Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Culmea ca as bea de la un anumit restaurant

26+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Nu exista restrictii la mancare in timpul alaptatului, asta ar fi fost culmea sa tin regim alimentar peste trei ani de zile cat am alaptat eu in total. Sunt idei invechite ale unor medici, daca as avea un banut pentru fiecare idee de asta creatza a cate unui doctor...eram foarte bogata acuma.
In schimb suplimentele alimentare cu efecte medicinale trebuie alese cu grija si de regula evitate, cele de slabit nu cred ca fac bine asa ca da, cel mai probabil va trebui sa intrerupi alaptatul daca vrei sa le iei.
Fiecare isi cunoaste metabolismul si oricum vei observa singura cum slabesti dupa nastere. Unele femei slabesc de la sine rapid de tot, altele nu slabesc pana nu tin o dieta.De regula oboseala foarte mare si consumul energetic in urma alaptatului se vad la slabit, mai ales daca nu mananci mult asa ca e posibil sa nu ai nevoie de nimic. alteori, metabolismul e de asa natura incat corpul are tendinta de a pastra depozite chiar daca nu mananci mult, pe fond hormonal. Ramane de vazut.

Loutzi, nu te supara, dar sunt deja cateva mame pe aici care au afirmat deschis ca au alaptat peste varsta de un an. Mi se pare firesc sa iti exprimi orice decizie personala, cu sau fara argumente, cum doresti. Dar aprecieri de genul "e de prost gust" mi se par jignitoare.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Scuze daca te-am jignit cu ceva, nu am vrut sa jugnesc pe nimeni, dar eu una nu as putea pe strada sau daca am musafiri sa-mi vad copilul ca cere tata de fata cu lumea. La asta m-am referit. Eu am fost alaptata pana la 9 luni si asta pt ca nu am mai vrut eu, m-am intarcat singura.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

vedeti de ce ziceam eu sa incheiem sub asta?????? si sa o lasam pt cand va fi momentu...
k deja vad k o sa ajungem sa ne certam, fara motiv.....
hai sa lasam discutia asa..si gata...
sa vb de alte sub

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Hai ma Ralu ma,ce-ai?Lasa ca si cearta e buna.

26+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

bebelu , ti-am aratat cum vreau sa il imbrac pe bebe la botez???indiferent daca e fata sau baiat:

Uita te pe linkul de mai jos, sunt muuuuullllte modele
http://sireneanee.blogspot.com/

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Patricia ce frumoase sunt
mie imi plac la nebunie costumele populare
chiar i-am zis sotului k vreau si eu unu.
eu imi doream de mult sa fac dansuri populare si sa stiu sa dansez toate felurile de dansuri.
numai k atunci cand m-am trezit eu, era prea tarziu si nu puteam sa ma bag decat la amatori. iar eu voriam performanta.
asta .e.....

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

oare cat o costa un costumas din asta???
ca sunt superbe

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am dat eu telefon, costa un milion

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Ana ...da i baiatului o guritza de vin ca nu se intampla nimica.....stiu exact cum e sa poftesti la vin .....

25 + Claudiu

Mergi la inceput

nu mi se pare scump.
se da numai p comanda??

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput