Fluturasi de martie-aprilie 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Andreea, hai ca si eu mi-am facut manichiura si pedichiura azi, trebuie sa ne obisnuim cu unghiile mici pentru cand o veni bebe ca atunci chiar nu mai avem cum sa tinem unghiile lungi sa nu il zgaraiem pe bebe eu care de mai bine de 10 ani numai unghii lungi si rosii am , o sa fie o mare schimbare [b]BB on board!!! 18+ |
te-am observat...Chiar ma gindeam dc ii vor place fetei tale unghiile rosii. Eu rar mi le fac asa c anu-i place lui fiu-miu cind ma vede imi spune destul de autoritar sa le sterg imediat ca lui nu-i plac
Simona, mami de baieti David si Matei si 20+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Lavi...nu stiu dar mie in poze parca imi pare mai micutza burta...fata de realitate si de cum o simt... La tine e la fel?
Simona, mami de baieti David si Matei si 20+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
strumphitza spune:
vai de mine ... vin fiert ... pai pe frigul care e aici numa` bine ar merge
am pus mancarica la foc, am strans rufe de pe afara si le-am bagat la uscator ca nu erau uscate 100% si mi-am terminat si iaurtul, a naibii nemernici si in iaurturi pun sare cat pentru o zi intreaga, si cica mai e si probiotic naiba sa ii ia ca nu mai stiu de care sa cumpar... lapte beau in fiecare dimineata cate juma de litru cel putin, iaurt mananc mai zilnic si barnzica si mozarella si smantana si tot mi s-a crapat maseaua, deci nu cred ca depinde de mine.. plus ca stiam ca am dintii buni si curati dar nah..acum asta e .. sper sa fie primul si ultimul dinte care sa imi faca probleme pe perioada sarcinii
BB on board!!! 18+
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui simonacip Lavi...nu stiu dar mie in poze parca imi pare mai micutza burta...fata de realitate si de cum o simt... La tine e la fel? Simona, mami de baieti David si Matei si 20+ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simo eu nu o vad mare pe a mea nici in realitate. si cu miscatul/aplecatul nu am pb inca....mai un pic si apar ele....
cred ca o sa ma masor si eu de curiozitate peste burta in dreptul buricului.
s a mai masurat cineva?? cat are??
mami x2 , de printesica si printisor s 23
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui alina.n eu am masurat am zis ca am 95cm mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex |
multumesc de raspuns. merg si eu acum sa vad. in dreptul buricului sa ma masor?
mami x2 , de printesica si printisor s 23
madutza_bra spune:
Hello!
strumphi, nu iti face pb de unghii mai mari. Eu singura pb pe care am avut-o cu unghii putin mai mari a fost ca nu puteam sa-l spal in urechi . Nu cred ca tb sa ti le tai "din carne" si in nici un caz nu tb sa renunti la rosu.
yasmi, am pus poze in tricoul gri
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png