dam parola cuiva.Si nu a zis nimeni nimic. Si repet. Este o decizie pe care am luat-o toate acum cateva luni, nu a fost decizia ta luata de tine azi.
37+
38 ecografic
ralucaspm spune:
Fetelor, inca nu am ajuns la sfarsit cu cititul, dar va scriu si eu parerea mea despre fotografii.
Atata timp cat nu avem poze cu bebelusi sau gravidute dezbracati , e vreo problema daca le vede oricine ?
Ma gandesc ca ce rau poate fi daca vede cineva strain pozele de la intalnire, de exemplu ?!
Raluca cu Ioanna , Georgios si 33+
crisis81 spune:
Gata.....
Bebe Sebi are 3700 g, 52 cm, apgar 1o
Nici nu-l scosesera si plangea deja.
Suntem bine....
Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
bebelu86 spune:
FELICITARI CRISS!!!!
BINE AI VENIT PE LUME BB SEBI
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria
Vasari spune:
Crisis, felicitari!! Sa iti traiasca si sa te bucuri de copii.
Ana, mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris. Va doresc tot binele si tin pumnii pentru maine.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s34
ana_o spune:
Ratusca, draga mea, tauroaica mea mica si neinteleasa si care esti suparata... Nu are nimeni, nimic, cu tine. Deci, s-a repetat si de catre Eva ca nu cu tine avea ceva, ci cu ideea in sine. La fel cum si-a exprimat si dezacordul cu privire la stersul din listuta, daca nu facem prezenta... si btw, sunt aproape zilnic pe forum, dar n-am facut nicio prezenta, niciunde. Ca nu simt nevoia. Nu ma sterge nimeni si credeti-ma ca referire s-a facut la acele burtici care efectiv au intrat si-au iesit... si-atat. Da, a sugerat cineva sa facem asta dupa ce se incheie odiseea nasterilor si ca oricum, in urmatoarea odisee e clar ca vom ramane doar noi, burticile care au fost de la inceput(rar sau des, egal... am fost toate prezente). Deci nimic personal, draga mea Ratusca sensibila. Doar ideea in sine a fost contestata si atunci e vb de o decizie unanim votata, acum multe luni. Fiecare are o parere personala si e normal sa fie asa, Dumnezeu ne-a creat unici.
So... uitam de neintelegeri?
Si adaug ca eu nu ma voi trece prezenta in "catalog", atata timp cat nu simt necesar sa fac asta.
Eva, nici tu nu lua personal reactia Ratustei, eu ii iau apararea pentru ca suntem amandoua in zodia taur, nascute in aceeasi zi, si stiu ca impulsivitatea ne caracterizeaza maximum! Ea s-a simtit vizata direct... si la prima impresie asa pare, dar n-a facut altceva decat sa fie "vocea" deciziei pe care au luat-o burticile acum cateva luni. Ma repet, si eu am certat-o pe Ukume... si la fel am facut si cu Iris Harieta, i-am refuzat cerinta de a avea parola, care culmea, avea draga si album.
Gata, nu ma mai gandesc la ale mele, vreau sa rezolvam "nerezolvata" asta si sa fim toate cum am fost pana acum!
Ana
mirunam spune:
CRISIS, FELICITARIIII!!!! Sa va traiasca!
Ratusca ... pe mine nu ma ai pe Facebook...hmm.
Ana nu mai am cuvinte in afara sms-urilor. E normal sa iti fie frica, sa te superi, sa nu iti doresti sa mai treci prin aceste emotii. Suntem toate cu gandul la tine si la celelate fete care nasc... anuntate
revin... discutii copil - tata
AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81 Gata..... Bebe Sebi are 3700 g, 52 cm, apgar 1o Nici nu-l scosesera si plangea deja. Suntem bine.... Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
SUUUPERR!!! O VESTE BUNA AZI!!!
[majoreta[b]FELICITARI CRISIS!!! SA TRAIASCA BEBE SEBI iar TU SA TE BUCURI DE O REFACERE RAPIDA!!! Pupam cu drag! [majoreta
Madalina34+
ana_o spune:
Bravo, Crisis!
Bun venit, Sebi!
Ana