Sept-Oct 2010!Bv Sorana!Hai Ramona!(192)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

fetelor, mi-e dor de zilele cand nu apucam sa citesc pe o pagina ca se umpleau altele 3...unde sunteti mai mult de jumatate dintre voi??? dati cate un semn de viata!!! (cate unul pe zi macar)

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Ana, tu ii dai lapte praf sau de la tine? Stiu ca vorbeai de pompa pentru san in capitolele trecute, dar recunosc ca nu mai stiu ce era cu ea

Eu ma mulg si-i dau cu bibe!!Deocamdata am destul laptic!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Buna dimineata si de la noi!
Ieri am fost si noi sa cantarim pisica pentru ca, fiind doar alaptata, nu stiam exact cat mananca, daca ia in greutate. Si am fost fericita sa descopar ca de la 3180g cat avea sapt trecuta la iesirea din spital, ieri avea 3800g
Se pare ca a pompat bine
Ochisorul tot nu-i trece si dr ne-a dat Nettacin. Sper sa functioneze

Valentina, mami de Alexandra

Pentru ochisori stiu ca e bun laptele de mama, asa ca incearca sa ii pui cate o picatura dimineata si seara. Al meu sot a avut probleme urate cu un ochi anul trecut si nu i s-a vindecat cu tratamente, in schimb a auzit de acest leac si cu ajutorul unei vecine ce avea inca lapte a scapat foarte repede.

Si eu stiu pe cineva care si-a tratat asa bebelusul! Ea nu mai avea lapte dar a rugat o prietena sa o ajute si s-a vindecat foarte repede ochisorul cu probleme.

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Salutare si de la noi dragi mamicute!!!
Ma simt mai odihnita si mai bine cu operatia si cu coastele (mi-au rupt aia la spital toate coastele!!!)

Eu am mult lapte, sunt un fel de vaca cu 2 tzatze si chiar mi-a recomandat pediatra sa nu arunc nicio picatura ca e pacat: sa=l pun la flori, sa=l depozitez la frigider si chiar sa curat ochisorii fetitei ca e foarte bun pt asa ceva. Mi-am pus si eu in ochi pt ca Visine-ul am observat ca-mi creste tensiunea. Si o fost superOK! Puteti folosi cu incredere laptele matern pt toaleta oculara.

Pupi toate mamicile! Oare or mai fi gravidute printre noi???

Ghiocela - mami de Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Ah, am uitat sa va povestesc ca Tudor a primit" botezul"...prima cazatura din pat (noroc ca nu e inalt). Doar m-am dus pana la baie si cand eram in usa, l-am si vazut cum s-a rostogolit si a cazut pe o parte. S-a lasat o liniste de7-8 secunde cat si-a umflat plamanii de aer si apoi da-i si urla vre-o 3 minute. Putin, fata de cat am plans eu... pt cat sunt de dobitoaca sa las copilul nesupravegeat si nesecurizat.Sa-mi fie invatatura de minte. Noroc ca nu a patit nimic, caci l-am invartit si pipait pe toate partile si nu il durea ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna fete!

Luana, pupam pe bb Tudor sa-i treaca "buba" si sperietura.

Eu sunt azi mai odihnita, pot spune ca am dormit putin mai bine. Cred ca de oboseala, ca Tudor oricum s-a foit. Da din picioare ca un iedut. Dar macar nu a chitait, asa ca ma mai trezeam cu cite un picior in operatie, ii bagam tzitzi in gura si adormeam la loc. Nu mai iau in calcul schimbatul, deja il fac cu okii inchisi
Am inlocuit mersul noaptea la baie pt shushu din timpul sarcinii, cu skimbatul (La noi skimbatul presupune si un spalat in chiuveta, ca se lasa de fiecare data si cu kk...)

----------------------------------------------

Proaspata mamica implinita de baietel Tudor Stefan

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare, daca are cineva timp sa ma lamureasca si pe mine, please.
Miine Tudor implineste 2 saptamini si trebuie sa incep cu Vigantolul si calciul. Le pot da in aceeasi "sedinta", sau e vreo regula cu pauza intre ele? Si 3 picaturi de Vigantol se dau de 3 ori/ zi sau toate in acelasi timp?
Merci anticipat!
La farmacie mi-a zis tanti de acolo sa-i dau juma de fiola de calciu lui si cealalta cica sa o beau eu, pt ca e ambalat la fiole mai mari decit trebuie administrat copilului, iar daca l-as pastra s-ar deteriora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Am si eu o intrebare, daca are cineva timp sa ma lamureasca si pe mine, please.
Miine Tudor implineste 2 saptamini si trebuie sa incep cu Vigantolul si calciul. Le pot da in aceeasi "sedinta", sau e vreo regula cu pauza intre ele? Si 3 picaturi de Vigantol se dau de 3 ori/ zi sau toate in acelasi timp?
Merci anticipat!
La farmacie mi-a zis tanti de acolo sa-i dau juma de fiola de calciu lui si cealalta cica sa o beau eu, pt ca e ambalat la fiole mai mari decit trebuie administrat copilului, iar daca l-as pastra s-ar deteriora.

Fistiq
Vigantolul i-l dai pe tot o data. EU mulg un pic de laptic in o lingurita, apoi pun picaturile de Vigantol si i le dau. De calciu, din cate tin eu minte, i-l dadeam tot seara, dupa Vigantol. NU stiu dc exista vreo regula, eu asa i l-am administrat lui Vlad. A..si noi ii dadeam un calciu sirop, nu fiole.

Pupam fetele

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:

ionela, poate are copilul tau marele noroc si nu va face!!! da Doamne sa fie asa, ca nu e placut sa iti vezi copilul plangand (=tipand de-a binelea uneori) si tu sa nu stii ce sa ii faci decat sa il iei in brate si sa-l tii la piept...plangi si tu cu el in speranta sa iei durerea asupra ta si el sa fie linistit...

Sa dea DD sa fie asa

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

O intrebare importanta pentru mine? De la ce varsta incepe toaletarea penisului? Mie mi-a zis medicul de familie, o luna sa nu-i fac nimic, dar am uitat sa intreb ce sa fac dupa prima luna.Vad ca parerile sunt impartite si pe net si prin carti.Mame de baieti, voi cum faceti sau cum ati facut?

Mergi la inceput

Kiti, merci de raspunsuri

Cit priveste toaleta baieteilor, si noi am primit aceeasi recomandare sa-l lasam in pace pina la 1 luna.
Cind am primit vizita pediatrului a incercat o kestie... brrr, ca parea dureros. L-a lasat atunci in pace, dar ne asteapta la vizita de 1 luna.
Eu nu pot fi in stare sa-i fac ceva care il doare, mai ales ca parerile sunt atit de impartite...

Mergi la inceput