***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(127)***
Raspunsuri - Pagina 13
Al_Ma spune:
Nu am camera on-line, ci stocheaza in memorie inregistrarea, iar seara eu descarc si vad ce s-a intamplat peste zi. In functie de ce descopar, iau decizia privind schimbarea ei. In martie o dam pe Mara la gradinita si, daca nu identific probleme, o sa o tin pe bona pana atunci. O sa vad si atitudinea Marei fata de ea.
alynta27 spune:
Pepsi sunteti niste frumosi!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
An@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DidiAlex An, si daca o sa fie baiat? |
Suntem cu totii asa de "indoctrinati" de Ana ca e fata, ca deja vorbim de copil la genul feminin. Nici macar la nume de baiat nu ma pot gandi
...Daca va fi baiat, va trebui sa gasesc o modalitate de a-l aduce acasa
Al_Ma spune:
Foarte frumoase pozele, Pepsi! Sunt deosebite si o frumoasa amintire pentru voi si pentru cei mici. Cand vad astfel de poze, revin si eu la dorinta trio-ului. Mi se pare echilibrul perfect, cred ca am mai spus asta ![]()
bettyR spune:
Didi, aici sunt, va citesc, dar fara voce de la o raceala zdravana, la noi nu se mai termina, e groaznic. Cu lucru am terminat intr-o saptamana, ceva neintelegeri la program si am ajuns la concluzia ca mai bine lucrez pentru cineva necunoscut ... alexandra a facut pneumonie in saptamana cand am mers la lucru, a urlat dupa mine groaznic, Andreea inca tuseste si are muci, dar nimic grav ... doar viroze care le iau si eu, alexandra iar incepe sa fie infundata... ce sa mai zic ca nu mai am putere, is terminata fizic, trebuie sa ma duc la medic si eu, sotul crede ca avem meningita si o sa murim toti
, asta cu meningita nu stiu de unde a scos-o.
Da, asa e cu lucru, pentru mame mai ales trebuie un program mai normal, chiar daca banii sunt mai putini, altfel nu ii mai vezi pur si simplu, te trezesti ca-s mari si plecati de acasa ...
Pepsi, sunteti ff frumosi!
Fetele sunt tare scumpe, dimineata sunt cele mai bune prietene, se joaca si vorbesc impreuna, numai ce o aud pe Andreea, 'hai ghemule(inca ii zice asa) sa fugim, acum sa ne invartim, 'hai sa facem pipi, tu stai acolo la olita ta', 'hai sa ne jucam de-a doctorul', 'vrei cereale?' ....etc si asta mica ii raspunde, uneori nu pricepe ce zice si tot spune 'da' aiurea . Is mortale. Andreea incepe sa ii ia apararea, mi draga cum ne zice noua, aseara avea in mana un spray de gat si taica-sau a vrut sa i-l ia, 'las-o tata ca poate vrea si ea sa se uite un pic, de ce i-l ei?', sau mie imi zice, ca poate ea nu vrea sau nu-i place cutare chestie, lucru ...'poate vrea si ea sa isi aleaga o rochita'(imi scot toate hainele din dulapuri, isi pun scaunul si se urca peste tot si cotrobaie impreuna). Seara in schimb se bat si andreea nu o mai vrea in pat cu ea .
Ma duc sa profit de linistea din casa ca nu stiu prin ce minune dorm deodata.
Weekend fain!
Pepsi spune:
merci frumos fetelor de aprecieri, am citit putin printre rinduri, din pacate nu apuc sa raspund, sotul e la tenis si innot cu dominic si eu sint acasa cu david si dario, ma pregatesc sa merg la cumparaturi.
david vrea de craciun de la playmobil ceva cu politia, i-am luat un vapor cu niste politisti, si dominic vroia un paianjan dinala mare teleghidat, aia i-am luat. dar cel mai tare isi doreau o masina teleghidata mare in care sa se urce si s-o conduca ei...........problema e ca e la un pret............400 Cad-500 Cad....cind ma gindesc ca prima noastra masina aici ne-a costat 1000 Cad.....
weekend placut fetelor
va pup
p.s. ma bucur tare sa vad ca ella a ramas pe aici
Flavia mamica fericita de Dario 19 septembrie 2010, David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
POZE NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat
arcadia spune:
An@, jur ca citesc tot
intrebam de fapt cand te duci tu la urmatorul control, adica la ecografie, ca sa aflam ce e bebe, ca abia astept 
nu ne-am mutat inca...trebe sa mai iau niste chestii indispensabile prin casa si nu mai am bani. dar cand ma mut anunt cu surle si trambite si dau un party
in legatura cu jobul..eu cred ca pot sa spun ca am fost o norocoasa care anul trecut a avut un job bine platit, placut si cu program flexibil. dar consider ca mai important de atat este ca ai mei copii sunt sanatosi
acum sunt full-time mom, iar ce va fi dupa cic inca nu stiu.
