Sept-Oct 2010!Bv Sorana!Hai Ramona!(192)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:

Mai3 da' tu ce lapte-i dai soro? Si de ce e 100% pe praf? Mai bea ceva ceai, apa, fanta, cola intre mese? Hai ca m-apukai sa te descos! Super pozinele!

Cristina mami fericita de Toma Andrei

milumil 1 papa piticu'. si da, e pe 99% formula ca bea si ceai babycalm si apa humana multumim si sor-sa tot milumil papa si acum si nu a avut colici. eu as zice ca si formula a ajutat in sensul asta fiind mai grasa.

n-am pus inca poze cu freza da' vine si aia

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Ahaaa ! ma la ala (milumil)n-am ajuns inca, dar daca ajung te anunt cum functionam! Cum bea ceai baby calm ca si noi avem dar nu e dulce si nu-l vrea... Si apa humana asa goala sau ceaiul e facut cu apa humana? Hai ca am numai intrebari inteligente!

Cristina mami fericita de Toma Andrei

s-a smecherit la dulce? faza e ca ala contine si menta asa ca la voi poate e mai bine ca nu ii place. humana ii dau simpla in biberon intre mese ca sa mai alternez ceaiul. tot humana folosesc si ca sa prepar laptele. asa am mers si la baby pana la diversificare ca sa nu bag minerale inutile in rinichii lor (e demineralizata apa humana)
Toma cum mai e? tot va munciti cu caci? felicitari pt greutate! fuse bine pana la urma

am sters pozili cu freza ca paranoia e in floare

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Mai3 da' tu ce lapte-i dai soro? Si de ce e 100% pe praf? Mai bea ceva ceai, apa, fanta, cola intre mese? Hai ca m-apukai sa te descos! Super pozinele!

milumil 1 papa piticu'. si da, e pe 99% formula ca bea si ceai babycalm si apa humana multumim si sor-sa tot milumil papa si acum si nu a avut colici. eu as zice ca si formula a ajutat in sensul asta fiind mai grasa.

n-am pus inca poze cu freza da' vine si aia

-----

Slava Tie, Doamne!

Ahaaa ! ma la ala (milumil)n-am ajuns inca, dar daca ajung te anunt cum functionam! Cum bea ceai baby calm ca si noi avem dar nu e dulce si nu-l vrea... Si apa humana asa goala sau ceaiul e facut cu apa humana? Hai ca am numai intrebari inteligente!

s-a smecherit la dulce? faza e ca ala contine si menta asa ca la voi poate e mai bine ca nu ii place. humana ii dau simpla in biberon intre mese ca sa mai alternez ceaiul. tot humana folosesc si ca sa prepar laptele. asa am mers si la baby pana la diversificare ca sa nu bag minerale inutile in rinichii lor (e demineralizata apa humana)
Toma cum mai e? tot va munciti cu caci? felicitari pt greutate! fuse bine pana la urma

am sters pozili cu freza ca paranoia e in floare

-----

Slava Tie, Doamne!

Paiiii io cred ca s-a nascut smeker, ca din start n-a acceptat ceai neindulcit! Tot ne luptam, da...ce naiba sa facem! Seara de seara show cu termometru, supozitor..chestii! Ma gandeam si eu la menta aia dar din ce citeam cica ea nu constipa...regleaza scaunul... nu ma pricep de ce sa zic! Noua ne-a zis pediatra sa folosim apa Devin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare dragelor si dragi bebei!
Felicitari Sorana!
Hai Ramo!
Tocmai am aflat o veste minunata: fosta noastra colega de odisee, RAMONELA e insarcinata in 7 sapt

BE ONE Din cate stiu eu cererea catre angajator poate fi facuta oricum; eu am depus una scrisa manual si a fost ok. Dar cred ca ar fi bine sa mergi cu ea la angajator pt ca dupa cele 42 zile trebuie sa iti suspende contractul de munca pt urmatorii 2 ani. Cu dosarul la primarie poti merge dupa ce ai toate actele iar data limita e la 60 zile dupa ce au trecut cele 42 zile.

Fetelor va rog trimiteti-mi si mie ope PM userul si parola de la bebei ca sa pun si eu poze si sa pot admira toti bebeii pt ca nu i-am vazut decat pe cei care au avut linkuri in pagina.

Noi suntem foarte bine. Joi mergem la control. Azi aveam 4,02 kg adica cu 1,13 kg mai mult decat cand am iesit din spital acum 3 sapt fix.

Azi noapte a fost prima noapte cand ne-am luptat cu colicii dar pana la urma pe la 4 au trecut si am reusit sa adormim. Noaptea asta se prevede linistita.

Va pup dulce pe toti si astept userul si parola!

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Noi am fost la dr.,si avem 3460 g si 55 cm! Maia a pus 960 gr in trei sapt.!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Sa cresteti mari, sanatoase si mancacioase
Pupam frumoasa de Maia

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

be_one, asa e.angajatorul iti face decizie de suspendare dar asta numai cand ti se termina concediul postnatal.eu asa stiam.si stiu ca pe aia mie mi-a cerut-o la dosar.eu oricum mi-am suspendat contractul cu a 43 a zi.
beyy, deci la noi a avut efect bun vaccinul.a mancat pe la 20.30-21 si apoi s-a mai trezit la 2 cand a mancat rapid si s-a culcat la loc si apoi la 6 dimineata.m-am odihnit si eu mai bine.azi incepe alergatura pt botez.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata!
AVEM 2 LUNI!!! Si de bucurie de dimineata ne jucam!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Buna dimineata!
AVEM 2 LUNI!!! Si de bucurie de dimineata ne jucam!!!

la multe luni.nici al meu nu doarme.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

am o nelamurire: eu am nascut pe 27 august, pana atunci am beneficiat de 24 zile de concediu si conform socotelilor, am dreptul la concediu pana pe 6 sau 10 decembrie...eu cand ar trebui sa depun actele pentru indemnizatie de crestere a copilului+alocatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Mari, la multe luni si ani inainte!

Legat de alocatia de stat, pot sa iti raspund eu: Actele poti sa le depui imediat ce ai certificatul de nastere iar actele pt indemnizatie se depun incepand cu a 43 zi dupa nastere, dar nu mai tarziu de ziua 128

Sper si cred ca e corect ce am zis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Mari, la multe luni si ani inainte!

Legat de alocatia de stat, pot sa iti raspund eu: Actele poti sa le depui imediat ce ai certificatul de nastere iar actele pt indemnizatie se depun incepand cu a 43 zi dupa nastere, dar nu mai tarziu de ziua 128

Sper si cred ca e corect ce am zis

Saru-mana! Zilele viitoare merg sa ma interesez despre adeverinta de salariat, ca acolo pentru 6 zile, e posibil sa mi se ceara si de la fostul loc de munca...

Mergi la inceput