Praline belgiene 48
Raspunsuri - Pagina 16
prixi spune:
La Multi Ani, draga Ror!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si toate dorintele sa ti se indeplineasca!!! Sarcina usoara in continuare si o bebelina sanatoasa si mancacioasa!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
Mihaela1171 spune:
Rorutz La Multi Ani!!! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de pui mic, sa ti se implineasca toate dorintele!!
Te pup dulce, M
emanouela spune:
La multi ani! ROR....sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume. sarcina usoara in continuare
danyelana spune:
[b]LA MULTI ANI RORUT[/[b]
Sarcina usoara in continuare si sa ai o bebelina sanatoasa
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
Antoanela23 spune:
Bonourica pralinutze,
Ror, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti si mai ales de o bebelina sanatoasa, cuminte si mancacioasa. Te pup si te imbratisez.
Bepii, bine ai venit din Rom. Nasoala faza cu intarzierea de la plecare, de ce a durat asa de mult, vremea rea sau alte motive?
Aseara am fost la concertul cu Shakira, mi-a placut foarte mult. Spectacolul a fost excelent, are fata asta o voce extraordinara si o prezenta extrem de placuta. Insa publicul a fost mai putin animat decat ma asteptam, cel putin in sectorul unde am stat eu oamenii nu prea au miscat, unii aratau chiar plictisiti. Am dansat numai ultimele 2 melodii de la sfarsit.
Suficient cat sa mi se faca chef de dans asa ca de abia astept karaoke de anul viitor.
Noi ne intoarcem pe 9 ianuarie din Romania, deci dupa aceea e ok.
Insa am o preferinta pt weekend-urile cand nu lucrez, adica 15-16 ianuarie, 29-30 ianuarie, samd, una din doua saptamani. Daca atunci cand stabiliti data ati putea tine cont si de asta ar fi super.
Pupici la toata cutiuta, fara exceptie, si spor la pregatirile pentru Sarbatori,
Bepii spune:
Rorutz dragutz, iti doresc multa sanatate, sa fi fericita si implinita alaturi de cei dragi sa ai o sarcina fara probleme pe mai departe si sa dai nastere unui bebe de nota 10.
Te imbratisez cu mult drag. La multi ani !!!
Pup si pralinele toate.
Antoanela23 spune:
Danyelana, m-am uitat la varsta lui Arthur, mai are un pic si implineste un anisor . Fantastic, ce trece timpul, sa va traiasca printisorul.
carmenstefi spune:
ROR LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!
MULTA FERICIRE ITI DORIM ALATURI DE CEI DRAGI,SANATATE SI SARCINA USOARA
va imbratisam cu drag
carmen si stefi