Praline belgiene 48
Raspunsuri - Pagina 15
carmenstefi spune:
saluti dragute pralinute,
maaai sunt suparata,ei un pic,ieri era asa de frumos,am facut gratar afara la niste preteni la casa si Doamne ce frumos mai mirosea gratarul cu iarna,cu fulgiii...oaaaaa,ne amintim de Ceahlaul nostru scump si drag,cand il escaladam la doua saptamani incontinuu......ce vremuri,vrem la munte!!!!...si totusi azi ploua si nici un fulg chiar aveam de gand azi sa ne tavalim prin zapada,dar poate va mai ninge .........eii vor veni si vremuri mai buneee
a venit mosul????
ardeiash,ff frumos ca va vin buniciii,sarbatori frumoase o sa aveti si ne bucuram...un pic mai e si vin sarbatorilee
va imbratisam cu drag sub
carmen si stefii
ardeiash spune:
uitasem
ati fost cuminti?
daca da,
Sf Nicolae sa va umple casa de caldura, bucurie si dragoste, de miros de scortisoara si turta dulce, de cantul sfant al colindelor mult iubite ...si sa va aduca in ghetute tot ce va doriti..
daca nu,
Sf Nicolae sa va umple casa de caldura, bucurie si dragoste, de miros de scortisoara si turta dulce, de cantul sfant al colindelor mult iubite ...si sa va aduca in ghetute tot ce va doriti..
o urare mai veche a mea , dar in fiece an de actualitate
dia_tm spune:
Carmen, si eu am auzit ca Mos Nicolae - in versiunea lor desigur, (St. Nicolas) - e mosul principal... si vine de departe, din Spania, pe un cal alb ... si cica trebuia sa ii pregatim ceva cafea/biscuiti, si niste morcovi/mere pentru cal.
Desigur n-am facut asa ceva ...
A trecut totusi un Mos; nu stiu care; vad ca bat nu ne-a adus (l-o fi pierdutpe drum?); sau o fi fost St Nicolas -ul belgian? ...nu prea conteaza; cat timp a adus daruri e bine-venit
Oricum, la noi vine si Mos Craciun; la fel cum ne-a gasit Mos nicolae cand am fost in SUA (desi pe-aolo nu trece), ne gaseste si Mos Craciun, chiar daca pe aici nu vine in mod normal. Doar suntem in secolul XXI - uite ce olimbareti suntem noi, oamenii de rand; ar fi culmea sa nu fie in stare mosul sa se deplaseze un pic daca nu-i copilul in tara in care zice traditia ca ar trebui.
L-ati vazut cumva pe Manneken Pis imbracat calusar? - noi stiam de eveniment dar n-am reusit sa ajungem; l-am vazut apoi in poze prin presa romaneasca.
Ati vazut ca e si participare romaneasca (Arthis) la targul de Craciun - in perioada 10-13 decembrie , la sediul de pe Rue de flandre, 33 (langa St Catherine). Zic si de dulciuri romanesti...poate au un cozonac cu mac (oare de ce oamenii de aici n-au descoperit inca macul ca si ingredient pt prajituri? ...il folosesc doar ca ornament pe cornuri...)
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
ardeiash spune:
dau si eu mai departe , pe facebook nu-l pot pune ca cia e prea lung ioi , cum il pot pune oare?
Mise en garde venant de la POLICE... Mieux d'être prévenu et prudent !
Important à lire...et faire circuler si vous le jugez bon...
Un message important
Pendant que je conduisais vers la fin d' une route rurale un jeudi matin,
j' ai vu un enfant dans un siège d' auto sur le bord de la route couvert d' une
couverture. Peu importe la raison je n' ai pas arrêté, même si j' avais
toutes sortes de pensées qui me traversaient l' esprit. Mais quand je suis
arrivé à destination, j' ai téléphoné aux policiers et ils m' ont dit qu 'ils
s' en occuperaient. Mais, voici ce dont ils m' ont avisé même avant qu 'ils ne
se rendent sur les lieux afin de vérifier....
"Il y a plusieurs choses dont on doit être au courant ... les gangs et les
voleurs élaborent maintenant différentes tactiques afin que quelqu'un
(surtout les femmes) arrête son véhicule et sorte de son auto.
"Il y a une initiation de gang rapportée par la police locale où le gang
place un siège d' enfant dans une auto le long de la route...avec un faux
bébé... en attendant qu 'une femme, bien sûr, arrête pour vérifier le bébé
abandonné.
"Prenez note que le siège d' auto est habituellement placé près d' un bois ou
près d' un champ dont l' herbe est haute et la personne -- femme -- sera
traînée dans le champ, battue et violée, et habituellement laissée pour
morte. Si c' est un homme, il est habituellement battu, volé et peut-être
laissé pour mort, lui aussi.
n' arrêtez pas PEU IMPORTE LA RAISON !!!
