Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***
Raspunsuri - Pagina 20
Gaza22 spune:
Novus tu organizeaza una de Pasti sa venim si noi.
Oli mi-am adus aminte ca de mult te plangeai de mirosul produselor de curatenie in baie si daca nu-i fac rau lui David. Uite cada, poti sa o spei cu Cif cu clor(cel verde) nu miroase asa tare ca Domestosul, freaca bine si ramane totul luna. eu cu ala spal cada inainte sa-i fac baie Gazei.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
mihaelacg spune:
si noi ne lovim de aceiasi problema. ordinea versus dezordinea din casa.oricat as trebalui prin casa nu se vede mare lucru.pana acum putina vreme eram tare necajita ca venea tati acasa si gasea balamucul la el in casa, in situatia in care noi 10 ani am avut totul la "dunga".ma gandeam ca as putea primi ceva reprosuri ca nu e casa in ordine, insa cand eu o luam precum....
inainte cu justificarile, al meu sot imi zicea ca de ce nu vreau sa luam o femeie in casa.deci ma stresam degeaba.la fel ca majoritatea dintre voi, acum cand doarme maria, fac ceva pt sufletul meu, nu ca inainte cand calcam sau faceam altceva pt casa.
pt sufletul meu fac nanita cu maria, pt ca eu ca sa produc laptic, tb sa fiu odihnita.asa ca bag somnic cam cot la cot cu maria.mai ales acum in ultimul timp cand am si problemele pe care le am pe cap.vreau sa fac tot posibilul sa raman intreaga la cap, asa ca profit de orice moment sa ma odihnesc.
si nu ma mai agit atat.e adevarat eu petrec multe ore in bucatarie pt ca trag de bani si de ex. dintr/un pui, fac si o supa cu taitei, din piept fac o salata si din restul o mancare.trec prin perioada prin care trec si ceva tb sa sacrific si eu. in cayul de fata timpul. nu/mi convine mereu atata bucatareala, dar asta e. tb sa salvez situatia.
am noroc de tati. sta cu maria, o plimba, ii face baie, ii scoate mucisorii, face curatenie, piata, face cea mai buna fasole cu ciolan din cate am mancat insa are si el un defect.(a nu se intelege ca le face pe toate astea mereu) acum aduce tare putini bani acasa.nu-mi scot nici cheltuiala cu intretinerea lui
in sit in care tb sa fie aranjat la munca.
asta e, o consider ca pe o perioada neagra din viata noastra, perioada care o sa treaca mai devreme sau mai tarziu. dumnezeu stie.
ma rog sa fie maria sanatoasa si noi. asta-i cel mai important, ca in rest om iesi noi la liman.
mi-e ciuda ca desi stau acasa cu maria nu imi petrec timpul cu ea pt diverse activitati. nici macar joaca. rar se intampla. ma multumesc ca e cuminte , sta cu carticelele ei iar eu imi fac treaba prin bucatarie si casa.asta regret tare mult, cu atat mai mult cu cat mai am doar 4 luni de stat cu ea.
in sensul asta vreau sa fac ceva. sa vad de unde sa mai tai, sa am mai mult timp sa ma joc cu ea.
m-am lungit, scz.
Gaza22 spune:
Gata pup, fug ca maine amvem o zi plina si ma trezesc la 6. Noapte buna!
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Pai mie imi place prima, da daca nu venim nu vreau sa ma pronunt. |
Pai nu ne-am inteles ca veniti ??? te sun maine sa detaliem

Fug la
acum !!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
mihaelacg spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Am terminat de frecat baia. Am spalat-o pe bucati caci mi se face rau de la Domestos. E curat WC-ul de poti sa faci sarmale in el Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

olishka spune:
Gaza o sa incerc, multumesc 
Novus nu mi-ai raspuns: cine este tipa aia care era cu voi in poze langa Tudor? caci nu era Tamara.
Miha sunt sigura ca o sa rasara soarele si pe strada voastra in curand caci sunteti niste oameni tare buni si nu are cum sa nu va ajute Dumnezeu 
Olga, mamica lui David iepurasul 

mihaelacg spune:
olga, ce pacat ca nu a putut ajunge david la serbarea de la el de la gradi. sigur ar fi fost incantat sa-i vada pe colegii lui.
si noua ne e dor de voi.
de-acum in martie-aprilie la control. daca ne mai primiti. de fapt atunci cred ca o sa vin singura ca sper sa o intarc pe maria la 2 ani. ca asta vor sa vada si medicii evolutia guguloiului de cand nu mai alaptez si inca 6 luni dupa aia.
tare mi-e ciuda pe banii astia cheltuiti de doua ori pe an.in loc sa mergem si noi prin vacante....dar nu mai zic nimic. sa fim sanatosi.
olishka spune:
Gaza eu o sa plang daca nu veniti
Vrei sa plang?
Nu-mi imaginez intalnirea asta fara voi. a fost asa frumos anul trecut inainte de Craciun la Paltinis 

olishka spune:
Da si eu ma oftic ca n-am auns la serbare, mai ales ca trebuia sa primim si cadouri. Si Chiti avea un cadou. Sper sa ni le pastreze si sa ni le dea cand ne intoarcem. Si sper sa nu fie dulciuri