Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***
Raspunsuri - Pagina 19
mihaelacg spune:
olga, maria cand gaseste prin casa telefonul ala de la david, il pune la ureche si striga "aio iaid". la ala doar cu david vorbeste.![]()
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg olga, maria cand gaseste prin casa telefonul ala de la david, il pune la ureche si striga "aio iaid". la ala doar cu david vorbeste. Maria |
Draga de ea
Mi-e dor de voi 
Olga, mamica lui David iepurasul

Gaza22 spune:
Asa, acu revin cu propunerea:
Serbare de Craciun
21-22 Decembrie ora 17/18 Locatia: Happy Planet
Pana acum s-au inscris: Gaza, Oli, Pisik, Saby, Mireal, Gianina, Monnvas, Ela, Dyana, Denisamada, Alina.n.(?). Daca am uitat pe cineva trageti-ma de maneca.
Saptamana asta merg acolo si vorbesc face to face. Alegem data si ora. Am inteles ca preferata e ora 18. Si eu prefer asa numai ca petrecerea dureaza 3 ore si ei la 20 inchid. O sa vorbesc sa vad ce pot face.
Olga o iei si pe Chiti?
Gigelica ai vazut perioada ce zic aduci Pitonul?
Mai astept raspuns de la Bianca, Uali, si celelalte bucurestence. Apropo, Novus ce zici nu va prelungiti excursia cu o Serbare la Bucuresti? ![]()
Alegeti Meniul pentru copii (le gasiti pe site). Puteti sa le aduceti mici modificari sau propunem noi direct. Mi-ar fi de ajutor daca mi-ati raspunde macar cateva dintre voi in urmatoarele doua zile sa am o idee ce vorbesc cu tipul de acolo.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
olishka spune:
Am terminat de frecat baia. Am spalat-o pe bucati caci mi se face rau de la Domestos. E curat WC-ul de poti sa faci sarmale in el ![]()

novus spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Servus Novus super tari pozele. E mortala Alexandra in blugii slim si cu rosu. Iar baietelul acela nu pot sa cred ca e Tudor? Nu e asa-i? Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |
Ba e chiar el
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Gaza nu stiu daca o iau pe Chiti caci s-ar putea sa plece in vacanta in Ukraina. Vorbesc cu mama si iti spun.

Gaza22 spune:
Mihaela mai facem tratament dar e ok. Nu mai sunt probleme, da nu vreau sa intrerup ca sa fiu sigura ca i-a trecut de tot.
Ela daca nu voi putea pune serbarea la ora 18 poate veniti voi de la 17 si Dan vine mai tarziu. O ora tocmai are timp Ianis sa se acomodeze. Oricum incerc.
Sa-mi dai un PM cu Nr tau ca vreau sa vorbim de gradi in limba germana, da pe forum intru mai greu si mi-e lene sa scriu.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
novus spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Apropo, Novus ce zici nu va prelungiti excursia cu o Serbare la Bucuresti? |
Mi-ar placea cum sa nu
da' mai stii ce surprize ne rezerva viitorul ?!!Oricum e o idee super buna !!Tre' sa caut si eu prin zona, daca nu ce ar fi sa organizez eu
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Am terminat de frecat baia. Am spalat-o pe bucati caci mi se face rau de la Domestos. E curat WC-ul de poti sa faci sarmale in el Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

novus spune:
Gazo da' de locatii nu zici nimic ??