Sept-Oct 2010!Bv Sorana!Hai Ramona!(192)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Bravooo!! Pupam falcutele de Maia ![]() Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006 |
Multumim!

Nici eu nu sterg pozele!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010) Poze
Cum s-a nascut Maia
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Noi am fost la dr.,si avem 3460 g si 55 cm! ![]() Maia a pus 960 gr in trei sapt.!!![]() Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |
Bravos Maia si felicitari pt mami care are grija de falcutele tale!

Venim si noi cu vesti bune: are mami baietel mare caruia tocmai i-a cazut buricutul!

----------------------------------------------
Proaspata mamica implinita de baietel Tudor Stefan
K.A.T. spune:
Maia
, Ana
bravo pentru falcute grasute!
Mari, ce frumos e bebe Petru!
M-am indragostit.
Sabina, cuscra, nora-ta aproape a numarat cele 1 milion de thank you, s-a uitat fascinata la nebunaticii aia.![]()
Am pus si eu o poza pentru voi.
_
Kristina, happy mama
& Tessa May
50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete.
K+A=T
mari_paun spune:
K.A.T. multumim
maine mergem la cantar...o sa venim cu vesti proaspete...
pozele nu le sterg , abia le-am pus...cu drag pt voi
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce
PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
LoredanaB spune:
Buna seara mamicute!Dupa titlu vad ca a mai aparut un bebe
si unul e pe drum.
felicitari Sorana! Bun venit bebe Tudor!
hai Ramo !
Noi azi am fost pentru prima data cu Sarah la piscina.Ne-am simtit foarte bine, bebelinei ia placut foarte mult in apa iar frate-sau nu stia cum sa bea mai multa apa din piscina
.
fug sa citesc ce ati mai scris si revin
LoredanaB spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Noi am fost la dr.,si avem 3460 g si 55 cm! ![]() Maia a pus 960 gr in trei sapt.!!![]() Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia |
Bravo Maia! Sa cresti la fel frumos si mai departe sa aiba mami si tati falcute bune de pupacit
LoredanaB spune:
| citat din mesajul lui 2ingerasi Buna.fetelor. va scriu si eu printre plansetele Antoniei... Sunt consternata de toata povestea asta cu sotul soranei...Pacat, mare pacat!!Eu am decis sa sterg pentru moment albumul pentru ca in acele poze apaream si eu pe masa de operatie si copilul meu si nu as fi vrut ca vreun needucat sa imi ponegreasca acel moment sfant pentru mie si acele amintiri frumoase! Si in plus,datorita serviciului pe care eu il am, nu imi permit sa ajung cu poze "la panoul de onoare"....Imi pare tare rau si sper sa ma intelegeti... Voi reveni cu poze de la botez,dar le voi sterge dupa ce le veti vedea si voi.... Pupici, ca ma striga datoria! 2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si de Antonia Maria (23.09.2010) |
te inteleg, de aceea am luat aceeasi hotarare

LoredanaB spune:
| citat din mesajul lui maitreyi multumesc fetili io n-am putut niciodata sa ma duc sa ma tund 1-2 cm ![]() am finalizat lista de botez si maine tre sa dau nr total la restaurant. avem 45 de insi si mie mi se pare o petrecere mica las' ca ne ramane tort mai mult de fiecare ![]() ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Maytrei ai sters deja pozele? sau ar fi cazul sa-mi scot ochelarii de la naftalina?
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
milumil 1 papa piticu'. si da, e pe 99% formula ca bea si ceai babycalm si apa humana si sor-sa tot milumil papa si acum si nu a avut colici. eu as zice ca si formula a ajutat in sensul asta fiind mai grasa.n-am pus inca poze cu freza da' vine si aia ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Ahaaa ! ma la ala (milumil)n-am ajuns inca, dar daca ajung te anunt cum functionam! Cum bea ceai baby calm ca si noi avem dar nu e dulce si nu-l vrea... Si apa humana asa goala sau ceaiul e facut cu apa humana? Hai ca am numai intrebari inteligente!

chichiutza spune:
Hmm...recunosc ca ma cam enerveaza toata treaba asta cu Sorana. Cumva astepotam sa vina si sa spuna ceva...orice. Despre poze ...eu nu le sterg. Nu inteleg de ce nu schimbam pur si simplu parola de la bebei si gata! Nu e mai simplu decat sa stam toate stressate ca cine stie unde ajung pozicile noastre?
Anuta
falcute grasune de Maia! Raportam si noi 4040g, 1 kg in plus fata de iesirea din spital!
Fistiq mare moment asta cu buricelul! Sper ca sarbatoriti!
Mai3 eu n-am apucat pozele cu freza!

roza si un fluturas dragalas