Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

buna seara

am adormit copilul singur in seara asta cum dormise de la 7 la 8 era in toane bune, asa ca dupa baita a mancat putin (abia mancase la 7 asa ca nu a mai avut chef acum) si apoi o ora a stat in patut si a vorbit singurel cu jucariile de la carusel

l-am filmat, ca asa frumos gangureste

apoi voia sa baga degetelul in gura sa se culce, dar l-am tinut de mana, l-am mangaiat pana a adormit dragul meu pui

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Roxana_Theo aaa, noi papam cu lingurita..sau de fapt incercam..am inteles acum..buna metoda oricum

gabrielaene, sebi al meu da afara foarte mult si in jet cateodata.si nu imediat neaparat dupa masa..si la o ora..doua..si am icnercat si cu un lapte special. a mers la un moment dat, dar acum se pare ca nu mai e asa bun.

denisa

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

buna seara

am adormit copilul singur in seara asta cum dormise de la 7 la 8 era in toane bune, asa ca dupa baita a mancat putin (abia mancase la 7 asa ca nu a mai avut chef acum) si apoi o ora a stat in patut si a vorbit singurel cu jucariile de la carusel

l-am filmat, ca asa frumos gangureste

apoi voia sa baga degetelul in gura sa se culce, dar l-am tinut de mana, l-am mangaiat pana a adormit dragul meu pui

9 iunie 2010

cum ai reusit sa-i tii degetul si sa nu urle?! la mine sunt meciuro grele pe tema asta..si el castiga detasat de fiecare data si in seara asta e marait rau si sunt convinsa ca de la dinti.

my somebody....

a sosit minunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

cateva poze de la botez
http://picasaweb.google.com/Matei.Morait/Botez9102010?authkey=Gv1sRgCL6t5prNtIOg5QE#

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

foarte frumoase pozele si protagonistii...arati foarte bine draguta mea...!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

lala multa sanatate la toti 3!! scuza-ma, dar voi parintii, mami si tati, ce probleme de sanatate aveti? cred ca am ratat mesajul

ti-am zis ca era in toane bune el nu prea e fan degetel decat cand vrea sa adoarma si il las singurel...dar cand e marait nu vrea decat in brate, asa ca nu are nevoie de degetel eu sper sa nu se obisnuiasca cu el, ca nu i-am dat suzeta si nici nu vreau sa ii dau...

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nu stiu ce sa mai fac ca sa-l adorm pe asta mic, pe mine m-a bagat sub masa, mi-e un somn de numa, el isi indeasa degetele adanc, suzeta mi-o scuipa si se agita de parca i-as fi dat o cola

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

racusor io m-am operat la picior si tati e la pat de 2 saptamani si e posibil sa se opereze...

eu i-am dat suzeta dar el vrea degetul..sau pumnul..

my somebody....

a sosit minunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

cateva poze de la botez
http://picasaweb.google.com/Matei.Morait/Botez9102010?authkey=Gv1sRgCL6t5prNtIOg5QE#

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Foarte reusite pozele. Asa cum ma asteptam la ce familie frumoasa sunteti.
Tu Oana ai un zambet cald, o privire de mamica implinita, calma, fericita.
Rochita iti vine foarte bine.
In poza de aici sau cea de aici ti-am admirat picioarele. Chiar arati beton. Singura poza in care se vede putina piele care inca nu si-a revenit e cea de aici. Dar e absolut normal ca doar ai slabit in ultima vreme. Sper sa nu te superi ca-s asa sincera dar iti spun cu mana pe inima ca mi-as dori sa arat asa bine ca tine.
Iar Matei are niste mutrite serioase. Aici parca e un sef suparat. Iar in poza cu bunicul parca l-au surprins paparazzi, e cu pumnul strans si pare bosumflat dragul de el

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

eu acum 30 min i-am culcat pe bobici ca ne-am decalat cu ora de baie.Noi noaptea suntem cumintei,dormim de la 23 pana la 6,cam de 1-2 sapt.E boierie.In schimb dupa masa de la 18 e circ total,frichi-frichi intruna.Am luat o bona ca nu se mai putea.Ca tot vb de bone,am gasit-o usor fiindca a fost bona fiului nasei mele vreo 2 ani si chiar renuntase la ea ca s-a mutat bunica lui in Or.Nici soacra nu mai rezista atatea ore la noi.Ideea e ca la noi mereu trebuie sa fie cu bebeii 2 pers.Ca daca incep amandoi scalambaiala e circoteca.Ok,eu as putea sta cu ei solo dar ar insemna sa nu pap,sa nu fac pipi,sa nu stau 2 secunde.Plus ca Mateo doar la mine se linisteste.Per total nu ma plang,avem program deja la 4 ore papam,10,14,18,22,06.E grozav zic eu,nu?dar m-am chinuit ceva pt programul asta.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Spuneti si voi daca asta e ora de adormit Altii isi iau gustarea de noapte la ora asta
Ma duc sa ma culc ca acusica suna ceasul ca sa bag si niste muls

Noapte buna delfinariu!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput