Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***
Raspunsuri - Pagina 8

inapreda spune:
inapreda spune:
 "Eu am renuntat demult la stresul cu casa. Curatenie imi face o tanti o data la 2 saptamani si gata, cui nu ii place sa nu se uite. Rufe imi calca Buni cand vine si poate sa imi calce, acum de exemplu am un maldar cat casa dar e ok, nici nu il vad, mancare oricum fac degeaba, ii fac Anei cate ceva si in rest fac pe loc, ca sotul e amator de chestii proaspete gen cartofi prajiti, oua, branza, etc, asa ca mancarea cam zace, asa ca fac doar la inspiratie cate ceva. Ana e problema ca sta agatata de mine non-stop si nu pot face nimic, dar se rezolva si asta. Nu pot sa zic ca neaparat e ea mai linistita de cand sunt eu mai linistita, dar eu sunt infinit mai bine si percep altfel totul. Si imi plaaaaace, ma iubesc tare tare de cand sunt asa"
Felicitari, Pisikule dragutz, tine-o tot asa! Si-ti multumesc pentru incurajare; stiu ca am mingea la fileu si ca de mine depinde sa ma re-gasesc dar mi-e greu pentru ca toate zilele imi par un maraton continuu si -revin obsesiv- nu am timp sa dorm. 
PS. Ce-mi plac mie casele in care nu se gateste cu avint muncitoresc! Asa era si la noi inainte sa practic Montignaccismul si Ian era mare fan borcanele 
Gina lu' Ian 
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata.  - Tom Stoppard
Ian

chatonel spune:
chatonel spune:
 Neata tufete 
Veniram si noi la cafea (ceai). 
Ca sa ne laudam cu pogo care papa singurica acuma, mami e doar coordinator la felurile de mincare si supraveghetor (tati e mai delasator, el doar duce si aduce mincarea la copchil, acum ca e "mare"si stie sa se descurce singurica cu lingurita/furculita).
Si avem 11Kg700. Voi la ce categorie jucati? 
Si, bineinteles, astept cu nerabdare sa ii percuteze la kap ca tre sa ceara olita cind e nevoie, nu doar sa presteze cind e pusa pe ea, sa scapam de scutece 

inapreda spune:
inapreda spune:
 "Sa stii ca nici mie nu imi e usor, pt ca in casa M. nu face altceva decat sa stranga jucariile si, daca insist, sa dea cu aspiratorul. Atat. Nu spala nici macar vasul din care mananca. Insa m-am impacat cu ideea, cata vreme le-oi putea duce le duc, cand n-oi mai putea reorganizam, cand voi avea bani de menajera o sa fiu si eu o doamna"
Monnvas, asa eram si eu dar cred ca am ajuns in punctul ala in care nu le mai pot duce. Eu, insa, nu ma resemnasem, nu eram impacata cu ideea dar mi se parea ca ma lupt cu morule de vint, desi in 3 ani, pot zice ca am "avansat" nitel: isi pune singur rufele murdare in cos  , de cind Ian e fan aspirator, aspira amindoi IN FIECARE ZI, isi pune singur hainele in dulap, duce gunoiul si...cam atit
 , de cind Ian e fan aspirator, aspira amindoi IN FIECARE ZI, isi pune singur hainele in dulap, duce gunoiul si...cam atit 
Sper ca din primavara sa revina lucrurile la normal: o sa luam o menajera care sa vine zilnic si sa faca de toate, inclusiv mincaree.  Asa stiu sigur ca timpul liber mi-l dedic lui Ian in intregime.
 Asa stiu sigur ca timpul liber mi-l dedic lui Ian in intregime. mamica harnica si curajoasa
 mamica harnica si curajoasa
Gina lu' Ian 
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata.  - Tom Stoppard
Ian

inapreda spune:
inapreda spune:
 O la la!
Dar ati prins avans, nu gluma! Bravo!! 

