Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Raluca,tot vroiam sa te intreb,cine este bebele din albumul tau?

29 cu Lukas Christian

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burtici.
Am aparut si eu pe aici.
Vad ca tot despre dormitul la bebe in pat cu noi sau nu. Eu una nu vreau sa-mi mai spun parerea, fiecare a facut/face/va face cum va considera el mai bine in aceasta privinta.
Azi eu nu am chef de nimic, dar trebuie sa ajung sa imi depun actele sa-mi schimb buletinul.
Sper ca aveti o zi cat mai placuta.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

patricia multumesc frumos!

buna ideea cu politia, ioana, sper sa nu fiu data in U.G. desi repet, imi doresc si chiar vreau si trebuie sa reusesc!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

puiutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Patricia saraca prietena ta, o fi avand si vreun soi de depresie, poate nu are suportul moral necesar, ba chiar pe unii binevoietori care-i spun "n-ai lapte, n-o s aai , moare copil de foame".... toti copiii adorm la san in primele zile si din cauza icterului fiziologic. Mie mi se spunea sa nu-l las sa adoarma la san (!!!) si ce gadilat, ce giugiulit...nimic nu mergea..dormea tun dupa max 5 minute...normal ca nu putea manca cum mi-a zis pediatra, la 3 ore. Noroc ca la mine era atata lapte, ca nu am avut dubii in privinta asta. Incurajeaza-ti prietena, nu e nimic mai bun pe lume decat lapticul de mama, sa nu cedeze asa usor!!! Sa faca proba cantaruluk, sa astepte o luna sa vada cat ia puiul, sa aiba incredere in ea!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

patricia multumesc frumos!

buna ideea cu politia, ioana, sper sa nu fiu data in U.G. desi repet, imi doresc si chiar vreau si trebuie sa reusesc!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 23 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

puiutu

Vei reusi negresit, nu iti face probleme deloc. Stresul e dusmanul alaptarii.
Cat despre UG nu e cazul, ca venim direct cu procedura de descindere pentru caz deosebit de grav la tine acasa si te invatam cu forta ce trebuie facut daca ai vreo problema.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Crina bb din albumu meu e al unei fete care m-a rugat sa le arat fetelor de la aspirante.
ea intra ff rar p net. mi le trimite mie p mail si eu le arat mai departe.
e un copil care a luptat mult sa traiasca. a fost nascut la 32s.
mamica s-a chinut ff mult sa-l aduca p lume, sa tina sarcina..
dar acu e un bb sanatos si vioi

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

eu am luat elevit toata sarcina cu david, iar acum am renuntat de teama sa nu ma ingras, insa cauza kg-lor in plus este de fapt datorata cantitatilor mari de dulciuri pe care le mananc zilnic.
bb ia tot ce are nevoie de la mamica, insa mamica poate avea de suferit: carii dentare, predispozitie la osteoporoza (pe mine sigur ma paste, ca am dureri de articulatii groaznice), imi sangereaza gingiile, nasul, am carcei noaptea etc.
daca analizele sunt ok, insa, nici eu nu vad necesara suplimentarea cu vitamine si minerale.

legat de alaptat. este o adevarata munca de lamurire treaba asta cu alaptatul. cine nu se simte stapan pe situatie ar trebui sa recurga la un ajutor specializat. eu am crezut cu tarie in alaptare si am tinut copilul nemancat 3 zile, pana mi s-a declansat laptele. primea doar noaptea lapte praf de la asistente, pt. ca era obligatia lor sa hraneasca bebelusii, mamicile neavind acces in sectie pe timpul noptii.
am avut si eu prietene pe care le-am ajutat sa treaca de primele zile in care organismul este dat peste cap, sanii produc lapte, dar canalele sunt infundate si au reusit sa-si alapteze puii aproape de an.
eu sunt pro alaptat, dar nu pro alaptat pana la 2-3 ani. eu consider suficient 6 luni, pana la diversificare, maxim un an, pentru cei care mananca noaptea.
revin!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 23+
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Aaa, ok, daca si voua v-a dat sa refaceti aceste analize m-am mai linistit. Am crezut ca are doctora ceva cu mine.
trebuie sa fie bine, pt bebe induram orice.

Super Angie ca ai putut sa stai la toata slujba, bravo. . Cred ca acum te simti mai linistita, mie asa mi se intampla cand vin de la biserica.

Lorich, parca tu ai pus un link mai devreme cu ce mancarica vrei sa faci astazi...ce-i pe acolo, numai chestii bune si super bune.
Iese puiul cu smantana sau nu?

Cred ca pe mine si privitul asta ma ingrasa

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

inaiona ce mi-as dori sa stai mai aproape de mine!!! ca tare o sa mai am si eu nevoie de sustinere si ajutor in ale alaptarii.

sherbi am tot intrebat de tine. ce mai faci?? ce e bebe din burtica??

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ina ma angajez politai alaturi de tine, daca ma primesti, as suna-o pe fata asta non stop sa ii mai spun una alta dar nu vreau nici sa stresez, uff, ma simt asa de neputincioasa....sper sa reusesc, am mai reusit si cu alte mamici
Am trimis cartea cu alaptatul pe mail

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput