Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Multumim OOana.
Obisnuiam si noi sa dormim pe burtica. Insa acum nu mai vrea. Chiar il puneam in urma cu o luna pe burtica cand plangea si pozitia asta il linistea. Acum nu mai vrea deloc.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Roxana_Theo eu tot ieri am inceput diversificarea. dar la mine e necesar ca avem probleme cu refluxul si nu imi mai ia bine in greutate(adica noi la 4 luni avem 6400g)..dar 2 mese de cereale mi se pare mult. la noi o masa, si asa cateva lingurite..cresc treptat. si pe urma ii mai dau putin laptic sa se obisnuiasca organismul. bineinteles la sfatul pediatrei.oricum la mine dupa cateva lingurite ori se plictiseste ori pur si simplu isi vrea el lapticul lui. sa vad cum decurge, poate e totusi nepregatit pentru diversificare si atunci nu vreau sa-l fortez..desi problema asta a lui ma cam obliga.

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am vazut si eu pozicile, ce mamici frumoase, bbi frumosi

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Vazut si placut pozici de la botez- Oana si Roxana. Sunteti slabe si frumoase amnadoua...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Vazut si placut pozici de la botez- Oana si Roxana. Sunteti slabe si frumoase amnadoua...

Poze

oare ai baut o bere fara alcool? unde ma vezi tu pe mine slaba?
sunt fix ca si tine 1,68 si 66 kg

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, io is cu 69 kile... Nu se vad kilele tale, chiar arati foarte bine, ori e rochia, ori tocurile, ori freza (ca ai parul lung), da nu zici ca ai nascut de 3 luni juma...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Lalala13 si Theo tot atatea kg are la 4 luni. Si el a luat putin in greutate in ultima luna si de aceea pediatrul m-a sfatuit sa trec la cereale. Noi nu avem nici o problema depistata. Doar faptul ca nu poate face kk singur decat o data, maxim de 2 ori pe saptamana. Pur si simplu copilul mananca putin pentru ca atat simte el nevoia; am inteles ca poate fi si genetic. Mama imi spune ca el mananca mult fata de cum nu mancam eu aproape nimic la varsta lui. Insa e important sa ia mai substantial in greutate si de aici cele 2 mese de cereale.

Mie mi-a recomandat cereale pe care sa le dizolv eu in laptele pe care il bea in mod obisnuit (1/2 lingurinta per masa; se creste treptat pana cand ajungem la 3 lingurite maxim). Nu contin gluten si nici zahar, si fiind dizolvate in laptele lui, le bea cu bibe fara sa dea semne ca ar sesiza vreo schimbare.

Sotul mereu imi spune sa-mi vad de treaba si sa las copilul in pace sa manance cat vrea el. Ca pe termen lung e mai bine sa fie slab. Ii dau dreptate dar tot ma consum ca nu mananca si el mai bine si trebuie sa tot insist cu biberonul.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

vreau doar sa las niste comentarii:

-vazut pozici de botez Matei si Theo: foarte frumosi delfinasii si mamicile la fel
-Katalina, ce familie minunata aveti, mi-a placut tare mult sedinta foto
-Gabriela, foarte frumusei copilasii tai

Victo, am mancat sambata un tort foarte frumos si bun, la ziua baietelului nasilor, in forma de ursulet. L-au comandat la ceva laborator in Manastur.

Noapte buna delfinariu!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

sunt pe aici tot citesc si nu ajung la zi
revin

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Am vazut si eu pozici cu bb Theo si bb Matei, scumpici foc.Sa va fie de bine botezul
Lalala13 cum s-a descoperit la voi refluxul?

--------------------------------------------

http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput