***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(127)***
Raspunsuri - Pagina 14
Ioana13 spune:
Pepsica, ce frumosi sunteti! Tu esti cam buna pentru a fi soacra cu trei nurori. Poate faci si o fetita![]()
Didi, eu nu cred in calire. Cred ca fiecare om e calduros sau friguros pt ca asa e el. Cred ca am mai spus, eu si sora-mea am fost infofolite la greu de mama (aceeasi, deci infofolite la fel), iar eu sunt o friguroasa si ea o calduroasaaa. Nu inseamna ca am dreptate
si ca nu suntem un caz izolat, dar eu sunt de parere ca decit sa ii fie frig la copil, mai bine cald, in cazul in care nu sunt decisa![]()
An@, sint tare curioasa cum esti in realitate! Tot pusa pe sotii ca in scris? TAre optimiste sint mesajele tale si bine dispunitoare
Ella, ce barbati eleganti detii tu acasa!
Azi m-am intilnit la o petrecere cu Betty si Andreea. Nu stiam cum sa ii spun la Betty in realitate. Betty e ok!
Betty, te-ai prins din prima cine sunt, ca eu te-am luat cam tare(ca Mutulica)
, ca imediat te-am identificat.
bettyR spune:
Ioana, m-am prins si mi-a facut placere! Trimite-mi poze daca ai timp. Andreea doarme de cand a ajuns, dupa ce a plans una buna ca vrea inapoi.
madaiulia spune:
Ella v-am admirat pozele!
An@ simpatica Ana cu surioara surioarei
.
Arcadia si eu l-as da pe Andrei la inot. A fost la un curs in vara, dar cum la noi nu exista bazin acoperit am intrerupt. Acum merge la dansuri si deocamdata e incantat. Si mai am in plan ceva de autoaparare, dar sa mai creasca, nu vreau sa-i aglomerez de pe acum programul. Si scrima as vrea sa incerce mai tarziu, acum e inebunit dupa tot ce inseamna sabie.
Si el riposteaza cand il ameninta cineva cu oameni rai care vin sa-l ia, cu bau-bau, monstrii sau alte chestii. Ba chiar zice ca daca il bate C. la gradi da si el in ea cu pumnii si cu picioarele, dar totusi ii este frica de ea.
Didi sanatate piticilor.
Eu il cam "calesc" pe Andrei. Dar si lui ii place mai dezbracat. La gradi e singurul care merge inca in pantaloni scurti si tricou cu maneca scurta (bine, de acasa pleaca cu pantaloni lungi si geaca), prin parcuri e printre cei mai dezbracati mereu. Ma mai si trag dinverse mamici/bunici/bone de maneca cum ca imi raceste baiatul ca e prea dezbracat, dar deja riposteaza el "nu mi-e frig, eu sunt calduros"
.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
vas spune:
ceau !
trag cu ochiul pe la voi, sincer nu prea am timp, dar sunt la curent cu ce se intampla.
Am intrat sa o laud si eu pe PEPSI pentru tot ce a realizat pana acum. BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunteti superbi!!!!!
in rest, pe la servici, cu Eliza.....si cu bebe la purtator, tot bine sanatosi.
va pup!!!
25+
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
alynta27 spune:
Salutare!
Arcadia Matei are piciorul plat valg bilateral, mai simplu plaftus! Merge cu varfurile in exterior si nu calca drept pe talpa ci cumva inclinat! Ii facem ghetute ortopedice pentru a-l ajuta sa-si refaca mersul!
Ieri am iesit mai toata ziua ca a fost superb! David era bucuros dimineata ca merge la gradi, la copii!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
An@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 An@, sint tare curioasa cum esti in realitate! Tot pusa pe sotii ca in scris? TAre optimiste sint mesajele tale si bine dispunitoare ![]() Ella, ce barbati eleganti detii tu acasa! Azi m-am intilnit la o petrecere cu Betty si Andreea. Nu stiam cum sa ii spun la Betty in realitate. Betty e ok! Betty, te-ai prins din prima cine sunt, ca eu te-am luat cam tare(ca Mutulica) Ioana, mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |

Ioana, tu ma vezi pusa pe sotii, Didi ma vede sfioasa, Madaiulia ma vede echilibrata ... f frumos din partea voastra 
. Cand imi tuna si imi fulgera, il am pe sot pe post de paratrasnet
(m-a molipsit fii-mea), pt ca vin sarbatorile de iarna si deja am inceput sa cumpar cadouri
.Ce frumos ca v-ati intalnit tu si Betty! Si eu am avut problema asta cu numele real vs. nickname, cand am strigat-o pe CarlaV de mi s-a acrit si nu-mi aduceam aminte neam cum o cheama in realitate, desi stiam, ca noi ne mai intalnisem
Arcadia, bine, te iert

.Ella, ce-mi place mie de Bob cum sta, asa, cu pieptu' in fata ... pare asa mandru
Didi, haios R la maternitate cu D
Betty ce frumos povestesti tu de mandrele tale
... Oare ce-or mai face Carmen_So si mandrele ei?
14+ si mami de
Ana (22mai2007)
Ioana13 spune:
An@, smecheria (nu gasesc un sinonim mai bun acum) cu echilibrul nu se exclud... cu sfiosenia trebe sa lamurim
Adica spui familiei si noua nu?? Da de ce noua nu? De ce?

Vas, cum esti? E mare burtica? Eu inca nu m-am dat cu parasuta![]()
bettyR spune:
Fetelor, HELP! Azi noapte s-a trezit Andreea pentru pipi si nu mai putea sa mearga, nu avea putere intr-un piciorus, s-a trezit dimineata la fel, am asteptat si am mers la ortopedie, unde ne-a zis ca e artrita tranzitorie la sold si sa-i dam nurofen si sa revenim, cica in 3 zile ar trebui sa-i treaca, pare a fi complicatie de la raceli. Trebuie sa merg din nou la pediatru. Dar is stresata rau de tot, plange biata ca vrea la gradi si acum e afara cu taica-sau cu caruciorul ca e socata ca nu poate merge. Madaiulia, spune-mi ceva despre boala asta.
vas spune:
betty, imi pare rau pentru Andreea. Daca nu e nimic grav atunci stai linistita, stie medicul ce stie.
Ioana, ma simt bine acum, am burtica cred ca mai mare putin decat cu Eliza. Pana acum am pus cam 7 kg pe mine, nu stiu mai tarziu ce va fi dar oricum am o foame non stop.
Ella, scump tare Bob al tau. 
Ana, am descoperit si eu partile frumoase ale vietii, sau cel putin le apreciez mai mult. Mai ales acum astept sarbatorile cu mare drag, ca voi sta acasa cu familia, fara servici.
Ieri chiar m-am apucat de frecat faianta din bucatarie, imi fac cate putin zilnic sa fie luna si bec si la Craciun, sa profit atunci de timp. Mi-am promis ca in astea doua luni pana nasc si stau acasa vreau sa petrec mult timp cu Eliza. O simt atat de aproape de noi...e tare fericita si iubitoare.
Va pup !
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
bettyR spune:
Am fost la pediatru cu ea, era fff ingrijorata, mi-a dat analize de sange si exudat si in functie de cum ies poate sa spuna ceva. Sa nu mearga deloc pana vedem despre ce este vorba, sunt fff stresata si eu.

Patrick Alexandru (01.06.2007)