Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamar Rocsy, tu spuneai ca mergi pe schema de vaccinare de la stat? Ai facut Pentaximul? Primul vaccin, cel de 2 luni, care e? Adik pe care l-ai facut? Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10 Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! Fericita, puiul |
As fi facut daca sosea in timp util ... cum nu existau atunci si nu se stia cand anume vor fi am ales infarixul. Asadar, a picat varianta vaccinurilor de la stat .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
aleesicoo spune:
madamar, eu merg pe schema de la stat
primul a fost HEPAVAX
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
Ioana5255 spune:
Buna dimineata,
Maria bine ai revenit. Casa de piatra, sa fiti fericiti, sa va traiasca micuta Antonia. Ma bucur mult, ca fata nu are nimic. Ai vazut, asa e firea ei.
Ma intrebai Laurita de abtronic, mi-am adus aminte aseara la dus si eu nu am raspuns. L-am luat de la cineva cu 120 de lei, se numeste Vibro Shape, e cu caldura. Este super misto. Nu mi-as fi imaginat. Dupa doar 2 utilizari se vad modificari, muschii burtii mele nu mai atarna asa de naspa, se vad un pic ca-s lucrati. Ideea e ca tre sa ma tin calumea daca vreau rezultate, sa ma mai sui pe banda, pe placa Wii care are o gramada de exercitii de la aerobic pana la yoga. .
Flory mi-am adus aminte de tine. Ce mai face micuta Nadia? Nu ai mai dat nici un semn pe la noi. Te asteptam cu noutati.
Ale mele si-au format program de somn, de 2 ori pe zi de la 10-11 la 12-13 si dupa masa de la 14-15 la 17-18. Sper sa le tina.
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Madamar AAa, stii tu ce stii, ca apa fiarta ajuta la slabit...sau e doar un mit?! Asa auzeam, ca nush cum modifica flora....dar e ok doar pe termen scurt. Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10 Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! Fericita, puiul |
Habar nu am daca apa fiarta e buna sau nu la slabit ; la Sofia , desi folosesc doar apa plata, o fierb pentru a fi eu mai linistita ... am si eu fixurile mele . Si decat sa o arunc ... mai bine o beau eu , oricum, mai mult de 2 pahare nu ramane .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
ck_29 spune:
buna dimineata si de la noi
ale am vazut poza; am pus si eu poze cu eruptia teodorei de la 2 luni jumatate
numai cand vad pozele parca ma furnica pielea...bine ca am scapat si sper sa nu revina
sanatate multa va doresc
Camelia - fericita mamica de bebelusa Teodora - 15.06.2010
roxanici spune:
citat din mesajul lui aleesicoo madamar, eu merg pe schema de la stat primul a fost HEPAVAX ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! |
2 luni - HEPAVAX+PENTAXIM
4 luni - PENTAXIM
6 luni - HEPAVAX + PENTAXIM
PENTAXIM = vaccinul anti difterie, tetanos,pertusis,polio si hemophilus infuenzae tip B
HEPAVAX = vaccin anti hepatita B
Mari, casa de piatra si de la noi si sa vafie de bine botezul
aleesicoo spune:
offf mititica
dar ea pe fata n a avut nu?
karina pe corp nu are
doar pe obraz
cris_09 spune:
Bonjour..
Multumim de cafeluta
Maribell casa de piatra,casnicie frumoasa si lunga si o crestina sanatoasa.Felicitari!
Cumnatul meu a facut kk in scaldatoare si pot confirma ca are fffff mult noroc.Dar mult tare,nu oricum.
Theooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!Pe unde esti?De ce nu ne vorbesti????
Nati de mult nu ne-ai mai scris!!!!!
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Reallaura spune:
Sabina ms de raspuns. ia sa mai scotocesc netul sa-mi cumpar o ustensila d-asta...
R-ocsy cica nu ar fi bine sa fierbi apa plata pt bb pt ca creste concentratia de saruri din ea. si eu ii fierbeam lui Mirci la inceput, apoi ne-am pus filtru la chiuveta din bucatarie si o fierb p-asta, fara emotii.
MAribell casa de piatra! Ma bucur ca a iesit frumoasa slujba!
aleesicoo spune:
fetele dar nici Nicoleta b n a mai scris de mult........sau n am vaz eu