Ian maninca singur, aproape dintotdeauna, dar...cu mina  Mie mi se parea simpatic si l-am lasat; acum e cam greu sa renuntam la proastele obiceiuri.
 Mie mi se parea simpatic si l-am lasat; acum e cam greu sa renuntam la proastele obiceiuri. 
Cu olitza inca nu i-am facut cunostinta. 
Are putin peste 12 kg.
Gata, e pe mine, tre' sa plec 
| Citat: | 
| citat din mesajul lui chatonel Neata tufete  Veniram si noi la cafea (ceai). Ca sa ne laudam cu pogo care papa singurica acuma, mami e doar coordinator la felurile de mincare si supraveghetor (tati e mai delasator, el doar duce si aduce mincarea la copchil, acum ca e "mare"si stie sa se descurce singurica cu lingurita/furculita). Si avem 11Kg700. Voi la ce categorie jucati? Si, bineinteles, astept cu nerabdare sa ii percuteze la kap ca tre sa ceara olita cind e nevoie, nu doar sa presteze cind e pusa pe ea, sa scapam de scutece  Famille Dragoon, mami de  Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose  | 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Ilinca_M. spune:
Ilinca_M. spune:
 Hellooou!
In primul rand, cuscra, ma bucur ca ti-ai mai revenit; eu stiu ca esti foarte sensibila sub aparentza de tipa-trendy-sigura-pe-ea . Dar de ce suferi de lipsa somnului, Ian nu doarme bine noaptea? Ca de lipsa somnului sufar si eu si cateodata ma resimt
. Dar de ce suferi de lipsa somnului, Ian nu doarme bine noaptea? Ca de lipsa somnului sufar si eu si cateodata ma resimt . Si pe mine ma apuca de-a dreptul isteriile cateodata, cand casa zboara si eu ma simt depasita de situatie, nu-i de stat in preajma mea cand a apuca
. Si pe mine ma apuca de-a dreptul isteriile cateodata, cand casa zboara si eu ma simt depasita de situatie, nu-i de stat in preajma mea cand a apuca . Dar dupa aia ma gandesc ca fac cat pot si aleluia, desi mi-ar placea si mie sa vad macar pentru o zi TOATA casa pusa la punct:(((
. Dar dupa aia ma gandesc ca fac cat pot si aleluia, desi mi-ar placea si mie sa vad macar pentru o zi TOATA casa pusa la punct:(((
Denisamada, m-am delectat si eu cu Adelake mic . Eu nu prea ma pot uita la pozele de la Craciunul trecut ca sunt cu Manole si ma apuca depresia cand ma gandesc ca anul asta va fi primul bradutz fara el, de multi ani incoace
. Eu nu prea ma pot uita la pozele de la Craciunul trecut ca sunt cu Manole si ma apuca depresia cand ma gandesc ca anul asta va fi primul bradutz fara el, de multi ani incoace
Bianca, dar ce disociat de carnarii ai facut:))). Auzi tu, carnati, slanina...haoleu...iti multumesc ca le-ai mancat in cinstea mea, da'  sper sa nu se depuna pe mine:))))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Ela78 spune:
Ela78 spune:
 Eu n-am problema asta cu casa vraiste si mancare cand mi-aduc aminte. Doar sotul face curat, spala rufele, face cumparaturi si, cand poate, face mancare. Eu ma ocup de mancare si de Ianis. E adevarat ca si eu uneori simt viata ca un maraton, mai ales cand e frumos afara si pana la pranz trebuie sa-l hranesc/pun pe olita pe Ianis, sa fac mancare si sa-l scot afara. Ieri insa a avut sotul liber si a facut casa luna, a spalat rufe, a facut mancare, am iesit la plimbare (deci a alergat el dupa Ianis, eu m-am relaxat), iar seara am fost la spital sa-mi vad nepotelul (baietelul fratelui meu). Mi-am amintit toate emotiile si trairile de la nastere, ma uit acum la Ianis si nu-mi vine sa cred ce baiat mare si inteligent si independent a devenit
Elena,  fericita de
 fericita de  Ianis Cezar (04.04.2009)
 Ianis Cezar (04.04.2009)

Ela78 spune:
Ela78 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Gaza22 Gianina acu tu nu te lua dupa reclama. Eu v-am dat site-ul mai mult ca sa vedeti poze. Or scrie ei acolo 1000 de mp dar probabil e per total. Spatiul de joaca e mare si aerisit dar e bine oranizat, pe puncte de interes. In fata e scena, in stanga e locul cu bile, si tuneluri care e ingradit, apoi un loc cu balansoare si casuta de plastic ceva gen o gradina, si apoi un tobagan gonflabil din acela mare. Pe marginea de la intrare in stanga si dreapta sunt mese pt parinti. Mie exact asta mi-a placut ca e aerisit si chiar daca stai la masa poti mereu sa ai copilul sub privire (mai putin zona cu tunelui si bile), ca n-are unde sa fuga. Apoi are o sala separata, mica cam cat o sala de grupa la gradi unde sunt masute si scaunele pt copii. Acolo merg cand se serveste masa asa ca nu e nevoie sa-i alergi prin tot spatiul de joaca. Mai au o sala alaturata unde e cafeneaua, acolo se poate fuma si bea un suc si are geamuri ca la un acvariu ca sa-i vezi pe copii de acolo. In legatura cu meniul, ei sunt ff deschisi la propunerile noastre. Pulpitele la cuptor si piureul a fost meniul la o zi de nastere, cerut de mamici cu specificatia ca piureul sa nu fie din fulgi si mi-a placut ca s-au conformat. Asa ca ce e pe site nu e neaparat obligatoriu. Oricum oferta de Serbare de Craciun e facuta separat si e noua. La meniu putem alege din ce ofera ei sau putem propune noi. O sa merg saptamana asta sa vorbesc cu tipul de acolo. Daca vrea cineva sa vina cu mine e binevenit. Mami de Gazii mica si frumoasa    Primul Anisor  | 
Foarte misto descrierea locului de joaca!
 Cand, de Craciun la ora 18?
 Cand, de Craciun la ora 18? VENIM SI NOOOOOOI!!!!

Elena,
 fericita de
 fericita de  Ianis Cezar (04.04.2009)
 Ianis Cezar (04.04.2009) 

denisamada spune:
denisamada spune:
 Citesc si ma minunez ce soti vrednici...  Ia sa-mi bat si io cocoshul sa faca oua!
 Ia sa-mi bat si io cocoshul sa faca oua!  Dar de maine, ca azi e dupa garda...
 Dar de maine, ca azi e dupa garda...
Denisa-Madalina  fericita de
 fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute 

Anaan spune:
Anaan spune:

La multi ani, Aris! Sanatate tie si celor dragi si sa fii fericita!
La multi ani, Aris! Sanatate tie si celor dragi si sa fii fericita!
 Desi nu te-am cunoscut face to face, intotdeauna am iubit prezenta ta pe forum si felul tau de a vedea lucrurile. Sper sa mai dai cate o raita si pe aici!
 Desi nu te-am cunoscut face to face, intotdeauna am iubit prezenta ta pe forum si felul tau de a vedea lucrurile. Sper sa mai dai cate o raita si pe aici!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)