Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

De apa nu stiu ce sa zic, ca eu fac laptele cu apa la temperatura camerei.

Sorana wow ce pui voinic ai tu acolo!!! Fii-mea e jumate din el. Ai vazut si tu de fapt ce fotomodeala se da Sisi! Eu zic ca poti sa mai amani cerealele linistita.

Tatiana eu nu stiu ce sfat sa iti dau in legatura cu sucul de fructe. Lui Tudor i-am dat direct fructe, si lui Sisi la fel o sa ii dau.

Corina lui Tudor i s-a intamplat doar de cateva ori - pana in 10 sa zic. Si doar la inceput. Manca ce manca, il lua somnul si adormea. Il lasam sa isi faca somnul linistit in scaun - ii lasam spatarul pe spate. Dormea vreo juma' de ora dupa care continuam masa de unde o lasase. Eu zic ca te poti lipsi linistita de caracteristica asta a scaunului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

De ce nu tineti apa calda in termos, eu asa fac. O tin fierbinte, inainte de a face biberonul o racesc la temperatura potrivita si am terminat distractia. Merge si in calatorii , iti iei separat o sticla cu apa rece pentru racitul apei si papa e servita .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Da, Rocsy, foarte buna ideea,nu mi-a trecut prin minte.Trebuie sa imi gasesc un termos de tine mai multe ore apa fierbinte, ca astea de copii vad ca sunt prezentate ca tin cald doar o ora...cred ca imi iau din ala de mers pe munte,de tine 12 ore apa fierbinte. Multumesc pentru pont!

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Noi am luat un termos obisnuit din Selgros, fierb apa dimineata si imi ajunge pana seara ... noaptea papa doar tziti . Pun mai multa apa ca am observat ca se pastreaza mai bine apa calda daca este mai multa, ce nu folosesc la bibe beau eu ( ca atare sau imi fac ceai )... si uite asa am ajuns sa beau apa fiarta .

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Sorana : dar mare bebelus ai !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna
am si eu rugamintea daca mai poti nana sa mai pui o data siteul de unde ai luat scaunelul in care sta iubiricea ca sunt si eu interesata
ms frumos

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

oana, LA MULTI ANI !!!

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La multi ani Oana !!!!

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Vivela noi, ti-am spus: suntem abstinenti! Nu avem cum sa facem bb3 lasa ca o sa am 3 nepotei in schimb! Stiu o prietena care a facut radiografie in sp 12 fara sort de plumb are o minune de baietel sanatos. Totusi, nu-ti doresti sa te ia prin surprindere...
Corina eu nu eram de parere ca pozitia pe spate a scaunului de masa e pt somn... eu il mai las pe Mirci cand se uita la desene animate din scaun ca sa stea mai relaxat. Si pentru ea, deocamdata imi e mai buna pozitia aia decat cea in care sta cu spatele drept si o aduce cu gura in dreptul mesei. ea e inca mica. Dar, e adevarat, e mai putin folosita, se poate si fara ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Citat:

De ce nu tineti apa calda in termos, eu asa fac. O tin fierbinte, inainte de a face biberonul o racesc la temperatura potrivita si am terminat distractia. Merge si in calatorii , iti iei separat o sticla cu apa rece pentru racitul apei si papa e servita .

Da, Rocsy, foarte buna ideea,nu mi-a trecut prin minte.Trebuie sa imi gasesc un termos de tine mai multe ore apa fierbinte, ca astea de copii vad ca sunt prezentate ca tin cald doar o ora...cred ca imi iau din ala de mers pe munte,de tine 12 ore apa fierbinte. Multumesc pentru pont!

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Noi am luat un termos obisnuit din Selgros, fierb apa dimineata si imi ajunge pana seara ... noaptea papa doar tziti . Pun mai multa apa ca am observat ca se pastreaza mai bine apa calda daca este mai multa, ce nu folosesc la bibe beau eu ( ca atare sau imi fac ceai )... si uite asa am ajuns sa beau apa fiarta .

Eu sunt cea mai smechera cu dozatorul de apa plataAm si vara rece ca gheata,fierbinte pentru cafea sau calduta pentru laptic

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

si eu tot de la dozator le fac. ma duc o combin si gata. macar nu ma mai impiedic prin casa de incalzitoare.

Waw Sorana ce bebe mare. Si eu cred ca poti s amai lasi cerealele, ptr ca alea umfla.

Noi mancam in carucior, mi-e mai usor sa le hranesc asa pe amandoua odata. Avem si un scaun cu 3 trepte ramas de la Alexandra, dar deocamdata sta degeaba, mai incolo insa sigur ne va fi de folos.

Am uitat sa va spun avem deja al doilea dinte. Ce chestie amandurora le-au iesit aceeasi dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu am pt damian o doctorita super, e tinerica, tocmai m-a anuntat ca e insarcinata cu primul copil.
cica data viitoare cand ne intalnim (adica pe la 6 luni jumate) o sa discutam si despre diversificare. o s-o intreb ce vrea sa stie . ca tot ea ma intreba pe mine cand am de gand sa incep diversificarea (m-a sustinut cu alaptatul exclusiv pana la 6 luni), daca ii mai dau si altceva in afara de laptic, daca cumva i-am dat suc de fructe...dar parea ca ma inteaba informativ, nu ca ar fi de parere ca ar trebui sa-i dau.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput