Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***
Raspunsuri - Pagina 9
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Citesc si ma minunez ce soti vrednici... Ia sa-mi bat si io cocoshul sa faca oua! Dar de maine, ca azi e dupa garda...Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Daaa...tati de Ianis rules!
cred ca ii intrece pe toti in vrednicie! Si mai e si tare simpatic! Ela, sa-ti traiasca sotul!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui mababei La multi ani, Ilinca! ![]() Sa fii sanatoasa si sa ramai mereu la fel de tonica si spumoasa ![]() !La multi ani, Magdy! ![]() Multa sanatate si numai bucurii alaturi de familia ta implinita ![]() !Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009 |
LA MULTI ANI!
si de la noi 

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Un site care stiu ca va fi pe gustul multor mamici de aici. http://www . sfatulparintilor . ro/ Mami de minune mica |
Super site-ul!

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Mireal, Simonapro, Dyana, pentru sustinere. ![]() Eu cred ca sint doar super-obosita, surmenata, mai exact. Nu cred ca am nevoie de psiholog pentru ca si 1000 de sedinte de as face, n-am cum sa traiesc fericita printre haine imprastiate, cu copil nefericit si cu burta goala ![]() Dar tot de la oboseala mi se trage, cred. Si faptul ca nu mai pot jongla cu "realiatea post-partum" ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian |
Multi

mamicii obosite, care noua ne place chiar daca e "sclifosita"
Mai coopteaza-l pe Jambo la treburile gospodaresti (nici eu nu pot sta printre haine imprastiate, de fapt daca e dezordine in casa simt ca e haos si in viata mea
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Daaa...tati de Ianis rules! cred ca ii intrece pe toti in vrednicie! Si mai e si tare simpatic! Ela, sa-ti traiasca sotul!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Ei, le are si el pe ale lui, dar la capitoul acesta nu m-a dezmintit niciodata
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Putin deranjata la raftul de sus cred ca sint pentru ca intr-o zi i-am zis lui Jambo sa ma duca la spital. De ce?- m-a intrebat. Si i-am raspuns, ofticata ca nu intelege nimic: sa ma interneze 2 zile si sa dorm ![]() ![]() |
pfffff ce idee super tare... eu trebuie sa o pun in aplicare ca nu mai pot

dragastoasa de Dragos
chatonel spune:
| citat din mesajul lui petrean neatza La multi ani Aris, te asteptam sa terci pe la noi! ![]() Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
neata mami eroina
La multi ani, Aris! Acu e musai sa intri sa dai de

petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
neata mami eroina La multi ani, Aris! Acu e musai sa intri sa dai de ![]() ![]() Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
nu sunt..nici pe departe mama eroina..mai am sa ajung acolo. Sper doar..sa-mi duc la buna indeplinire sarcinile de zi cu zi:)si sa-mi cresc copiii cat mai bine si frumos
azi va dau de baut..aniversam si noi 8 ani de casatorie battui pe muchie:))
Comorile noastre
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui petrean azi va dau de baut..aniversam si noi 8 ani de casatorie battui pe muchie:)) |
la mai multi ani impreuna alaturi de comorile voastre!
dragastoasa de Dragos
chatonel spune:
| citat din mesajul lui petrean nu sunt..nici pe departe mama eroina..mai am sa ajung acolo. Sper doar..sa-mi duc la buna indeplinire sarcinile de zi cu zi:)si sa-mi cresc copiii cat mai bine si frumos azi va dau de baut..aniversam si noi 8 ani de casatorie battui pe muchie:)) Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
hai tu ca glumesc cu eroica asta

La cit mai multi ani fericiti de-acum incolo, impreuna, cu mici, cu mari

Ia sa-mi bat si io cocoshul sa faca oua!
pentru sustinere.
Izia, 23 mars 2009