Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
discordia spune:
Oana
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
Virgi17 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy De ce nu tineti apa calda in termos, eu asa fac. O tin fierbinte, inainte de a face biberonul o racesc la temperatura potrivita si am terminat distractia. Merge si in calatorii , iti iei separat o sticla cu apa rece pentru racitul apei si papa e servita . R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Da, Rocsy, foarte buna ideea,nu mi-a trecut prin minte.Trebuie sa imi gasesc un termos de tine mai multe ore apa fierbinte, ca astea de copii vad ca sunt prezentate ca tin cald doar o ora...cred ca imi iau din ala de mers pe munte,de tine 12 ore apa fierbinte. Multumesc pentru pont!
Virginia si Ioana(19.05.2010)
Onana spune:
Salutare!
La multi ani, Oana!
La multi ani floricelelor de 26!
mama ce ati mai scris ieri pacat doar ca am citit pe nerasuflate si acum nu-mi mai amintesc chiar tot.
Nana, Mira, wellcome back!
Carla, traim in Romania, din pacate, oamenii sunt asa cum sunt...Oare asa o fi si-n tarile civilizate?
Eu am fost ieri prin magazine de copii, in cautare de hainute (pt finuta) si m-am ingrozit inca o data ce preturi..Adica 70-80 de lei o camasuta, 40-50-60 de lei o bluzita, enorm..Care oricum raman mici urgent, mai ales cele de 3-6 luni, cum cautam eu..
Noi ii dam inainte cu piureul de fructe, punem si suc de morcov, si de struguri, mar si para rase. Tot gustare il primeste, fara cereale sau biscuiti, la distanta de mese. Nu stiu ce alte fructe sunt permise, ceva idei?? Plsss
De maine cred ca o sa incepem si cu legumele, eu am alta problema insa: nu i-as introduce cereale, pt ca l-am cantarit cand a implinit 6 luni si are 10,74 kg Eu nu stiu din ce se ingrasa copilul asta Mananca 4 mese de lapte (200 ml la o masa) si una de fructe. L-am si masurat, cam 74 de cm.
Asa ca m-am hotarat sa incepem inotul, Mira veniti? Raman la babyspa, n-am gasit altceva mai convenabil si in zona..Pana una-alta, ne apucam de analize.
Tudor iar are eruptie de bubite (dermatita) mai ales pe obraji si pe piept. Creme la greu, inutil. Vreau sa ajung cu el la homeopat inainte de a-i da ceva..
Va las ca tre sa ajung prin Obor in cautare de diverse, si apoi la sala..
taty_ana spune:
hello
m-ati bagat in ceata si mai rau acum cu sucul inainte de masa ca nu-i bine...adevarul e ca si eu niciodata nu mananca fructe inainte sau dupa masa pt ca ma baloneaza,intotdeauna intre mese,bine asta cand manananc adica un mar pe an...nu stiu de unde imi iau vitaminele....deci sa inteleg ca pot incepe cu o lingurita de suc de mere intre mese?iar sucul il mai diluez cu apa sau il dau asa cum iese din storcator?
nici al meu sot nu se da in vant sa ma ajute cu fata,si el e ff obosit dupa serviciu(de stat la birou)plus ca trebuie sa se duca la sala zilnic ca cica este singurul hoby care i-a mai ramas....in schimb face cumparaturi,plateste toate facturile,o adoarme pe Emma seara,mai ales atunci cand urla i-o pasez de urgenta si nu are nici o pretentie de la mine gen calcat,curatenie,mancare...vrea camasa calcata si-o duce la curatatorie,vrea mancare isi cumpara ceva din oras iar curatenia o fac eu saptamanal ca n-as suporta altfel....per total suntem multumiti
corinasmile spune:
Hello mamici!
Am reusit in sfarsit sa fac un nou album in contul de webshots, cu poze recente.
Pana mai reusesc eu sa scriu un mesaj cu ce mai am de zis, am o intrebare: cat de utila este functia scaunului de masa de a se lasa pe spate? Cat de des vi se intampla sa adoarma bebelusii in timpul mesei? Ca mie asa in teorie nu mi se pare foarte ok treaba asta, mai ales ca noi vrem sa o lasam sa manance singura..
Insa am nevoie si de altet puncte de vedere.
Multam anticipat!
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
Onana spune:
citat din mesajul lui corinasmile Hello mamici! Am reusit in sfarsit sa fac un nou album in contul de webshots, cu poze recente. Pana mai reusesc eu sa scriu un mesaj cu ce mai am de zis, am o intrebare: cat de utila este functia scaunului de masa de a se lasa pe spate? Cat de des vi se intampla sa adoarma bebelusii in timpul mesei? Ca mie asa in teorie nu mi se pare foarte ok treaba asta, mai ales ca noi vrem sa o lasam sa manance singura.. Insa am nevoie si de altet puncte de vedere. Multam anticipat! Corina, mami de Maria (14.06.2010) |
La noi n-a avut nicio utilitate, la Matei. Si nici la Tudor nu intrezaresc vreuna..
Vivela spune:
citat din mesajul lui corinasmile Hello mamici! Am reusit in sfarsit sa fac un nou album in contul de webshots, cu poze recente. Pana mai reusesc eu sa scriu un mesaj cu ce mai am de zis, am o intrebare: cat de utila este functia scaunului de masa de a se lasa pe spate? Cat de des vi se intampla sa adoarma bebelusii in timpul mesei? Ca mie asa in teorie nu mi se pare foarte ok treaba asta, mai ales ca noi vrem sa o lasam sa manance singura.. Insa am nevoie si de altet puncte de vedere. Multam anticipat! Corina, mami de Maria (14.06.2010) |
deloc necesara (al meu are 3 pozitii de inclinare). eu pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori a adormit acolo. apoi il luam si il puneam in pat, nu-l lasam sa doarma acolo 2 ore.
masa e masa, somnul e somn...
mai util mi-a fost sa se lase pe inaltime si sa fie mobil (cu roti pe cele 4 picioare), sa-l pot manevra prin casa.
deci, buna ziua .
citesc din urma si revin.
Traiesc in Orasul Alandala
Vivela spune:
Oana , lA MULTI ANI fericiti, sa traiesti 1000 de ani .
Laurita, cum fizic imposibil? ia faceti-l voi pe bb3 sa vedeti cum imposibilul devine posibil . nu de alta, dar atunci trebuie sa gasesti solutii. pai cei care au 3 copii cum se descurca?
(noi nu ne protejam prea mult, totusi sper sa nu ne (mai) viziteze barza...cel putin nu acum, mai ales ca m-am iradiat azi pt oradiografie dentara...)
Traiesc in Orasul Alandala
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Ioana5255 eu le dau fructele ca dester, iar sucul cand sunt satule si a trecut ceva vreme dupa lapte. Nici eu nu sunt de acord sa le ofer suc de fructe dupa sau inainte de lapte. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Asta ma intrebam si eu daca e obligatoriu sa ii dau san dupa lapte , daca e prea acid sucul si trebuie alcalinizat cu laptic ???
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."