Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***
Raspunsuri - Pagina 18
olishka spune:
Fetelor oare chiar nu stiti de ce i-ar fi putut curge sange din nas lui David? Sunt un pic ingrijorata. Sa fie oare de vina ca i-am tot scos astazi mucii cu aspiratorul? Nu l-am folosit decat de 2 ori.
Olga, mamica lui David iepurasul 

novus spune:
Olga eu habar nu am
dar zic eu ca e posibil de la muci, poate i-ai iritat putin nasucul in interior si de aceea sa fi curs
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Am pus si eu niste poze proaspete 
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1
Vizionare placuta !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Cat de tari sunt pozele
Acela este Tudor nu? Ce mare s-a facut...Da cine era tipa aia? ca Tamara nu e. Alexandra este mortala cu blugii slim 

Gaza22 spune:
Hello fetele!!!
La Multi Ani! Petrean, viata lunga si implinita va doresc amandorora, sa va iubiti mult si sa fiti fericiti.
La Multi Ani! Aris
Oli e posibil sa-i fi curs de la aspirat daca nu avea muci multi si doar ai insitat tu si poate erau si prea uscati. Fi atenta daca se repeta fenomenul si atunci suna la Dr. Daca nu a fost mult si nu se repeta nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.
Symplianaimi pare rau ca nu mai sunteti pe aici sa veniti si voi la Serbare. Imi place tare mult cum scrii, i-m citit si sotului, mi-ar placea si mie sa fiu ca tine, incerc dar nu-mi reuseste mereu.
Innaun
si de la mine. Nu are rost sa mai detaliez cum e situatia la noi ca se aseamana cu ce au zis toate fetele. Ideea de baza la care am ajuns eu este ca daca nu vrei sa o iei pe aratura trebuie sa intelegi ca nu poti sau mai bine zis nu mai poti sa le faci pe toate asa cum faceai inainte. Si chiar daca trebuie sa treci peste niste principii pe care le aveai inainte, sau dorinte sau pur si simplu peste modalitatea de viata pe care o aveai inainte(ma refer la curatenie de exemplu unde la mine a fi casa bec si toate nemiscate era un mod de viata) si sa faci compromisuri care chiar daca la inceput ti se par ff greu de facut sau te enerveaza cu timpul te inveti si iti dai seama ca e mult mai bine sa fi relaxata decat sa fie casa bec, sa faci manacre zilinic, sa...sa.... Incodata pup si sper sa gasesti puterea sa treci peste acest moment.
Anaan nici eu nam cont pe facebook si nu vreau sa-mi fac. Oare sunt inapoiata rau daca n-am?
Ilinca ca mi-am adus aminte. Mie pana nu-mi repara laptopul nu am mess asa ca draga migubigu (daca tin eu bine minte) pls trimite-mi pozele de la sovata pe mail.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
olishka spune:
Multumesc Gaza 
Ii mai plac Gazulinei ucariile noastre?

Gaza22 spune:
Servus Novus super tari pozele. E mortala Alexandra in blugii slim si cu rosu. Iar baietelul acela nu pot sa cred ca e Tudor? Nu e asa-i?
Primul Anisor 
Gaza22 spune:
Buna Oli, da dar nu toate, acu s-a fixat pe doua carti si chestia aia cu ciupercuta. Le vreti innapoi ca nu e problema? Zi-mi cand si ne intalnim. Daca vrei mai caut si mai facem un schimb.
Edit: Am uitat sa va intreb daca lui David i-a placut ceva sau v-ati plictisit de la inceput?
Primul Anisor 
olishka spune:
O sa mai facem schimb, dar stai sa ne treaca raceala
Lui David ii place foarte mult broscuta, pinguinul, cuburile si cilindrul daca ma joc eu cu el. Oricum a fost foarte incantat in primele zile de noile achizitii
A fost o idee f buna si sa stii ca mai avem ucarii la schimb ![]()

mihaelacg spune:
novus, alexandra e o frumoasa ca de obicei. numai ca mie mi se pare cam stransa "legatura" dintre ea si tudor.cumva tanarul ii da tarcoale?
olga, ma bucur tare mult ca sunt rezultate in privinta programului de somn a lui david atat de repede. bravo
gaza, cum e gazulina?
simplyana
si
tare bine le mai zici.
inapreda
, ma bucur tare mult ca ai aparut din nou.
au zis fetele deja cam tot ce era de zis.deci musai femeie in casa sa te scape de toate grijile casei si dupa aia totul va fi mult mai usor.prioritatile oricum le ai stabilite.
o sa vezi ca se vor aranja asa cum vrei tu lucrurile, mai ales daca le mai si dirijezi tu putin. multa bafta in tot ceea ce faci sa iasa cum vrei tu.sa ajungi cu manichiuritul la cel mai inalt nivel intrun timp record.