***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(127)***
Raspunsuri - Pagina 10
An@ spune:
La multi ani, de Sf. Mihail si Gavril!
La multi ani, Mica, Mihamora, Gabiu!
Didi, la multi ani sotului Gabi!
Alyna24 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!
An@,si noi suntem cu a3-a otita in 2 luni!Sanatate multa!
ella_74 spune:
mai intai de toate La multi ani!
Didi, de data asta am nevoie de dictionar pentru mesajul tau? te referi la nesomnul lui sau la al meu ?:)
Si a renuntat greu la suzeta, in orice caz dupa 3 ani dar a renuntat abia cand au inceput sa-l doara urechile, asta e complicatia frecventa la suzetistii tarzii :)
revin...
DidiAlex spune:
Ella, cred ca trebuia sa scrii: si de data asta e nevoie de dictionar
..la somnu tau :) ma refeream, caut solutii eficiente.
monicabo spune:
Eseea merci frumos de incurajeri. Cu serviciul m-am decis, il schimb, voi lucra impreuna cu parintii mei, in firma lor. Ma avantajeaza programul, mai acumulez experienta in domeniu, si financiar ies pe plus. ASa ca din 15 nov sunt oficial la noul loc de munca, saptamana in curs fiind ultima de CIC
Cu gradinita, la fel e si la noi, multe schimbari in bine, alt "aer", la fel a fost si cu plansul, dupa vreo luna si jumatate nu a mai plans deloc, a plans din ce in ce mai putin pana s-a terminat. Exact din saptamana dinaintea vacantei n-a mai plans; chiar aveam emotii pe saptamana asta, dupa pauza, dar a fost ok..
Eu cred ca va termina si a voastra cu plansul, mai ales daca ii place acolo, povesteste, o gasesti vesela...
Cu cel mic...ca gradinita doar particulara merge pana la 3 ani, cand il poti muta la stat. Sau vreo bona, ceva, dar trebuie sa fie cineva de incredere...
Tu cat mai ai CIC?
Multa bafta, sa fie bine!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ella_74 spune:
draga Didi,
solutia pentru un somn bun si fara griji :) cel putin in cazul meu functioneaza: 2 capsule de passiflora + 2 pastile de Sedatif PC care se sug ca sunt homeopate; le face Boiron.
Passiflora nu e somnifer si nici nu induce somnul, dar odata adormit te mai trezesti dimineata , nu si in timpul noptii, adica garanteaza un somn linistit. Sa fie passiflora fara altceva , ca stiu ca sunt diverse combinatii cu pasiflora si alte minuni.
daca te tine inima, pe mine nu, ca am tahicardie sinusala, incearca metoda clasica : un pic de vin bun inainte de culcare :)
am incercat la recomandarea doctorului o combinatie de plante numita Persen; contine izma, valeriana si musetel parca; reduce cica stresul si te ajuta si sa dormi mai bine; o frectie; la mine n-a functionat; am luat doze forte; dupa 1 luna am renuntat.
In Hashimoto totul se agraveaza de la stres si am incercat sa iau Persenul asta a la long; din pacate n-am simtit ca ar aduce vreo modificare in sens pozitiv.
Tulburarile de somn sunt din pacate in stransa legatura cu agitatia de peste zi.
Iar pentru agitatia de peste zi, merge din cand in cand o cura cu MagneB6 luat cel putin 1 luna; iti schimba tonusul psihic radical si te ajuta .
Tot ce ti-am scris despre MagneB6, Sedatif PC si Passiflora are impact si pe atacurile de panica si anxietate; recunosc ca in perioadele de stres, ma confrunt cu asa ceva , fara insa sa vorbim de depresie.
Sunt multe pe care le poti lua dar nu sunt o solutie pe termen.
scuze pentru off topic.
alynta27 spune:
Salutare!
Daca va intrebati cum mai aratam, va satisfacem curiozitatea cu ceva poze!
Monicabo am citit povestea nasterii mezinei! Foarte frumos! Ceva de genul a fost si la Maria mea!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
arcadia spune:
Si Calin inca mai plange dimineata la gradi, ce-i drept a si lipsit destul de mult din cauza racelilor. De cand a inceput gradi a tot fost cu muci si tuse, abia acum i-a trecut, insa am luat si eu, care nu racesc niciodata, tusesc intr-una de 3 saptamani, tuse productiva si convulsiva.
Sanatate capsuneilor bolnaviori si refacere rapida!
An@, cum a fost la controlul de ieri, i-a trecut Anei otita?
Cand ai urmatoarea ecografie?
Eseea, pana la urma la ce gradi ai dus-o pe Lara?
Gabiu, felicitari pentru bebe si si sarcina usoara!
Condoleante
Liv, foarte faine pozele in infrarosu
Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina
Hainute de vanzare
Hakuna matata!
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicabo Eseea merci frumos de incurajeri. Cu serviciul m-am decis, il schimb, voi lucra impreuna cu parintii mei, in firma lor. Ma avantajeaza programul, mai acumulez experienta in domeniu, si financiar ies pe plus. ASa ca din 15 nov sunt oficial la noul loc de munca, saptamana in curs fiind ultima de CIC Cu gradinita, la fel e si la noi, multe schimbari in bine, alt "aer", la fel a fost si cu plansul, dupa vreo luna si jumatate nu a mai plans deloc, a plans din ce in ce mai putin pana s-a terminat. Exact din saptamana dinaintea vacantei n-a mai plans; chiar aveam emotii pe saptamana asta, dupa pauza, dar a fost ok.. Eu cred ca va termina si a voastra cu plansul, mai ales daca ii place acolo, povesteste, o gasesti vesela... Cu cel mic...ca gradinita doar particulara merge pana la 3 ani, cand il poti muta la stat. Sau vreo bona, ceva, dar trebuie sa fie cineva de incredere... Tu cat mai ai CIC? Multa bafta, sa fie bine! Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008 Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Monica, cred ca e buna decizia cu serviciul. Tin pumnii. Eu mai am cic pana in martie. Pai da, la gradi particulara, pana o sa-l pot da la stat, nu cunosc pe nimeni de incredere si pretul tot cam pe acolo ar fi.
Mami de fetita si de baietel
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Eseea spune:
Alyna, frumoase poze, v-am mai vazut! Cred ca e f frumos cu 3 copii dar si greu.....
Arcadia, la gradi de langa casa am dus-o. Joi au inspectie, tb sa facem o pelerina transparenta si cu o leguma lipita pe pieptul pelerinei ( ea morcov).
Mami de fetita si de baietel
participam la "Clipe de vara"
ess-1.jpg si ess-2.jpg
Everything is hard before becoming easy...