Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

despre carucioare roz, ia uitati aici

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Salutare mamici si bebici !

Maria, casa de piatra, multa sanatate, pace si dragoste alaturi de sotul tau, de micuta crestina!

Zgubby
Cusa
Siminoc

bebeii din 26

Am vrut sa intru de ieri pe la voi, sau azi de dimineata, dar cum planul de acasa nu se potriveste cu sel din targ... Adelina are un program sf in ultima vreme; azi noapte, de exemplu, s-a trezit de sapte ori . Are un punctulet alb cat un varf de creion pe gingiuta, tare la pipait, dar nu-mi dau seama daca-i dintisor sau bubita de la cat roade tot ce prinde . Dar o sa ne edificam in scurt timp...

Am inceput sa papam . Am adaptat schema de la pediatru dupa cum am crezut eu ca e mai bine: am inceput cu masa de la ora unu, cu piure de mar (aburit si pasat cu blenderul), in care o sa ii adaug treptat morcov, apoi telina, apoi praz si scoatem marul si il mutam dimineata, cand o sa il dau crud. N-am inceput de dimineata si cu mar crud din cauza ca ii dau fierul atunci, si oricum il tolereaza la limita; n-am vrut sa-i dau burticuta peste cap de tot. La cat e de pofticioasa si de lacoma am cam dat-o in bara cu progresivitatea (ziua 1 - aprox 3 lingurite; ziua 2 - aprox 6 lingurite; ziua 3 - doua mere!!! si ar mai fi mancat), dar totusi a fost ok. Dupa masa ii sau apa din canita, apoi ii ofer sanul, pe care bineinteles ca nu-l refuza.

Apropo de rostogolit, abia ii mai pun scutecelul; ca tup pe burtica (isi scoate manuta de sub ea), tup pe spate. Tot asa vrea sa faca si in cadita cand o pun pe spate sa-i spal piciorusele. In fundulet sta foarte bine deja, fara niciun sprijin. Se deplaseaza cand sta la orizontala: pe spate - facand "podul" , pe burtica - piciorusele le misca parca ar merge in patru labute, dar nu stie la ce folosesc manutele , in concluzie le tine intinse in lateral alunecand inainte cu pieptul.

Coincidenta sau nu, alaltaieri am vazut o mamica cu un baietel de vre-o trei anisori care impingea de zor... un carucior de papusa roz .

Multumesc tuturor pentru e-mail-uri, pm si postari . Sincer, nu m-am asteptat.

Avem cont de webshots propriu si personal si public . Link-ul e la semnatura. Conform chestiei cu drepturile de autor, recunosc ca am furat ideea de la Mira .

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete

filmuletele de la operatie ,primul pupic .....fara cuvinte imi imaginez ca asa a fost si la mine doar ca eu am dormit

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

CARLA Eu mentin temperatura in camera Elizei la 20-21 de grade noapte si o imbrac in body cu maneca lunga ,pijamaluta si hop in sac. Si ea are cateodata manutele reci dar eu nu ma iau dupa asta ci dupa ceafa. Daca acolo e rece atunci e bai. Ziua stam in living si avem 22-23 de grade.Sfaturi mie nu prea imi place sa dau,dar iti zic ca eu cred ca conteaza cum au fost si pana acum obisnuite.Exemplu sora-mea a infofolit-o pe micuts ei de bebe .Cand a vazut-o pe a mea mai lejer imbracata a incercat si ea dar cum spui tu incepea sa stranute si sa-i curga nasucu.Asa ca s-a lasat pagubasa si merge inainte pe ruta obisnuita.Si in cazul tau asa a fost sa fie,fetele premature aveau nevoie de caldura.Eu zic sa nu faci un stres din asta atata timp cat lor le merge bine.