SIGNALEZ-LE au n° 112
ET RAPPORTEZ CE QUE VOUS AVEZ VU, MAIS NE RALENTISSEZ PAS. d' autre part,
"SI VOUS VOUS PROMENEZ LE SOIR ET QUE VOUS RECEVEZ DES OEUFS SUR VOTRE
PARE-BRISE,NE VOUS ARRETEZ PAS POUR VÉRIFIER l' AUTO, NE FAITEZ PAS ALLER
VOS ESSUIES-GLACE ET SURTOUT NE PAS ENVOYER DU LAVE-GLACE OU DE l' EAU DANS
LA VITRE PARCE QUE LES OEUFS MÉLANGÉS AVEC DE l' EAU DEVIENNENT COLLANTS ET
VONT VOUS BLOQUER LA VUE jusqu'au 92.5%, ET VOUS SEREZ ALORS FORCÉS
d' ARRETER AU BORD DE LA ROUTE ET DEVIENDREZ UNE VICTIME DE CES CRIMINELS.
misssexy spune:
buna ziua la toata lumea
cam rarut va vad pe aici :(
ALINA 32+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
oanademunck spune:
Mai babes
s-a mai programat vrun karaoke pana la sf anului ca din cate am frunzarit eu pe aici nu mi-am dat seaama daca se mai pune ceva la cale sau nu.
daca stie careva ceva sa-mi dea si mie un Pm pe facebook ca pe aici parca vad ca iar uit sa mai intru (nu mi mai place pe aici ca nus poze si nu stiu cu cine vorbesc)
Io n-am ce sa va zic noutati despre mine va zic in 2011 pe care de abia il astept ca am de gand sa-mi recladesc viatza din temelii:)))))))))
Mi s-a pus pata rau de tot!
Bon hai ca poate ne vedem pana pe 20 ca dupa 20 sunt mereu plecata pana pe 5 january
Pus pus
Bepii spune:
Hello, hello, ca inca n-a sosit vremea de "ho ho ho".
Am ajuns si eu acasa, abia asteptam, iar treburile abia ma asteptau asa ca toata lumea e multumita, eu ocupata sa aduc la zi tot ce n-am facut cat am fost plecata, ieri m-a luat familiea de odihnita si i-am avut de musafitri ca de' a trecut Mos Nicolae pe aici in lipsa mea si a lasat niste daruri pt nepotii nostri asa ca a trebuit sa-i chemam la noi, azi e mare bal la clubul automobilistilor de la care nu lipsim in nici un an, asa ca ma duc la coafor sa ma fac frumoasa si desigur sa ma pregatesc sufleteste pt o noapte maraton de distractie (ca asa se intampla mereu), la birou.....of.... nu stiu cand le voi da de capat ca s-au strans multe....
Dar cu sanatate si putina vointa le voi da eu de capat, totusi am un tonus bun, e decembrie, luna mea preferata de iarna, curand vine si copilu din Australia, o sa mergem impreuna la cumparaturi si ne vom plimba prin imprejurimi.
In tara am avut noroc de vreme frumoasa cu exceptia plecarii cand in loc sa decolam la ora 11 dim. am mai plecat seara la ora 21.45. Deci mi-am petrecut toata ziua si o parte din noapte in aeroportul din Brussel. Noroc ca m-am imprietenit cu niste tineri cu care am stat de vorba, ne-am povestit cate-n luna si-n stele de nici n-am simtit cum a trecut vremea. Norocul meu a fost ca acel cuplu cu care m-am conversat era din Constanta si la ora 1 noaptea cand am aterizat pe aeroportul din Baneasa am plecat cu ei cu masina pe care o lasasera undeva aproape de aeroport. Am ajuns la destinatie a doua zi la ora 5 dim. Asta da aventura, nu?
In rest ....Romania este asa cum o stiti mai mult cu rele decat bune, o mare dezamagire pt omu de rand. Ce sa va mai zic ca probbail stiti si voi.
Oana, dupa cate stiu eu nu cred ca-i vreun karaoke pe luna asta.... insa cred ca se pomenea ceva de ianuarie... nu mai stiu...
Atunci si eu as vrea sa vin. Decembrie e o luna f incarcata cel putin pt mine si cred ca ar fi mai potirvit sa se linisteasca fiecare dupa sarbatori si sa ne intalnim in ianuarie la un dans. Ce ziceti pralinelor? Spuneti fiecare cam cand puteti si sa stabilim ziua finala.
Hai ca ma duc sa-mi fac manichiura si sa vad cu ce ma imbrac. La capitolu asta e grele..... indiferent cate haine am in sifonier tot zic ca n-am cu ce sa ma imbrac. Vi se pare cunoscut.....? ;-)))
Va pup pe toate si va doresc un weekend super xxx
carmenstefi spune:
saluti dragute pralinute
ce mai faceti voi??vin sarbatorile!!!cum stati cu pregatirilee???ce gatiti bun??costumatii????.....v-am innebunit cu atatea intrebari,noi am fost azi la film,Rapunzel,fff frumos film.....
ce fac gravidutele??Ror si Pretyy
va imbratisam cu drag
carmen si stefii