pepsi, superbe pozele, mai ales cele pe fond alb luminos (cu cata dragoste se uita copiii in ochii tai, si cea in care esti singura, parca esti un inger
), si cea cu puiul mic in palme, si apoi cu cei 3 fratiori
cred ca e greu fara ajutor, dar asa este ca e si foarte frumos (aici zic de mine cu 2). aviz celor care isi mai doresc alt bebe, treceti la treaba ![]()
cadouri de craciun...stiu ca calin si-ar dori o "sabieta", cum ii zice el
dar nu stiu daca ii iau ca descurajez jocurile violente. cred ca ii voi lua ceva lego si ceva jocuri creative/educative, ca de astea nu prea avem. ioana...o papusa, ca de astea chiar nu avem, si de cand isi doreste mami ![]()
betty, sanatate! si eu sunt de parere ca e mai important sa stai cu fetele, pentru serviciu e timp toata viata, poate cand va mai creste alexandra un pic
incearca sa te odihnesti, dormi si tu cu ele, e mai important sa fii odihnita decat sa fie casa luna
imi place mult cum povestesti de fete, iar din mesajele tale emana o energie pozitiva, o bunastare..
si noi am fost cu bolesnite de cand cu gradi, mie tot nu mi-a trecut tusea aia, expectorez ceva de speriat, m-am apucat sa iau si antibiotic de capul meu ieri, ca m-am speriat, n-am mai luat de ani de zile, luni trebuie sa ajung la doctor, ca se pare ca nu trece de la sine cum speram eu ![]()
madaiulia, ma bucur ca s-a linistit andrei cu sperietoarea. eu tocmai de asta am vrut la gradi waldorf, de fapt unul dintre motive, ca sa fiu sigura ca nu vor exista pedepse corporale. e aiurea ca prin unele gradinite se mai ratacesc specimene din astea cu mentalitate de pe vremuri. e foarte bine cum ai ales sa procedezi, sa ai o discutie cu sperietoarea de fata cu el 
ma bucur ca iti place noul job ![]()
apropo, An@, si Calin cand ii zice cineva ca vine cutarescu de pe strada, de ex, si ii face nu stiu ce, raspunde ca ii da el un picior
si zice ca nu exista fantome si nici monstri ![]()
al-ma, si mie mi se pare de-a dreptul aiurea sa lovesti copilul altuia, trecand peste aspectul de a lovi un copil in general. foarte bine ca ai pus camera, macar asa poti sa vezi daca a fost vorba de un incident izolat (un gest reflex, sa zicem) sau face parte din atitudinea ei. ati ales deja gradinita?
ella, cum a fost la revizie?
si eu trebuie sa ma duc luni, sa ma verific la plamani, plus ca ma doare sub sanul drept, dar cred ca e de cand am ridicat ambii copii in brate in acelasi timp si m-am plimbat cu ei asa ![]()
di, o sa intru sa iau si eu materialele de pe mailul comun.
s-a stabilit data? ![]()
alynta, de ce ai fost cu matei la ortoped?
didi, super raspunsul pe care i l-ai dat lui robert
ma bucur ca iti place jobul 
eu acuma caut un sport pentru calin, ca e plin de energie
am in vedere inot, atletism...si altele, gen arte martiale, scrima, hipism, gimnastica, balet, schi, fotbal
cred ca vom incepe cu inotul, ca e mai potrivit la varsta asta. sper sa ii placa, ca la mare nu a vrut sa intre in apa. dar sare de pe comoda in pat ![]()
in incheiere, vreau sa va intreb cine e amatoare de masaj la domiciliu? e vorba de nasa ioanei, asistenta medicala de profesie si kinetoterapeut, cu experienta in masaj, inclusiv de recuperare. e bugetara, sotul ramas fara job, se afla intr-o situatie dificila acum..
noapte buna, va pup!
Mami de
Calin Gabriel si
Ioana Carolina
Hainute de vanzare
Hakuna matata!
ella_74 spune:
Pepsi,
superbe poze; cred ca esti implinita acum.
de la ce varsta l-ati dat pe Dominic la tenis?
Arcadia,
la revizie m-a trimis la eco, pe care o voi face saptamana viitoare ca n-am gasit loc mai repede.
poze cu : http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/David4#5539320385334823426
DidiAlex spune:
iar io..noi suntem pe o tuse..asta noapte pot sa zic ca le-am incercat pe toate...de la inhalatii la crema la perna cu plante la fasii de tifon inbibate cu seu de oaie si stropite cu tiuca. Asta mi le-a dat o pretena, are tot in David cu 14 zile mai mic decat al meu, cred ca daca nu convingi tusea, macar sa ametesti copilul. si apoi mi-am facut ganduri negre, ca imbat copilul cu vapori, ceai de ceapa cu miere. si lichide cat cuprinde,,.ce sa zic ziua parca e mai bine, ii dau expectorat, Mucosolvan. parca nu mai sunt asa de relax, dar colegu m-a asigurat ca sta el cu copilul acasa :) daca e nevoie (poate lucra si de acasa)..si de la inceput de septembrie o are, tot revine..iar pleca..iar vine, tusea, evident. dar afara se joaca la gradi, parca nu ii pot inchide.
Ieri faza, era cam cenusiu afara si batea vantu, dar erau 16 grade. io am pus geaca groasa pe R si am luat si fesu de rezerva la 8.30 cand am plecat la innot. Si erau acolo copii care erau in slapi
si cu un polar pe ei.
deci nu i.am pus nici un fes si copilul nu are nimik. Oricum la 6 ani R e mult mai rezistent, dar si io am fire albe cu calirea asta a lor