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

CORINA te-am mai intrebat odata?
Pe Maria unde o putem admira? Ca eu pe webshots nu am vazut sa ai album .Sper ca nu am omis

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_

CORINA te-am mai intrebat odata?
Pe Maria unde o putem admira? Ca eu pe webshots nu am vazut sa ai album .Sper ca nu am omis

09.06.2010

Aly, m-ai intrebat si eu am uitat sa raspund
O sa fac album cu poze noi cat de curand si anunt cand e gata.

o mamica asa draguta

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

NANA ma bucur ca ai aparut la orizontsi ca ai gasit o solutie ,referitoare la poze, impaciuitoare pt toti Felicitari pt progresele Adelinei atat pe plan dintos(sa strapunga fara durere) pe plan mancacios si pe cel miscacios

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

apa pt bibe o incalzesc la microunde in biberon 40 secunde,vreau sa stiu daca e ok ,m-am obisnuit prost ca as putea sa o pun in ibric si ar fi cam cu 30 sec in plus procedeul E SANATOS PROCEDEUL CU INCALZITUL APEI IN BIBE LA MICROUNDE? cred ca sigur nu

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Eu stiu ca daca e plastic, automat are bisfenoli, si nu e ok de microundat...
Si mai stiu ca in Canada nu se mai foloseste plastic in alimentatia copiilor... gresesc Artu?

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Corina, multumesc pentru opinia vis-a-vis de inecare... Erau chestii la care ma gandeam si eu, poate nu atat la faptul ca le dau si piureuri de fructe (nu le-as da, dar atata vreme cat ncii laptele nu-l mai vor, nu le pot lasa doar pe BLW), cat mai ales la ceea ce cititsem si eu, anume ca bebelusilor hraniti cu biberonul le ia mai mutl timp sa se acomodeze cu mestecatul si inghititul corect...

Aly, mersi si tie de rapuns... si eu cred ca momentan n-am ce face,d ecat sa le urmaresc in timp si incet-incet sa mai renuntam la cate o hainuta... Macar de n-as fi si eu atat de friguroasa (desi iubesc toamna si iarna, dar la caldurica!), ca si asta ma face sa fiu mereu suspicioasa ca le e rece si lor, cum imi e mie... Eu la 21 grade dardai daca nu am doua randuri de haine pe mine. Fetele la fel.

Nana, frumos noul cont de poze, ma uitam acum la poze... e o scumpa Adelina!

Btw, iar eu... Vreau din nou contul si parola de la albumul comun, pls... Nu stiu ce tot fac de le ratacesc, nu mi se salveaza automat, incurc conturile... Tot erori primesc. Poate reusesc sa ma apuc si eu de un album al fetelor, dupa ce sterg toate pozele acelea facute cu telefonul, in luna de spital...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Ah, da... Uitasem, de fapt, de ce m-am pus sa va scriu...

Tocmai am suferit un esec rasunator cu dovleacul (bostanul, ludaia) pregatit fetelor azi... Nu le-a placut deloc, l-au scuipat intr-o veselie, Nati a inceput sa planga iar Sofi si-a facut greata pana a vomitat... Nici bucatelele date in mana nu le-au placut, nici tentativa de piure pasat (combinat ulterior si cu mar, apoi si cu cereale...)

Fiasco total.

L-am pregatit la steamer si mie mi s-a parut foarte gustos. O sa mai fac zilele viitoare o incercare cu dovleac copt, sa vedem daca am mai mult succes.

Asta e, trebuia sa incepem si noi cu mofturile, ca prea docile au fost pana acum cu alimentele noi...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

hm....vorbiti de dovleac...abia astept sa merg la mama la tara sa iau un bostan mare, si sa fac placinte 1 saptamana

eu am terminat bucatareala...una cratita maaare cu ardei umpluti sa ne ajunga 3 zile este gata...

si un desert mic pt mine...orez cu lapte si scortisoara..astept sa se raceasca putin si ...

si pe noi ne tine in casa vremea asta rea...intr-un final a adormit si fata mea...dupa ce s-a rascolit toata....in mod normal acum eram la a doua ieseala afara...

fericita mamica de bebita Teodora 15.06.2010

Mergi la inceput