Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Burtici eu va parasesc, ma bag la somnic.
somnic usor si vise placute.

Laura

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce costumase dragute ! Va dati seama cum arata bebelusii in ele ? ce dragutzzzz

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

ma bag si eu la somn.noapte buna si fara prea multe plimbari la baie.

Andreea 24+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Noapte buna gagici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Inchid si eu laptop-ul , poate ma ia somul ! Sotzul e de noapte , inainte mi-era urat singura, acum sunt cu bebelu !

Toate burticile !

carmen
27 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

La comanda Bebelu

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mersi Patricia

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Apar si eu cand inchideti pravalia
Am stat mai mult in trafic decat la plimbare sau la cumparaturi, jalnic era traficul si la ora 9..maine va fi bomba..deci stati acasa sau nu luati masina .

Asa..eu am stat toata ziua deoparte, am incercat sa evit discutiile si sa intru in polemici fara sens.
Totusi..am ceva de comentat si eu.
In primul rand toata stima pt sinceritatea Anei..trebuie sa ai ceva caracter,personalitate si demnitate sa spui ce simti cu adevarat in momentul in care discutiile sunt axate fix invers
Apoi..nu inteleg de ce atatea ''reply-uri'' la ce a spus, de ce intregi povesti?
Nu era vb ca fiecare isi spune parerea fara sa fie acuzat? fiecare are dreptul sa spuna ce gandeste, nimeni nu este obligat sa gandeasca la unison cu ''corul''..tocmai aici este esenta acestui forum si diversitatea lui..daca am gandii toti la fel, de ce sa ne obosim sa intram zilnic sa vedem ce mai zic altii ?
Nu mi se par corecte aceste ''incercari'' de a face pe cineva sa gandeasca la fel, sa aibe aceiasi opinie.
De ce ? vreti sa aratati cate cuvinte aveti in vocabular si cat de maret si mandru le folositi ?
Apropo de vocabular..am o rugaminte mare.
Suntem ROMANI,sau cel putin aici pe site, indiferent de nationalitate vorbim si scriem romaneste..deci cuvinte precum ''Attachment Parenting'', ''baby-led weaning'', ''co-sleeping''...etc. nu le vad rostul.
Nu cred ca literatura romana este atat de saraca incat trebuie sa ''imprumutam'' de la altii forme de exprimare.
Sau..poate altii au terminat deja de citit intreaga noastra literatura si nu e suficient,atunci scuzele mele si respectul meu pt ei.

Inchei prin a spune ca fiecare va face oricum dupa cum va simtii in momentul respectiv.
Daca va gresi, va invata din greseala,va merge mai departe,se va adapta, nimeni nu ii va taia capul.

pentru toata lumea!

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

shine mai sunt si eu pe aici, dar ma bag imediat la nani, daca vrei sa te delectezi, vezi ca mai sus am pus un blog cu hainute populare superbe pentru bebei la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

shine mai sunt si eu pe aici, dar ma bag imediat la nani, daca vrei sa te delectezi, vezi ca mai sus am pus un blog cu hainute populare superbe pentru bebei la botez

fata
ma uit acum

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput