Fluturasi de martie-aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gen tricotate

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

aveti poze ceva?

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Simo, bine ca mi-ai adus aminte sa imi iau si eu vitamina C , ca de vreo 2 saptamani incoace bag si eu cate o vitamina C asa preventiv , dar mai sunt zile cand uit sa o iau, de exemplu azi

Andreea, hai ca si eu mi-am facut manichiura si pedichiura azi, trebuie sa ne obisnuim cu unghiile mici pentru cand o veni bebe ca atunci chiar nu mai avem cum sa tinem unghiile lungi sa nu il zgaraiem pe bebe eu care de mai bine de 10 ani numai unghii lungi si rosii am , o sa fie o mare schimbare Cat despre durerile de burta si buric, stii cum se spune, "I hear you"...cunosc foarte bine cum si ce sunt alea .... nu m-au lasat nici pe mine , dar nici asa rele parca nu mai sunt, sper sa nu mai am parte prea curand de ele ca nu mi-e dor te pup si curaj, trec toate, o sa vezi... eu aseara am reusit sa imi crap o masea in 2 , o bucata e fixa si ailalta se plimba , se mai tine un coltisor maine dimineata la dentist Pupici multi sa treaca durerile si tot

BB on board!!! 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

aveti poze ceva?

in una din ele sunt eu imbracat intr-o poza.

Mergi la inceput

simo tot dau refresh la pozici sa vad daca le-ai pus pe cele noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Simo, bine ca mi-ai adus aminte sa imi iau si eu vitamina C , ca de vreo 2 saptamani incoace bag si eu cate o vitamina C asa preventiv , dar mai sunt zile cand uit sa o iau, de exemplu azi

Andreea, hai ca si eu mi-am facut manichiura si pedichiura azi, trebuie sa ne obisnuim cu unghiile mici pentru cand o veni bebe ca atunci chiar nu mai avem cum sa tinem unghiile lungi sa nu il zgaraiem pe bebe eu care de mai bine de 10 ani numai unghii lungi si rosii am , o sa fie o mare schimbare Cat despre durerile de burta si buric, stii cum se spune, "I hear you"...cunosc foarte bine cum si ce sunt alea .... nu m-au lasat nici pe mine , dar nici asa rele parca nu mai sunt, sper sa nu mai am parte prea curand de ele ca nu mi-e dor te pup si curaj, trec toate, o sa vezi... eu aseara am reusit sa imi crap o masea in 2 , o bucata e fixa si ailalta se plimba , se mai tine un coltisor maine dimineata la dentist Pupici multi sa treaca durerile si tot

BB on board!!! 18+

Aoleu, ai mare grija! Sa bei lapte! Acum beau o gura de vin fiert!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 21+

Mergi la inceput

ah gata stiu care aia pe maro si din real o ai? cat e?
auzi dar chiar voiam sa intreb dc ai sters fata in poze?

Mergi la inceput

alina era 50 lei parca si acum e la reduceri 30 lei. superrr ieftina!!
pt ca voi ma stiti deja si imi e frica sa nu imi gasesc poza pe net undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

iubita nu le-am pus. Hai ca le pun miine, ma trasesem si azi, acum seara in 2 poze dar mi s-a parut prea umflata burta si nu mi-a venit sa le pun..M-as deprima prea tare..
Andreea, eu te inteleg, si eu imi reprim starile astea, cred ca ne deformam si d-aia ne simtim asa..

Simona, mami de baieti David si Matei si 20+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

hmm e posibil ca si eu am pb asta ...cred ca ma duc si sterg toate pozele din album dc e asa...

Mergi la inceput