Fluturasi de martie-aprilie 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n pai da ca acolo e maxim mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex |
alina la mine e maxim pe burta sub buric 90, in dreptul buricului: 85.
mami x2 , de printesica si printisor s 23
bb_yasmi spune:
mada e multtttt mai mare decat la 21 sapt cand ai ultima poza facuta in acest tricou.
strumphitza spune:
yasmi eu nu am metru sa ma masor si nici daca as avea nu mi-ar ajunge 2 metri
simo, asa ii spune si sora-mii nepoata daca se da putin cu rimel sau cu ruj sau isi face unghiile, sterge-te ca esti urata Copii spun lucruri trasnite dar cand e sa se dea ea cu ruj si oja, vai face un scandal de numa numa daca nu ii dai... ce ma mai cauta ea pe la oje si machiaje cand eram in ro si venea pe la mine acasa , direct la sertarul cu machiaje si oje se infiinta cand intra in casa are sora-mea un filmulet de cand avea nepotica vreo 2 anisori , chiar si mai putin poate si a dat ea iama in sertarul meu cu machiaje si s-a facut exact ca un clown, dar a lasat-o si sora-mea sa vada ce face si a filmat-o cand o sa creasca si o sa se vada o sa rada si ea de ce facea cand era micuta
BB on board!!! 18+
bb_yasmi spune:
eeeeiii strumfito pai pizza , friptura , zacusca de la cina unde crezi ca se depun??
Deea99 spune:
Prezent!
nah, sa nu primesc absentza nemotivata ca mi se taie din alocatie...parca asa e legea acum in scoli
v-am citit de la prima ora insa nu stiu ce s-a intamplat dar iar sunt depresurizata rau de tot si nu am avut chef sa scriu nimic
azi am fost mai mult singura si am stat toata ziua pe net cautand una alta...am gasit multe info despre bebi si vroiam sa vi le zic si voua...numai ca sper sa le retin pana imi limpezesc gandurile astea
si dupa ce ca eram eu nervoasa pe contabila, pe doamna lui fiimea de engleza de la scoala , ca vineri , ei isi mai fac glume proaste si isi iau lucrurile unii altora si le baga la alti colegi in ghiozdan ...inainte de ora ei lui fiimea ii disare penarul care cred ca avea o valoare de 350-400 lei(stilouri2, pixuri cu o mina speciala 2 , creion cu mina..carioci etc...)ea nu ii pune sa se caute fiecare in ghiozdan cum face invatatoarea lor si zice ca are fiimea timp in pauza sa-l gaseasca...pauza nu a mai fost ca era ultima ora....azi nimeni nu a venit cu penarul ei ...toti au dat din umeri ca nu l-au gasit acasa in ghiozdan.....in clasa in acea pauza nu a intrat nimeni strain....clasa mi-a zis fiimea azi ca nu era maturata , caci aveau gunoiul in cos
uff si pe langa asta si giandurile mele m-a mai stresat si socrelul....
Strumfy , imi pare rau de pataniile tale cu spitalul, doctorii si apoi maseaua....eu stiu ca exista anestezie speciala pt gravidute
sa treaca toate
Yasmi , uff mama lor de kg...stii ca si eu am sarit intr-o saptamana de la 64.5 la 66..sa lesin cand m-am pus pe cantar...azi dimi am refuzat sa ma mai cantaresc...ma voi cantari pe 10 noiembrie cand merg la doctora
de mancat ceva mai dietetic nu iti pot zice....carne la gratar/cuprot cu salata de varza...urda...iaurt activia combinata cu din ala o%grasime....eu alimente pot spune ca nici nu stiu ce mai mananc...insa ,manac fructe multe ....si acum am servit o portocala si asa ma balonez .....si cum am mai zis cred ca de la ele m-am si ingrasat...de la fructe zic
dar sincer nu mai stiu cum s-o mai dau....poate fac vreo matza de copil....doamne fereste
a ,sunt si eu constipata...fac zilnic dar e un...chin
am vazut si eu burtici ...foarte frumoase si fetele slabe
pt toate
si speciali pt andreea si scrish...colegele mele de suferintza
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi eeeeiii strumfito pai pizza , friptura , zacusca de la cina unde crezi ca se depun?? mami x2 , de printesica si printisor s 23 |
in special pe fund ca sa creasca mare ca sa aiba lumea loc unde sa pupe mai cu foc si cu mult spor
BB on board!!! 18+
bb_yasmi spune:
deea, multumesc de raspuns.
strumf nu e frumoasa formularea propozitiei tale.......sper ca nu inseamna ceea ce inteleg eu....
mandreeac spune:
Deea si de la mine. Imi pare rau pentru penarul fetitei tale. Unii profesori sunt cam idioti sincer, ca si nepoata mea e in clasa 1, i-a murdarit unul tot ghiozdanul cu cerneala si nu a luat nicio masura invatatoarea. Pai cum sa ii lasi sa isi faca de cap si sa nu iei nicio masura????????? Mai ales ca ei sunt si clasa 1.
tuturor! Ma duc sa ma intind in pat!
Strumphy iti trimit o canuta cu vin fiert, daca e asa frig la voi acolo! E bun si are si scortisoara si e si dulce! Sper sa iti placa!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 21+
strumphitza spune:
yasmi, totul tine de interpretare ...tu ai intrebat unde mi se depun toata zacustile si fripturile de la cina si eu am raspuns ca daca si eu m-as supara de ce mi se bate apropoul pe aici mereu , pai ce sa mai spun, las ca fac eu haz toata ziua ca am fundu mare si nu mai trebuie sa ma mai pupe lumea -n fund, dar oricum este loc pentru toata lumea
BB on board!!! 18+
bb_yasmi spune:
strumf, fara suparare eu cred ca te simti degeaba, nu ti-a batut nimeni niciodata nici un apropo, nu ti-a spus nimeni niciodata nimic.numai tu ai spus-o de fiecare data. e problema fiecaruia cum se simte.....
asta e. urat raspuns din partea ta.
inchei discutia ca nu are nici un rost.