Sept-Oct 2010!Bv Sorana!Hai Ramona!(192)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

mai3, e superb costumul.si imi plac la nebunie florile din spatele canapelei si panourile de la geam.sunt de-alea pe sina?ca ma batea gandul sa iau si eu.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

multumim da, is panouri pe sina. is luate din ikea.

HAI RAMONA!

HAI SORANA!

puiutza s-a terminat productia la fix o luna ca si la sor-sa.

si a mea a regurgitat pana a intrat la diversificare. fiind mancare mai groasa nu mai iesea din stomacel si a trecut.

lora multumim

eu m-am uitat acu cu pitica la dvd-ul de la nunta si nu m-a recunoscut aseara cand am venit tunsa si frezata s-a invartit in jurul meu sa ma vada pe toate partile si mi-a zis "mamiiiii! tanti muasa! besc mami!" m-am topit

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

pai baga si tu poze tunsa si frezata, nu sta, poate asa ma alarmez si eu (ca oricum ma alarmez cand ma uit in oglinda) si ajung la coafor.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

pai baga si tu poze tunsa si frezata, nu sta, poate asa ma alarmez si eu (ca oricum ma alarmez cand ma uit in oglinda) si ajung la coafor.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

m-am tuns scurt si baieteste si m-am facut si mova acu ma duc sa imi fac si manichiura jmechera si dupa aia bag si pozi tati sta cu cupiii si mami se face "muasa"

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Mesaj de la SORANA: "Astazi la ora 8.40 s-a nascut bebe Tudor, are 4060 grame si 53 cm. A primit primul 10 din viata lui. Pupici!"

Felicitari Sorana!

Bine ai venit, bebe Tudor!

uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Numa' io-s singura acasa si cu bolfosenia in brate...bai frate, are niste ochi cat cepele, e treaza de la 9 si nu reusesc s-o adorm, atipeste putin si iar se trezeste.
Vreau si eu la cosmetica, la coafor, la manichiura/pedichiura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

da da, poze vrem.ca si eu tre sa ma tund.
ce ma oftic ca la noi nu e ikea.cred ca lasam toti banii acolo.
noi venim de la vaccin.am scapat de primul.si am fost si la cantar:6,400kg.acu 1 luna avea 5 kg.si nici nu am platit vaccinul.sper totusi sa nu faca nici reactii la el.acu doarme in leagan.
astept sa vina si antigripalele sa ii fac lu ta-su si mie si lu fra-su.
nepotul meu are oreion si soacra-mea s-a tot dus pe acolo asa ca duminica pt botez sunt in aer, nu am cu cine sa-l las.il iau acolo insa nu pot sa-l tin asa mult.ziceam ca il aduc acasa si il las cu ea, dar acum......
lora, tu cum ai facut?ai tinut-o acolo?

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Mesaj de la SORANA: "Astazi la ora 8.40 s-a nascut bebe Tudor, are 4060 grame si 53 cm. A primit primul 10 din viata lui. Pupici!"

Felicitari Sorana!

www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

felicitari, sorana!!!bine ai venit Tudor!!!
mai3, lasa ca asa tre sa se mai sacrifice si tatii.astept pozele ca si al meu e scurt.eu vroiam sa-l fac bob dar nu stiu daca o iesi.am fost acu un an dupa aia a crescut si m-am lasat pe mana la o tanti si mi-a stricat bobul.acu a crescut si incerc sa-i dau iar forma.ca parca sunt bunica.
lora, si eu vroiam rasfat, dar m-am facut pana la urma acasa ca n-am avut incotro:azi mi-am epilat un picior, maine altul, m-am pensat, mai am unghiile la maini ca la picioare le-am aranjat.
mai3, cat de mova esti?

varsta lui razvan

Mergi la inceput

felicitari sorana! sa va traiasca piticu' sanatos si voios!

nastasie nici noi n-avem ikea. sa vezi in cate drumuri ne-am mobilat casuta noi ii luam pe amandoi la party si vor sta pana la 9 cand vor veni acasa cu o matusa. tati o va culca pe pitica si matusa va da biberoane pana dimineata ca suntem o gasca pe care tre sa o dai afara din restaurant ca sa plecam acasa asa ca probabil ne vom intinde pana in za morning

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

adriana pupam vaccinatu' a crescut fain piticu' is mova ca o flacara violet pruna m-am facut duamna

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Felicitari Sorana!

Si cu asta ai dovedit deci ca nu sunt penibila in ceea ce am scris mai in urma.

In concluzie e in continuare alegerea voastra ce faci cu pozele copiilor, cautati-le la panou din cand in cand, si aveti grija sa nu dea tatal copilului Soranei peste ele.

Mai departe ii urez si eu felicitari Soranei, sincere, mai ales ca mi-e mila de ea si de ce a ales in viata. Chiar ultima postare pusa pe blog (linkul dat de K.A.T.) despre propriul copil ma nauceste, sincer.

V-am tot citit sperand ca Sorana sa apara, sa-mi dovedeasca cumva ca ea nu are legatura cu dezaxatul ala, eram pregatita cu scuzele de rigoare si plecaciuni, puteam sa cred in orice coincidenta posibila, se pare ca sufar de naivitate acuta.

Paticut ai o semnatura superba, mi-ar placea sa te mai citesc pe la Strumfi. Te contactez in februarie, sper sa te vad la o cafea.

Sanatate multa tuturor bebelusilor si sa fie mancaciosi.

Ma opresc aici si imi cer scuze daca am deranjat cu "facerea de bine..."

Mergi la inceput