Sept-Oct 2010!Bv Sorana!Hai Ramona!(192)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Am si eu o intrebare, daca are cineva timp sa ma lamureasca si pe mine, please.
Miine Tudor implineste 2 saptamini si trebuie sa incep cu Vigantolul si calciul. Le pot da in aceeasi "sedinta", sau e vreo regula cu pauza intre ele? Si 3 picaturi de Vigantol se dau de 3 ori/ zi sau toate in acelasi timp?
Merci anticipat!
La farmacie mi-a zis tanti de acolo sa-i dau juma de fiola de calciu lui si cealalta cica sa o beau eu, pt ca e ambalat la fiole mai mari decit trebuie administrat copilului, iar daca l-as pastra s-ar deteriora.

----------------------------------------------

Proaspata mamica implinita de baietel Tudor Stefan

Eu ii dau Vigantol, 2 picaturi/zi inainte de masa. Calciu a zis dr sa ii dam de cand implineste o luna, adica de sapt viitoare

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Noua, la Vlad, ne-a recomandat ca , dupa fiecare baita, sa tragem un pic - cat sa cream putina presiune. Deci nu sa incercam sa decalotam, dar nici sa lasam neatins. Ideea este ca pe la 4 luni am lasat-o balta si in o saptamana ne-am trezit ca are o umflatura mica, cu secretie stransa acolo. Am fost la pediatra si a trebuit sa traga un pic mai tare pana am reusit sa curatam. Asa ca de atunci, pana pe la 1 an, ii faceam operatiunea de tensionare a zonei in fiecare seara. De atunci l-am lasat in pace si nu am mai avut nicio problema.

Stiu ca este un subiect f controversat, asa ca pana la urma fiecare face cum ii spune instinctul. Doar ca, daca alegeti sa nu faceti nimic, verificati totusi sa nu se stranga secretie.

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

vigantol eu ii dau 2 picaturi seara direct pe "cioc".calciu mi-a zis sa-i dau cate 10 zile/luna dar uite ca nu am intrebat ieri cat din fiola.
eu nici la razvan si nici la calin nu le-am "facut" nimic si nici nu le fac.subiectul este intr-adevar controversat.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Am mai pus si noi cateva poze.

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

vigantol - direct in gurita. grija la cele care administrrati impreuna cu ceva pt ca e uleios si sunt sanse mari sa ramana pe acel ceva mai mult decat in gura.

calciu noi nu dam ca avem fontanela mica. nu dati calciu pana nu va vede pediatrul. se da jumate de fiola de 10 = 5 ml 10 zile/ luna incepand cu a doua luna de viata.

nu decalotez piticu'. secretia iese singura o data la 2-3 zile. il spal normal fara sa trag de nic pe-acolo.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

vigantol - direct in gurita. grija la cele care administrrati impreuna cu ceva pt ca e uleios si sunt sanse mari sa ramana pe acel ceva mai mult decat in gura.

calciu noi nu dam ca avem fontanela mica. nu dati calciu pana nu va vede pediatrul. se da jumate de fiola de 10 = 5 ml 10 zile/ luna incepand cu a doua luna de viata.

nu decalotez piticu'. secretia iese singura o data la 2-3 zile. il spal normal fara sa trag de nic pe-acolo.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

jumatatea care ramane din fiola?o aruncam da?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna fetelor!

Asaaaa, sa ne laudam cu cele 2 luni implinite luni si sarbatorite cu tort!
Astazi am facut si vaccinul, am tipat cam din gura de sarpe (sora-sa cand era de varsta lui nici nu misca, dar ce sa faci, asa-s fetele mai rezistente)!Ca si greutate avem 5.555 kg !
Pentru ochisori noi am facut un examen de secretie conjunctivala si a iesit streptococ (recomand celor care se confrunta cu problema ochisorilor curgatori sa il faca, nu e dureros pentru bebe si macar stii ce tratezi). Ne-a dat o solutie oftalmica (dar bineinteles am un lapsus acum) si o vom aplica de maine (azi il lasam in pace sa se refaca dupa vaccin ).In rest zice pediatra ca e mare si puternic ca un taur! Asa ca avem ok pentru botezul de duminica!

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Mergi la inceput

Vigantol luam 2 picaturi puse direct in gura cu pipeta! Calciu nu luam dar din cate stiu nu se administreaza impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Office , la multe luni inainte si sa creasca mare si sanatos alaturi de voi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Office , la multe luni inainte si sa creasca mare si sanatos alaturi de voi!

Multumim la fel!

Mergi la inceput