Sept-Oct 2010!Bv Sorana!Hai Ramona!(192)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna Ghiocela!

Felicitari pt laptic! Mare pacat intr-adevar sa-l arunci. Mie ce-mi ramane il pun in pungulite la congelator (asta tot la indicatia pediatrei)

bebici

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

voi ce faceti cu hainutele ramase mici?

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Office - eu majoritatea hainutelor mici (50-54) le-am primit imprumut de la o prietena, si i le dau inapoi. REstul, care sunt ale mele le pastrez pt cumnata-mea. Probabil ca o sa circule in cercul de prieteni cand e cazul.

MAmicilor - calciul, fiola, cum administrati bebilor? Are un gust oribil si a mea nu vrea nicicum sa il tocaie. Iar ceai nu vreau sa-i dau.

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

vigantol - direct in gurita. grija la cele care administrrati impreuna cu ceva pt ca e uleios si sunt sanse mari sa ramana pe acel ceva mai mult decat in gura.

calciu noi nu dam ca avem fontanela mica. nu dati calciu pana nu va vede pediatrul. se da jumate de fiola de 10 = 5 ml 10 zile/ luna incepand cu a doua luna de viata.

nu decalotez piticu'. secretia iese singura o data la 2-3 zile. il spal normal fara sa trag de nic pe-acolo.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

jumatatea care ramane din fiola?o aruncam da?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

da. sau o bei matali

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Office - eu majoritatea hainutelor mici (50-54) le-am primit imprumut de la o prietena, si i le dau inapoi. REstul, care sunt ale mele le pastrez pt cumnata-mea. Probabil ca o sa circule in cercul de prieteni cand e cazul.

MAmicilor - calciul, fiola, cum administrati bebilor? Are un gust oribil si a mea nu vrea nicicum sa il tocaie. Iar ceai nu vreau sa-i dau.

tutz 10 zile pe luna n-are nic daca ii dai oleaca de ceai sau mulgi nitel laptic. sau i-l dai cu pipeta direct in gat

office felicitari pt greutate si vaccinatu'

eu le-am pregatit la amandoi echipamentele pt maine. sa le si calc dupa ce ii culcam. unghii tot nu mi-am facut si maine e the day ii explicam piticei ca bebe maine face baita la biserica. la care dumneaiei: "puti?" (moldovenescul de la pute pt ea = murdar)

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:

tutz 10 zile pe luna n-are nic daca ii dai oleaca de ceai sau mulgi nitel laptic. sau i-l dai cu pipeta direct in gat

office felicitari pt greutate si vaccinatu'

eu le-am pregatit la amandoi echipamentele pt maine. sa le si calc dupa ce ii culcam. unghii tot nu mi-am facut si maine e the day ii explicam piticei ca bebe maine face baita la biserica. la care dumneaiei: "puti?" (moldovenescul de la pute pt ea = murdar)

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Citat:

Deci nu e urat sa le dai cuiva?! mai ales daca sunt in stare buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Noi am fost la dr.,si avem 3460 g si 55 cm! Maia a pus 960 gr in trei sapt.!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Bravo, Maia! Super, la alimentatia la san e cat se poate de bine!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Hmm...recunosc ca ma cam enerveaza toata treaba asta cu Sorana. Cumva astepotam sa vina si sa spuna ceva...orice. Despre poze ...eu nu le sterg. Nu inteleg de ce nu schimbam pur si simplu parola de la bebei si gata! Nu e mai simplu decat sa stam toate stressate ca cine stie unde ajung pozicile noastre?

Anutafalcute grasune de Maia! Raportam si noi 4040g, 1 kg in plus fata de iesirea din spital!

Fistiq mare moment asta cu buricelul! Sper ca sarbatoriti!

Mai3 eu n-am apucat pozele cu freza!

Cristina mami fericita de Toma Andrei

Bravo, Toma, f. bine!
Chichi, si eu o sa mai pun poze cu siguranta, dar astept sa mai fac cateva noi. Momentan imi storc creierii ce sa-i iau fie-mii cadou...ceva idei aveti pt. un cadou de 6 ani? Help!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mai3 ce tare baby!!
Lora
Office si eu dau hainutele mai departe(la prieteni sau la saraci care au copii mici)

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput