Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)
Raspunsuri - Pagina 10
EvaF spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Off... te inteleg perfect. Si eu am suferit tare cand m-am epilat ieri. Si bebe ma impingea cu un picior intr-o parte parca vroia sa scape si el mai repede Si incepuse tipa de la cosmetica sa ia firele mici-mici si cu penseta, "ca nu poate sa ma lase asa". Evident la penseta n-am mai suportat si am zis gata chinului. La nasterea trecuta eram neepilata acolo cam de 2 sapt, si a "mers" si asa, deci stai linistita, nu se cauta perfectiunea Important e sa nu fie padure tropicala |
Eu ma fac singurica, desi nu mai vad absolut nimic, dar nimic nimic, fac dupa mana cu Braun. Sa nu imi cereti detalii, dar e haios rau ...
Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)
allexxia_m spune:
si eu am dureri groaznice la epilat, deci te inteleg....
si tot asa, transpir foarte rau
eu am fost ultima data la 37 saptam, maine inchei si 39 saptam, deci mi-e teama ca am sa ma mai duc inca o data
dar asta e, sa speram ca rezist ....
o intrebare ...
dupa nastere naturala, cum o sa ingrijim zona respectiva? Daca avem cusaturi acolo cum facem? Nu cred ca vom mai putea apela la epilare cu ceara, sau dupa cat timp?
38+
allexxia_m spune:
doura este superb caruciorul, si este si inalt, nu?
ca eu asa as vrea, un carut inalt sa nu stau aplecata dupa el ....
38+
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vmadelain Eu sunt inca in putul cu melancolie, inca ma gandesc si mi-este teama sa nu fie ceva in neregula cu bebelina mea...ma rog la Dzeu sa fie totul in regula... |
Vezi ca se pot face galerii si pentru ridicarea moralului. Ia uite aici:
Va fi totul bine, nici nu se poate altfel. Cheer up!
Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara
David Lloyd George
danaint spune:
Gata, le-am redimensionat si eu pozele (aproape toate - le-am lasat doar pe cele cu comentarii, din motive... sentimentale).
s38 Lucas Petru
beatrice75 spune:
Ufff, saraca Elfica s-a dus la Constanta ca sa nasca in apa si a ajuns la cezariana, dar este bine ca totul s-a terminat cu bine.
Felicitari, Elfica!!!!
Madalina, de incurajare, sunt sigura ca totul este foarte bine.
37+
38 ecografic
douradoudou spune:
mada jur ca ma gandeam la tine azi..dar am adormit pt ca vroiam si eu sa te incurajez ..depinde si de conformatia lui bb..faptul ca totii bb-eii cresc "in salturi" ..echograful..si inca ceva:sistemul de referinta..de ex mie la o echo in rom. imi iesise ca e mai mica cu vreo 10 zile..aici doc. mea s-a uitat pe masuratori si mi-a zis sa stau linistita ca de ex aici e alt sistem de masuratori si m-a intrebat daca i-am zis medicului ca sotul meu este middle-eastern nu roman...mai depinde si de cum sta bb ..la mine ultima echo a fost enervanta ca era cu capul in colul meu bb -elina si nu putea sa o masoare bine..anywayyyyyyyyyyy/...ideea este ca eu sunt sigura ca e bine si iesi din starea asta pt ac are nevoie de tine fericia si relaxata
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu
ukume24 spune:
Fac si eu galerie pentru vmadelain:
34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
douradoudou spune:
merci pt aprecierile carutului ..a fost greuuuuuuuuu pana am decis.pt ca tot cautam ceva sigur in 1 rand..rezistent ..cat mai dragutz...am citit multe reviews pe net din mai multe tari si pana la urma am decis graco symbio...sa stiti ca nu ma pus poze ca sa ma laud dar ma gandeam ca mai sunmt printre voi care inca nu ati luat sau nu v-ati decis si ma gandeam ca poate va ajuta sa va dau cat mai multe detalii.de abea astept sa vad cum e s-o plimb pe bbelina in el..ah si inca ceva:aproape m-am decis cum o s-o cheme ..am ramas la 3 nume ..in seara asta ma hotarasc si va spun
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu
mirunam spune:
Eva, Ratusca pur si simplu nu a vazut postarile lui Kamik de aceea nu i-a dat parola.
Acum vreo doua luni am mai refuzat sa dam parola unei fete care nu mai intrase de muuuult si uitasem de ea... avea si poze postate. M-am simtit horror si eu si inca una din fete. Ne-am scuzat, sper ca am fost iertate dar s-a inteles ca nu este rea intentie. Se mai intampla, suntem multe, se vorbesc multe si pierdem firul... iar neuronii nu ne ajuta.
AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +