27-28 octombrie greva in scoala si gradinita
La voi cum e?
- miercuri, gradinita unde prietena mea are copilul, comaseaza grupele pentru ca unele educatoare merg la miting
- joi, gradinita unde este copilul meu este inchisa si maine tot cu grupe comasate functioneaza
- joi, la scoala fiului meu se face greva japoneza
- tot joi, in alta scoala din acelasi sector, elevii sunt doar supravegheati, nu se fac lectii, nu se preda
Raspunsuri
Burtocika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eusunteuasa noua ni s-a spus la gradi ca maine e greva si sa nu venim: sector 3 |
si noua la fel, de fapt se comaseaza grupele, dar ni s-a recomandat ca daca putem, sa-i tinem acasa ca sa nu incarcam prea tare o singura educatoare.
Elyante spune:
La noi la scoala nu s-a anuntat nimic. Poate ca ar fi fost mai bine sa faca greva ca eu ca sa ajung la scoala folosesc bldv Kiseleff care miine va fi inchis. La mitingul precedent nu mai reuseam sa ajung acasa: ba ma dirija politia pe artere pe unde eu nu vroiam sa o iau ba ma blocam in vreo coloana interminabila. A fost un comar sa ajung acasa. Sa vedem ce ma asteata miine.
anya spune:
Luni a fost sedinta cu parintii la gradinita si ni s-a cerut acordul pt greva. A trebuit sa semnam daca suntem de acord sau nu. Eu am spus NU. Asa ca azi mi-am dus copilul la gradinita si intentionez sa-l duc si maine. La scoala nu au anuntat nimic. Celalalt copil s-a dus azi la ore iar maine au excursie cu scoala, asa ca in mod sigur nu fac greva.
Au mai facut si alta data greva la gradinita dar au asigurat supravegherea. Astazi cand am lasat eu copilul, pe la 8.15 mai erau in grupa veniti vre-o 4 copii, cam ca in alte zile la aceeasi ora.
madau spune:
La noi azi e greva si e inchisa gradi. Ieri a fost program normal
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
kid spune:
La noi la gradi au inspectie azi, nici vorba de greva.
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ingridnen spune:
La noi la scoala (la Sf. Iosif) cadrele didactice nu participa la greva. Maine serbeaza ziua recoltei ![]()
Ingrid si Cristi 7 ani
lilib72 spune:
Nici la scoala fiicei mele nu s-a anuntat nici o greva, orele se tin in mod normal.
lili@domnisorica daria
hobby